Väriä pintaan!

Itse en oo ehtinyt mitenkään älyttömästi kesällä aurinkoa ottamaan, mitä nyt muutamia tunteja välillä terassilla ja joskus kun on ehtinyt niin rannalla. Enkä rusketu kovin helposti, joten etten olisi ihan vaalea, käytän välillä sävyttävää rasvaa :) Ja tää on ollut mun mielestä tosi hyvä!


Kyseessä on Aco Sun kissed bodylotion 

Kaikin puolin mahtava tuote! Levittyy iholle tosi hyvin ja tasaisesti. Antaa just sopivasti sävyä, mutta ei tee ihosta kellertävää tai liian ruskeaa. Imeytyy tosi nopeesti. Oon käyttänyt tätä myös kasvoihin, mitä en ole monen sävyttävän rasvan kanssa uskaltanut kokeilla. Mutta tää tuote ei jätä mitään läikkiä ihoon, vaan antaa luonnollisen näköisen lopputuloksen. Yleensä monet itseruskettavat haisee tosi pahalle, mutta tässä on ihan raikas tuoksu. En tarkalleen muista tän rasvan hintaa kun ostin tän alennuksesta, mutta luulisin, että jotain kympin luokkaa? Ja löysin tuotteen Apteekista. Käytättekö sävyttäviä rasvoja, mistä olette tykänneet? Onko kenellään muulla kokemusta kyseisestä rasvasta? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
Anonyymi,
ahaa, okei! 😊 voisin itekkin käydä ostamassa tuota.
merenhelmi
merenhelmi,
Anonyymi:
Ja sori kirjoitin ton mun vastauksen vähän kiireesti kun piti lähteä töihin, mutta sitä piti vielä laittaa, että mun mielestä toi ei ihan heti "kulu", että sävy pysyy ihan ok hyvin kuitenkin iholla jonkin aikaa! 😊 Mukavaa kesää 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
IP: 82.99.3.229