varasijatilanteesta

"Whatever the present moment contains, accept it as if you had chosen it. Always work with it, not against it. Make it your friend and ally, not your enemy..."
Toi ylläoleva teksti oli ihana viesti ystävältäni.. Monet ovat kyselleet varasijatilanteestani ja ajattelin näin lyhyesti kertoa myös täällä blogin puolella, missä mennään. Kesäkuussa sain tietää, että jäin yhden pisteen päähän ja 5. varasijalle Kuopion kauppakorkeakouluun. Enää ei tarvitse kuitenkaan jännittää, sillä 4 otettiin varasijalta opiskelemaan ja minä jäin loppujen lopuksi 1. varasijalle (niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin). Miten yli tuhannesta hakijasta juuri minä voin olla se joka jää 1. varasijalle. Mutta kaikkea sitä voi näköjään tapahtua :D
Kuten poikaystäväni kanssa juteltiin, ei tämä kuitenkaan radikaalisti suunnitelmia muuttanut, vaikka tottakai koulupaikan avautuminen olisi ollut suuri helpotus. Jatkan jokatapauksessa avoimessa yliopistossa kauppatieteiden kurssejani eteenpäin ja haen tottakai uudestaan.
Mutta näillä mennään ja ei se minun kauppakorkeakouluun hakeminen tähän jäänyt, haaveiden eteen täytyy tehdä töitä, enemmän tai vähemmän. Ja loppujen lopuksi olen todella tyytyväinen tulokseen kun hain kuitenkin ensimmäistä kertaa tosissasi yliopistoon.
Aurinkolasit: Ray Ban Aviator Fashionstore.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Myy
Myy,
Kyllähän 1. Varasijalta on hyvinkin mahdollista päästä opiskelemaan 😊
merenhelmi
merenhelmi,
Heippa!

Niin ainakin ymmärsin, että kaikki paikat on nyt täytetty ja enää ei oteta varasijalta. Jäin siis loppujen lopuksi 1. varasijalle 😃 Mutta jonkun siinä rajalla on oltava, nyt vaan kävi todella huono tuuri...:) Mutta ensi vuonna uusi yritys ja täysillä!:)
merenhelmi.indiedays.com
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229