Vastaan kysymyksiin osa 2!!!

Tässä olisi jälleen vastauksia teidän laittamiin kysymyksiin!
Mikä on kauneutesi salaisuus?
- Heh kiitos kohteliaisuudesta! :) Sanotaan tähän vaikka, että terveelliset elämäntavat. En käytä oikeastaan ollenkaan alkoholia, nukun riittävän pitkiä yöunia, pyrin syömään terveellisesti, liikkumaan, juomaan paljon vettä jne.

Juotko koskaan alkoholia tai käytkö baareissa kuinka usein? :) tää blogi on kyllä ihanan piristävä :)
- Kiitos tosi paljon :) Käytän alkoholia todella harvoin. Tänä vuonna olen käynyt baarissa 3 kertaa ja yksi niistä kerroista oli korkeintaan puolen tunnin pyörähtäminen yökerho Bra:ssa poikaystäväni kanssa.

Mistä unelmoit tällä hetkellä? Ja mikä on suurin haaveesi? :)
- Tällä hetkellä haaveilen siitä, että pääsen Helsinkiin opiskelemaan, sekä pidemmäksi aikaa ulkomaille lähtemisestä. On myös suurempia haaveita, mutta nämä ovat tämän hetkiset tavoitteet ja suunnitelmat, joita kohti kuljen :)

Mikä on parasta bloggailussa?
- Tämä on minulle kaikki kaikessa! Valokuvaaminen, postauksien suunnittelu, vuorovaikutus lukijoiden kanssa, asukokonaisuuksien miettiminen, meikkaaminen, kosmetiikkatuotteiden kokeileminen ja niiden arvosteleminen, kirjoittaminen, lukijoiden tapaaminen ja heidän kanssaan viestittely, kampanjat.. Työnä bloggaaminen on mahtavaa. Työtä voi tehdä esimerkiksi kahvilassa teetä juoden ja työajat saa käytännössä päättää itse. Blogin pitäminen on minulle niin tärkeä asia, etten voisi kuvitella elämääni ilmaa blogia. Tähän on ikään kuin kasvanut ja blogi tuntuu olevan jo vahvasti "osa minua".

Mitä aiot tehdä, jos ensi kev��änä ei aukeakaan paikka kauppiksessa / ammattikorkeassa?
- Lähden ehkä vuodeksi ulkomaille.

Elätkö Indiedaysistä saamilla tuloilla?
- Bloggaaminen on ainut työni tällä hetkellä. :)

Onko sinulla silikonit?
- Minulla ei ole silikoneja. Rintani ovat täysin luomut.

Mikä on ehdoton vaatemerkki- ja laukkumerkkisuosikkisi?
- Lempparivaatemerkkejä on monia.. MassimoDutti, Burberry, Ralph Lauren, Hilfiger jne. Laukkumerkeissä olen aina tykännyt Louis Vuittonin laukuista. Haaveilen myös Pradan ja Hermesin laukuista.

Mitä Olli tykkää sinun vanhemmistasi?
- Tykkää tosi paljon :)

Parasta elämässä?
- Läheiset ihmiset, onnellinen arki ja matkustelu.

Oletko kärsinyt mieliala ongelmista koskaan? Esimerkiksi masennuksesta, ahdistuksesta.. Ovat tänä päivänä aika yleisiä :/
- En ole. Paniikkikohtauksia olen saanut muutamia lukiossa kokeiden aikana, (varmaan kun jännitin kokeita ja kirjoituksia niin paljon) mutta ei mitään muuta.

Vihaatko mitään asiaa?
- En nyt sanoisi, että vihaan, mutta en tykkää yhtään teennäisistä ihmisistä.

Tv-sarjat, joihin olet koukussa?
- Täydelliset naiset (silloin kun se tuli telkkarista) ja Hells kitchen :D

Kevät vai syksy?
- Tykkään molemmista. Vastaan kuitenkin, että kevät. Syksy on minulle monena vuotena sellaista uusien tuulien ja suorittamisen aikaa, josta nautin myöskin, mutta keväällä se kesän läheneminen on kyllä aina yhtä ihanaa.

Mitkä ovat kolme asiaa, jotka ottaisit mukaan autiolle saarelle?
- Kameran, hyvää ruokaa ja jonkun minulle läheisen, rakkaan ihmisen.

Käytätkö enemmän farkkuja vai legginsejä?
- Farkkuja.

Stringit vai hipsterit?
- Stringit tietty ;)

Tärkein tavarasi?
- Almalaukku tai kannettava.

Lempi baarivaatteet?
- Käyn aika harvoin baarissa, mutta yleensä laitan tiukat mustat farkut, mustat korkkarit, jonkin kauniin paidan, hiukset menee nutturalle ja huuliin sipaisen punaista huulipunaa. Kädessä keikkuu usein Louis Vuittonin vaalea iltalaukku ja kynnet lakkaan usein myös punaisella.

Jos saisit muuttaa ulkonäössäsi yhden asian, mikä se olisi?
- Haluasin ihan täydellisen suorat hampaat :)

Millaiset arvosanat kirjoitt ylioppilaskirjoituksissa?
- C-M paperit. Menen jossain vaiheessa korottamaan englannin. Kirjoitukset menivät minulla aika huonosti, mutta päättötodistuksen keskiarvoon olen tosi tyytyväinen.

Oletko kiinnostunut politiikasta?
- En erityisemmin :)

Mikä on poliittinen kantasi?
- En valitettavasti ota kantaa blogissa politiikkaan liittyviin asioihin.

Mikä oli lempiaineesi lukiossa?
- Äidinkieli ja psykologia.

Oletko enemmän ekstrovertti vai introvertti?
- Vaikea sanoa! Sanoisin, että molempia. Toisaalta tykkään olla välillä yksin ja "omassa rauhassa", mutta on myös tilanteita joissa olen tosi sosiaalinen. Esimerkiksi koulussa tykkään opiskella yksin tai poikaystävän kanssa ja töissä ollessani olin taas hyvin sosiaalinen. Tykkäsin todella paljon asiakaspalvelutyöstä ja minusta oli mukavaa tavata koko ajan uusia ihmisiä, sekä palvella ihmisiä mahdollisimman hyvin. Vaikka kaipaan välillä omaa rauhaa, en tykkää yhtään olla ihan yksin! En haluaisi koskaan asua ihan yksin :)

Miten usein vietät aikaa ystäviesi kanssa? Entä perheesi?
- Perheen luona käyn yleensä joka viikko tai joka toinen viikko. Ystäviä en ole kerennyt tapaamaan tänä syksynä niin paljoa, koska opiskelut ja blogi ovat vieneet paljon aikaa, mutta läheisintä ystävääni Anettea tapaan joka viikko.

Oletko saanut uusia kavereita koulustasi?
- En ole tutustunut koulukavereihin kovinkaan hyvin. Olen opiskellut ja viettänyt aikaa koulussa lähinnä poikaystäväni kanssa.

Tuleeko Olli ja perheesi hyvin toimeen?
- Kyllä.

Kauan olette seurustelleet Ollin kanssa?
- Kohta vuoden.

Mikä on ollut tähän mennessä paras yhteinen kokemuksenne Ollin kanssa?
- Ensimmäinen yhteinen ulkomaanmatka :)

Miten valmistauduit psykologian yo-kokeeseen?(kyselee tänä keväänä kirjottava)
- Luin kirjat kahteen / kolmeen kertaan (en muista enää ihan tarkasti), harjoittelin psykologian opettajamme muistiinpanot (todella hyvät muistiinpanot, ne löytyvät täältä ja sieltä voi tosiaan valita psykologian kurssit!), sekä luin Anneli Vilkko Riihelän psykologian kertauskirjan. Uskoisin, että näillä pääset pitkälle! Minulla jäi pistettä vaille arvosanasta L :)

Mikä on sinun lempi kirja?
- Tykkään monista eri kirjoista. Paulo Coelho kirjat ovat mieleeni.

Missä kaupungissa haluaisit asua aikuisena?
- En välttämättä haluaisi asua Suomessa. Haluaisin muuttaa ulkomaille :)

Voisitko muuttaa ulkomaille asumaan?
- Ehdottomasti! :)

Minä myös olen monta kertaa ihmetellyt, että miten sinun ikäisellä tytöllä on varaa elää, kuten elät? Avustavatko vanhempasi sinua rahallisesti?
- Teen opiskeluiden ohella töitä (tätä blogia) ja maksan aivan kaiken itse. Vanhemmat eivät avusta minua rahallisesti. Saisin heiltä varmasti rahallista avustusta, mutta en halua pyytää, koska olen aina ollut sellainen, että tykkään maksaa itse!

Kuinka sinulla on rahaa kalliisiin merkkivaatteisiin?
- Ostan merkkivaatteita ulkomailta alennusmyynneistä. Kiertelen myös kirppiksiä ja rahaa saan tekemällä töitä. :)

Millaiset ovat unelmahääsi?
- En ole koskaan haaveillut siitä, että minulla olisi hienot häät. Haluaisin ainoastaan upean häämatkan ulkomaille niin, että voisimme käydä vaikka eri maissa ja pitää pitkän yhteisen loman. :)

Olen käsittänyt että harrastit balettia joskus? Kauan harrastit tanssia, missä harrastit tanssia ja miksi lopetit tanssin??
- Olen harrastanut balettia, jazz-tanssia ja nykytanssia yli 8 vuotta. (Olen harrastanut myös street-tanssia ja akrobatiaa). Lukion 2-luokalla lopetin tanssin (tai pidän siitä taukoa) koska halusin tehdä töitä. Jatkan balettia jossain vaiheessa :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kata
,
Tosi kiva lukea näitä vastauspostauksia, vastaat aina niin ihanasti! 😊 Ollaan muuten harrastettu melkein kaikkia samoja tanssilajeja, jazzia enkä akrobatiaa ite en oo kokeillu, mutta noiden muiden lisäks vielä voimistelua oon harrastanu. 😊 Balettia olis kyllä kiva jatkaa vielä joskus, meinasitko mennä jollekkin aikuisbaletti tunneille jos joskus sitä jatkat? 😊 Mahtavaa viikonloppua sinulle ihanuus! 😊 <3
meitsi
,
harvinaisen fiksu likka ikäisekseen tämä veera. ei siis pidä paikkaansa etteikö kauneus ja älykkyys voisi kulkea käsi kädessä x) liian usein on tullunna facepalmattua näitä nuoria maailmanparantajia jotka oikoo politiikan/uskonnon/yms aiheista mutkat suoriksi. kohti ulkomaita!
aadis
,
Hyvät vastaukset ! 😊
merenhelmi
,
Kiitos <3
merenhelmi
,
Aa voi kiitos sinulle todella paljon! 😊

Tämä ilahdutti!!:)
merenhelmi
,
Hei Kata! 😊

Oikein paljon kiitoksia 😊 Itse oon joskus haaveillut muuten voimistelun aloittamisesta, mutta kaikkea ei millään kerkeä :/

Riippuu sitten tanssikoulusta, että mille tunneille meen! <3 😊 Tiedätkö muuten mitkä ovat Helsingin parhaimmat tanssikoulut jos sinne muutan jossain vaiheessa? 😊

Oi kiitos tosi paljon! Oikein kivaa viikonloppua sinullekin 😊
merenhelmi
,
Kiiitos tuhannesti! 😊

Meen heti kurkkaamaan ton linkin! 😊
merenhelmi
,
En tietenkään jännitä enää mitään kokeita!! 😊

Halusin varmaan onnistua niin hyvin, niin sen takia 😊 Mutta minua jännitti lähinnä psykan kokeet, sekä kirjoitukset.

Kivaa iltaa!
Kata
,
Moikka ihanuus, mä en itseasiassa oo Helsingissä missään tanssia harrastanu ku oon nuorempana aina asunu vaan tässä lähettyvillä, mutta mulla on kavereita käyny Helsingin tanssiopistolla ja DCA:lla, että niiden ainakin tiedän olevan ihan hyviä. 😊
Kivaa iltaa sinulle! 😊 <3
merenhelmi
,
Okei joo! 😊 Kiitos vinkeistä. <3 Täytyy alkaa sitten perehtymään tanssikouluihin vähän paremmin jos koulupaikka Helsingistä avautuu ja sinne suunta käy..:)

Ihanaa illanjatkoa kaunotar <3 Mä istun tällä hetkellä junassa kohti Jyväskylää.. Juna on myöhässä ja vähän väsyttää.. Mutta blogia tehdessä matka vierähtää mukavasti ! 😊