vapaapäivä!

Ihanaa sanon minä. Joskus sitä saa ihan hehkuttaa arjen hyviä hetkiä ja tätä olen kyllä odottanut! Oma perhe, koti (taidan olla vähän mamman tyttön, luen nimittäin edelleen perheen asunnon kodikseni, vaikka asutaankin Kuopiossa yhdessä poikaystäväni kanssa...), meidän pikkuinen Bichon Frise Paavo, oma sänky, oma huone, sauna, äidin tekemää gluteenitonta, herkullista kasvisruokaa, pikkusiskojen leipomia terveellisiä herkkuja, (alkoholitonta) kuohuviiniä, rakkaat lapsuudenystävät, tutut lenkkipolut, uimahalli ihan kulmilla.... Niin hyvältä tuntuu olla taas täällä pitkästä aikaa.

Oon muuten päättänyt, että pidän yhden vapaapäivän viikossa ja tänään olenkin lomaillut aamusta iltaan ihan hyvällä omallatunnolla. Nukuttiin poikaystävän kanssa normaalia pidempään ja kahvitkin kannettiin sänkyyn, arjen luksusta;) Kun vihdoin ja viimein kömmin ylös, aloin pakkaamaan pientä "lomaani" varten. Jyväskylään saavuin iltapäivästä. Käytiin äidin kanssa lounaalla, Citymarketin kahvilassa (yksi parhaimmista Jyväskylässä tai sanoisin, että paras!), sekä tapamme mukaann kirppiskierroksella. Tälläkin kertaa tuli tehtyä jotain ostoksia, vaikka itselläni oli aika köyhä kierros löytöjen suhteen. Mukaan lähti Biancon mustat nilkkurit ja upea Outfitters Nation -huppari! Nyt viime aikoina oon muuten ostanut ihan kauheasti uusia vaatteita (kirppikseltä) ja asujakin olisi kuvattavana vaikka millä mitalla!

Ps. Mun kaikki Nespresson napit olivat päässeet loppumaan, joten ostin eilen Puhdistamo kahvia luomuna. Seassa on myös pakuriuutetta. Poikaystävän makuun kahvi ei ollut tarpeeksi vahvaa (paahtoaste 3). Omasta mielestäni tämä oli juuri sopivaa. Tykkäsin! 

Nyt lähden saunaan! Myös lasi kuohuviiniä olisi paikallaan.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Teet aivan mahtavia löytöjä kirpputoreilta. Kerrotko mitä kirpputoreja suosittelisit Jyväskylän suunnalla?
merenhelmi,
Moikka! Toki 😊 SPR-kirppikset ja kierrätyskeskukset ovat niitä joissa itse käyn silloin kun olen Jyväskylässä!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
sisumake,
ite juon eniten puhdistamon pakurikahvia <3
www.blogger.com/profile/089860894179852956
merenhelmi,