varasijatilanteesta

"Whatever the present moment contains, accept it as if you had chosen it. Always work with it, not against it. Make it your friend and ally, not your enemy..."
Toi ylläoleva teksti oli ihana viesti ystävältäni.. Monet ovat kyselleet varasijatilanteestani ja ajattelin näin lyhyesti kertoa myös täällä blogin puolella, missä mennään. Kesäkuussa sain tietää, että jäin yhden pisteen päähän ja 5. varasijalle Kuopion kauppakorkeakouluun. Enää ei tarvitse kuitenkaan jännittää, sillä 4 otettiin varasijalta opiskelemaan ja minä jäin loppujen lopuksi 1. varasijalle (niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin). Miten yli tuhannesta hakijasta juuri minä voin olla se joka jää 1. varasijalle. Mutta kaikkea sitä voi näköjään tapahtua :D
Kuten poikaystäväni kanssa juteltiin, ei tämä kuitenkaan radikaalisti suunnitelmia muuttanut, vaikka tottakai koulupaikan avautuminen olisi ollut suuri helpotus. Jatkan jokatapauksessa avoimessa yliopistossa kauppatieteiden kurssejani eteenpäin ja haen tottakai uudestaan.
Mutta näillä mennään ja ei se minun kauppakorkeakouluun hakeminen tähän jäänyt, haaveiden eteen täytyy tehdä töitä, enemmän tai vähemmän. Ja loppujen lopuksi olen todella tyytyväinen tulokseen kun hain kuitenkin ensimmäistä kertaa tosissasi yliopistoon.
Aurinkolasit: Ray Ban Aviator Fashionstore.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
merenhelmi,
Kiitos Nelli 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Kiitos kovasti 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Hei!

Niimpä, olen samaa mieltä, että se on kyllä myös hyvin järkevä valinta. Vielä puuttuisi noin 30 opintopistettä niin voisi hakea avoimen väylän kautta kun suoritin perusopinnot viime vuonna. Täytyy nyt miettiä ja punnita eri vaihtoehtoja 😊 Ajattelinkin, että jatkan avoimen väylän kursseja nyt syksyllä.

Ihanaa päivänjatkoa!
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Paljon kiitoksia Tiia! 😊 Oikein ihanaa, aurinkoista elokuuta sinullekin 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Moikka ja todella paljon kiitoksia viestistäsi! <3 Ensi vuonna ihan täysillä!! 😊 Kaunista elokuuta ja suuret onnittelut opiskelupaikan avautumisesta! 😊 Se on varmasti upea hetki kun saa kuulla, että pääsee opiskelemaan unelmien kouluun! 😊
merenhelmi.indiedays.com
mariia
,
Moi veera! Voi että, olipa se lähellä! Mut mä uskon että kaikella on tarkoituksensa.. sitä ei aina vaan tiedä et mikä. 😋 Mä oisin kans halunnut kuulla avoimesta yliopistosta vielä lisää? Onko kurssien suorittaminen ollut helppoa? Oletko opetellut kaiken itsenäisesti vai saatko käydä luennoilla? Kuinka monta pistettä sait suoritettua vuodessa?
merenhelmi,
Moikka Maria! 😊

Kiitos, niin minustakin tuntuu <3

Mä suoritin kurssit viiem syksynä niitä kursseja opetuksen kanssa Alkio-opistolla. Tein kauppakorkeen perusopinnot (tai ne on ihan viittä vaille valmiit) ja oisinko tehnyt viime syksyn aikana jotain 30 opintopisteen luokkaa suunnilleen. En osaa vielä sanoa miten hankalaa se on itsenäisesti suorittaa niitä kun tein ne opetuksen kanssa, mutta en usko, että se on mitenkään mahdotonta 😊
merenhelmi.indiedays.com
Myy
,
Kyllähän 1. Varasijalta on hyvinkin mahdollista päästä opiskelemaan 😊
merenhelmi,
Heippa!

Niin ainakin ymmärsin, että kaikki paikat on nyt täytetty ja enää ei oteta varasijalta. Jäin siis loppujen lopuksi 1. varasijalle 😃 Mutta jonkun siinä rajalla on oltava, nyt vaan kävi todella huono tuuri...:) Mutta ensi vuonna uusi yritys ja täysillä!:)
merenhelmi.indiedays.com