Vapaapäivä Veeran kanssa

Omaan elämään liittyviä postauksia toivotaan aina vain enemmän kuin mitään muuta.. Joten tässä olisi päiväkirjamaiseen tapaan kerrottuna minun perjantaistani. Vietin vapaapäivää, vaikka olin mennyt ajoissa nukkumaan, nukuin aamulla jälleen liian myöhään!

Aloitin aamun juomalla lasin vettä, kuivaharjaamalla ihon ja vatsalihastreenillä. Samanlailla päivä on alkanut tällä viikolla joka päivä.. Teen aina niin paljon vatsalihaksia, kuin vain ikinä jaksan ja vielä senkin jälkeen jatkan..  Kasvot kirkkaan punaisena ja musiikki täysillä tein vatsalihaksia noin puoli tuntia, ennen juoksulenkkiä. Tämän viikon olen liikkunut paljon enemmän kuin ennen ja tunnen voivani huomattavasti paremmin! Saan liikunnasta niin paljon energiaa, että en voi sitä edes sanoin kuvailla. Voin sanoa, että juoksu on laji jota olen vihannut sydämmeni pohjasta ihan pienestä saakka. Olisin varmasti lintsannut jokaikisen koulun juoksutestin jos en olisi tavoitellut hyvää arvosanaa liikunnasta.. Olen kuitenkin jostain ihmeen syystä oppinut tykkäämään juoksemisesta, on niin hyvä fiilis kun juoksee itsensä ja voimansa aivan loppuun ja tuntee voittavan itsensä. Mahtavaa!! Huomenna lähden taas juoksemaan.

Palasin kotiin, siivosin ja vietin yksin kotona aikaa. Täällä oli todella rauhallista, mutta mukavaa. Sai olla aivan omissa ajatuksissa. Keitinkin teetä ja laitoin suolakynttilöitä palamaan.. Otin kameran käteeni ja kuvasin teille hajuvesipostaukseen kuvia eri hajuvesistäni. 
Siinä vaiheessa kello näytti jo neljää ja ihmettelin miten päivä on mennyt niin ihmeen nopeasti! Kun tekee asioita joista tykkää, aika menee kuin siivillä! Minulla kun ei ollut töitä, eikä koulua.. Niimpä otin kauneuskirjat käteeni ja lueskelin niitä muutamia tunteja. Uppouduin sohvan nurkkaan viltti päälläni ja opin paljon uutta. Siskot palailivat kotiin ja lähdimme viemään koiraa lenkille. 
Illemmalla isä oli tehnyt tosi hyvää ruokaa, istuimme kaikki pöydän ääreen ja juttelimme päivän kuulumisia. Äiti oli silloin vielä Jyväskylässä ja kysyin Lempiltä, mitä hän haluaa tehdä.. No ei mitään kivaa, joten lähdin Linnea siskoni kanssa jälleen lenkille! :D No tällä kertaa haimme kaupasta suklaata, ja vähän muuta hyvää perjantain kunniaksi. 
Juoksimme Linnean kanssa kotiin ja kotona minua oli vastassa yllätys, yllätys Anette! :) Jotenkin minulla oli ollut koko päivän sellainen olo, että Anette varmasti saapuu meille tänään. No niinhän siinä näköjään kävikin. Teimme tällaisia herkkuja suklaan lisäksi ja keitimme vihreää teetä. Eikö olekin muuten hyvä idea täyttää paprika dibillä? 


Nyt kestovärjäämme parhaillaan kulmia Aneten kanssa, lakkaillaan kynsiä ja aloitetaan katsomaan Täydellisiä naisia.  
Ps. Sain tällaisen ihanan lahjan muutama päivä sitten! <3 Kiitos! :) <3

Sunnuntaina meen seuraavan kerran töihin, en tiedä vielä mitä keksin huomenna. Nyt hyvät yöt muruset! 
Teen lähiaikoina postauksen "Päivä Veeran kanssa kuvina"

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Tiina
,
Moi. Kommenttini ei nyt liity millään tavalla tähän postaukseen. Mutta siis muistelin lukeneeni täältä blogistasi että kävitte ystäväsi Aneten kanssa lomalla Las palmasissa. Olisin vain kiinnostunut että otitteko tuolloin jonkun valmismatka paketin vai varasitteko hotellit yms itse? En ole itse matkustellut, mutta tarkoitus olisi ensi vuonna lähteä ehkäpä juuri Las palmasiin, niin sillä kyselen. Minulla on mielikuva että itse varailemalla hotellit ja lennot voisi päästä halvemmalla, onko sinulle siis kokemuksia moisesta.

Ja sinulla on muuten ihana blogi ja olet jotenkin todella positiivisen oloinen ihminen, piristää blogin lukeminen aina päivää 😊
Anonyymi
,
Hei! 😊Kuinka monta vatsaa pääset minuutissa? tai kolmessakymmenessä sekunnissa?

Sinulla on tosi hyvä blogi, olen saanut monta vinkkiä kauneuteen liittyen sinulta!
merenhelmi,
Heippa 😊

Itseasiassa en ole ikinä laskenut.. Voisin laskea joku päivä ja kokeilla, montako vatsaa pystyn tekemään minuutissa ja montako kolmessakymmenessä sekunnissa. 😊

Voi kiitos. <3 Olipas ilahduttavasti sanottu! 😊 Paljon kauneusvinkkejä on varmasti luvassa. Sellaista olen miettinyt... 😊

Mukavaa päivää 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moikka 😊

KIva kun jätit kommentin, mutta pahoittelen kun vastaan tähän hiukan myöhässä. Kävimme viime talvena Aneten kanssa Las Palmasissa. Lähdimme äkkilähdöllä, olimme kytänneet sopivaa äkkilähtöä aika kauan, mutta yksi päivä se osui vastaan.. 😊 Siihen samaan pakettiin kuului lennot ja viikon hotelli, ja hinta oli yhteensä muistaakseni noin 300 euroa / 320 euroa. En muista ihan tarkalleen. Mutta saatiin tosi edullisesti se matka. Äkkilähtöjä kannattaa siis katsella. Tosin tällä hetkellä ei ole mitään kovin halpoja äkkilähtöjä (ainakaan kun viimeksi vilkasin..) joten en ole ihan varma, että miten tulisi halvimmaksi lähteä.:)

Kiitoksia hirmuisesti. <3 Olette kyllä ihania<3:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167