vapaus

Aamulla mietin sitä, miten paljon odotankaan kesää, ulkomaanmatkoja, mökkeilyä.. Jotenkin aika jännittävää kun en tiedä vielä yhtään mitä tulevan pitää pääsykokeiden jälkeen. Kaikki suunnitelmat ovat ihan auki, toisaalta olen miettinyt olisiko silloin aika toteuttaa haaveeni Australiasta, muuten vain matkustella paljon ja kiertää maailmaa, vai opiskella avoimessa, mahdollisesti yliopistossa… Mutta eihän sitä tarvitse vielä päättää (eikä voikaan) tai miettiä sen tarkemmin. Sen verran olemme suunnitelleet, että asumme poikaystäväni kanssa eri kaupungeissa kesän ajan, töistä johtuen. Mutta kuten äidin kanssa juttelimmekin, kaikki menee kuitenkin ihan omalla painollaan ja jos pitäisi sanoa, että mistä haaveilen kesän suhteen kaikista eniten, niin ehdottomasti matkustelusta ja uusien paikkojen näkemisestä. Enää muutama kuukausi niin alkaa vapaus!
Ps. Jotenkin tykkäsin tämän kuvan tunnelmasta, niin erilainen! Nyt suuntaan täyttämään mukini vihreällä teellä ja kipitän kohti kirjastoa!
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN / INSTAGRAM @veeramerenhelmi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Yritän tänään ehtiä vastaamaan kaikkiin "päivän kuulumiset ja laukkuhaaveita" postauksen kommentteihin! <3
Satu
,
Suosittelen kyllä ehdottomasti käymään Australiassa, jos vaan siihen mahollisuuden saat! Ite olin siellä just joulukuussa kolme viikkoa moikkaamassa mun siskoa, ja se on kyllä ihan mieletön paikka, varsinki Sydney 😊 en tiedä tarkoititko haluavasi käyvän siellä kesällä vai milloin, mutta suosittelen menemään vasta joulu-tammikuussa, koska sillon siellä alkaa olemaan jo ihan kunnon kesä 😊joulukuussa säät vaihtelivat reilusta 20 asteesta 37 asteeseen

Tsemppiä sulle luku-uurastukseen! Itsekin pänttään täällä kauppiksen pääsykokeisiin 😉

http://satsuk.blogspot.fi/
Ruusunen
,
Kaunis kuva ja suunnitelmasi kuulostavat ihanilta! 😊 Itsekin haaveilen Australiasta, joskus sinne on päästävä. Niin eksoottisen kaunis luonto ja upea ilmasto. 😊 Tsemppiä luku-urakkaasi, varmasti paikka aukeaa koulusta sinulle! <3
merenhelmi
,
Oi kiitos sinulle Ruusunen! Luin kommenttisi kirjastolla ja tuli jotenkin tosi hyvä mieli. Jaksoin vielä tsempata koko loppuillan, joten kiitoksia sinulle tästä viestistä ja siitä, että uskot minuun <3 Tämä aika menee kyllä niin nopeasti ja opiskeltavat asiat ovat (yleensä) mielenkiintoisiakin.

Ja kiitos kehuista! Toi kuva oli jotenkin niin erilainen, että ajattelin julkaista sen 😊 Samat haaveet täälläkin suunnalla – meidän unelmat varmasti toteutuvat!

Hyvää yötä 😊
Krisse,
Kaunis kuva, jälleen. Tekstin kanssa synkassa. Voi, kesä ja vapaus, mikä ihana yhdistelmä! Totta, kysyyhän tuo kärsivällisyyttä ja vaatii istumalihaksia. Melkoinen luku-urakka. Jaksamista ja menestystä sinulle siihen!

Meillä eletään niin tuota samaa tyttären kanssa, tässä kun tällainen äiti-ihminen paapattaa 😊. PÄÄSYKOE. Taustalla alati, eikä väisty. Olkoon siis siellä. Tulkoon sen ajatuksen kanssa ystäväksi. Silloin on helpompi käydä sitä kohti.

"Kenestäkään ei tule yhtään mitään
yhdessä yössä. Valmistelut ovat
jatkuneet kokonaisen eliniän."
-Gail Godwin

Ohimennen sanoen vielä, on hauska huomata, kuinka (me)äidit (olemme)/ovat tärkeitä, sinulle myös ja tuot sen kauniisti esiin blogissasi. Löysin äitisi blogiin tätä kautta, kiitos.

Omalta tyttäreltä saan välillä hyviä elämänohjeita 😉 vastavuoroisesti - ja ikirehellisiä, tarpeellisia kommentteja!

Iloa kevättalveen!

Krisse
http://tallessamaailma.blogspot.fi
www.tallessamaailma.blogspot.fi
merenhelmi
,
Moikka Satu ja kiitos sinulle 😊

Kävin kurkkaamassa blogiasi olet kyllä tosi kaunis! Ja tsemppiä tosi paljon myös sinulle luku-urakkaan. Aiotko hakea mihin kaupunkiin? Suunnitelmat ovat vielä ihan auki, että milloin lähtisin, mutta varmasti jossain vaiheessa. Siitäkään en oikein tiedä, että lähtisinkö vaan vähäksi aikaa, vai sitten vuodeksi sillä työviisumilla. Saa nähdä miten elämä menee 😊 Kiitos kommentistasi ja vielä kerran energiaa lukemiseen <3
merenhelmi
,
Hei Krisse ja kiitos paljon sinulle kommentistasi. Olen kiitollinen, että saan tällaisia kommentteja teiltä lukijoilta. Pahoittelen suuresti, että vastaaamiseni vähän viivästyi. Sanasi olivat kuitenkin mielessäni ja ilahduin suuresti tästä viestistä 😊 Haluan toivottaa tyttärellesi paljon energiaa ja jaksamista pääsykokeisiin valmistautumisessa. Ahkeruus palkitaan! 😊 Kiitos vielä kerran kauniista sanoistasi ja tsemppauksesta. Ja äiti on kyllä elämäni tärkein ihminen, on myös mukavaa kun äitikin tekee blogia niin on tällainen yhteinen ajanviete.

“Kenestäkään ei tule yhtään mitään
yhdessä yössä. Valmistelut ovat
jatkuneet kokonaisen eliniän.”
-Gail Godwin

Tämä on kyllä hyvä muistaa, mikään haavekaan ei toteudu hetkessä vaan tätä työtä tarvitaan. Mutta pitää toivoa, että tehty työ palkitaan sitten kesällä. Kiitos vielä kerran, oikein hyvää kevään odotusta ja hyvää päivänjatkoa! Meen tästä kurkkaamaan sun blogia 😊
Satu
,
Voi ihana! kiitos ihan sikana! Oon itekki täällä jo jonku aikaa ihastellu sun kuvias 😊 vastasinki sulle itse asiassa äske mun oman blogin puolelle, menee vähän ristiin nää kommentit 😃 mutta tajusin etten älynnyt kysyä sun suunnitelmia siellä! Ootko jo päättänyt mihin ite haet?

Ja suosittelen kyllä ehdottomasti että jos vaan voit lähteä sinne pidemmäksi aikaa nii kannattaa! Tietenki onhan siinä se huono puoli että voit vaan kerran sen työviisumin käyttää... Mutta onhan niitä aina muitakin viisumeita;)

Kiitos ja samoin sulle! <3