vapaus

Aamulla mietin sitä, miten paljon odotankaan kesää, ulkomaanmatkoja, mökkeilyä.. Jotenkin aika jännittävää kun en tiedä vielä yhtään mitä tulevan pitää pääsykokeiden jälkeen. Kaikki suunnitelmat ovat ihan auki, toisaalta olen miettinyt olisiko silloin aika toteuttaa haaveeni Australiasta, muuten vain matkustella paljon ja kiertää maailmaa, vai opiskella avoimessa, mahdollisesti yliopistossa… Mutta eihän sitä tarvitse vielä päättää (eikä voikaan) tai miettiä sen tarkemmin. Sen verran olemme suunnitelleet, että asumme poikaystäväni kanssa eri kaupungeissa kesän ajan, töistä johtuen. Mutta kuten äidin kanssa juttelimmekin, kaikki menee kuitenkin ihan omalla painollaan ja jos pitäisi sanoa, että mistä haaveilen kesän suhteen kaikista eniten, niin ehdottomasti matkustelusta ja uusien paikkojen näkemisestä. Enää muutama kuukausi niin alkaa vapaus!
Ps. Jotenkin tykkäsin tämän kuvan tunnelmasta, niin erilainen! Nyt suuntaan täyttämään mukini vihreällä teellä ja kipitän kohti kirjastoa!
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN / INSTAGRAM @veeramerenhelmi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Hei Krisse ja kiitos paljon sinulle kommentistasi. Olen kiitollinen, että saan tällaisia kommentteja teiltä lukijoilta. Pahoittelen suuresti, että vastaaamiseni vähän viivästyi. Sanasi olivat kuitenkin mielessäni ja ilahduin suuresti tästä viestistä 😊 Haluan toivottaa tyttärellesi paljon energiaa ja jaksamista pääsykokeisiin valmistautumisessa. Ahkeruus palkitaan! 😊 Kiitos vielä kerran kauniista sanoistasi ja tsemppauksesta. Ja äiti on kyllä elämäni tärkein ihminen, on myös mukavaa kun äitikin tekee blogia niin on tällainen yhteinen ajanviete.

“Kenestäkään ei tule yhtään mitään
yhdessä yössä. Valmistelut ovat
jatkuneet kokonaisen eliniän.”
-Gail Godwin

Tämä on kyllä hyvä muistaa, mikään haavekaan ei toteudu hetkessä vaan tätä työtä tarvitaan. Mutta pitää toivoa, että tehty työ palkitaan sitten kesällä. Kiitos vielä kerran, oikein hyvää kevään odotusta ja hyvää päivänjatkoa! Meen tästä kurkkaamaan sun blogia 😊
Satu
,
Voi ihana! kiitos ihan sikana! Oon itekki täällä jo jonku aikaa ihastellu sun kuvias 😊 vastasinki sulle itse asiassa äske mun oman blogin puolelle, menee vähän ristiin nää kommentit 😃 mutta tajusin etten älynnyt kysyä sun suunnitelmia siellä! Ootko jo päättänyt mihin ite haet?

Ja suosittelen kyllä ehdottomasti että jos vaan voit lähteä sinne pidemmäksi aikaa nii kannattaa! Tietenki onhan siinä se huono puoli että voit vaan kerran sen työviisumin käyttää... Mutta onhan niitä aina muitakin viisumeita;)

Kiitos ja samoin sulle! <3