Vapaapäivä ja elämänmuutos

Aamulla heräsin kovaan päänsärkyyn ja muutenkin vähän kipeään oloon. En halua edes tietää, olenko kuumeessa, koska ainut millä saan oloni parantumaan on lenkki rauhalliseen rantaan. Tänään saankin viettää vapaapäivää, ihanaa vain keskittyä itseensä. Nautin aamupalaa (mustikoita ja luonnonjogurttia) ja lueskelin Ellestä kauneusvinkkejä, kuuntelin musiikkia ja rentouduin.


Olen ollut lähiaikoina niin kiinni monessa asiassa, että pieni irtautuminen kaikesta tekee hyvää. <3 Nyt lähden metsälenkille, käyn täyttämässä ison pullon vettä matkaan, otan ipod:in ja meidän perheen ehdottomasti innokkaimman lenkkeilijän matkaan, nimittäin pienen koiramme.:)


Sen jälkeen saankin kotiin seuraa,nimittäin äiti ja siskot tulevat mökiltä kotiin, myös Anette ihana saapuu meille käymään. Hän on ihminen, kenen seura saa minut joka kerta nauramaan, vaikka olisin kuinka väsynyt.. :D Äiti soitteli ja lupasi tehdä myös hyvää kasvisruokaa kotiin palattuaan, yritän alkaa taas syömään terveellisemmin! Enemmän kasviksia, vihanneksia, juomaan enemmän vettä ja tärkein muutos mikä saa luvan taas pienen tauon jälkeen alkaa näkymään elämässäni: liikkuminen! Lenkkeilyä, kuntosalilla käymistä ja venyttelyä.Rentouttavaa sunnuntaita <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Aivan ihana blogi sulla! <33
merenhelmi,
kiitoksia 😊 <3 Mukava kun tykkäät!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167