Vastaan kysymyksiin OSA1!

Tässä olisi vastauksia teidän laittamiin kysymyksiin OSA1 !! :)
[caption id="" align="aligncenter" width="468"]
Me Palman lomalla ja iltareissu Lidliin :D[/caption]

Elämä ja haaveet

Millainen on tavallinen aamusi?
- Herään 07.45 ja torkutan 15 minuuttia... Kun saan itseni ylös hoputan yleensä muutamaan(kin) kertaan Ollia nousemaan (hän on todellinen unikeko!!) ja lähden pesemään hampaita, sekä meikkaamaan. Tämän jälkeen etsin vaatekaapista asukokonaisuuden, jonka jälkeen lähdetään yhdessä koululle syömään aamupalaa. Aamupalalla me ollaan yleensä 08.30 ja syödään puolisen tuntia ennen luentoja! (Tosin ennen aamupalalle lähtöä odottelen Ollia yleensä hetken.. Hänellä menee kauemmin aikaa aamulla lähtöön kuin minulla, huvittavaa!)

Mistä unelmoit tällä hetkellä?
- Opiskelupaikan saamisesta.
- Ulkomaille lähtemisestä (niin, että olisin ulkomailla pidemmän aikaa)
- Helsinkiin muuttamisesta.
- Yhden upean työpaikan saamisesta, tämän blogin tekemisen lisäksi. Tällä hetkellä kirjoitan blogia työkseni ja tämä on ihan mahtavaa! Haaveilen siis toisesta työpaikasta bloggaamisen lisäksi! :)

Ja mikä on suurin haaveesi?
En tiedä mikä se suurin olisi.. :) Omannäköinen hieno talo, lapsien saaminen ja naimisiin meneminen.. Haluaisin myös asua ainakin jonkin aikaa ulkomailla ja matkustella paljon! :)

Haluatko lapsia ja jos haluat, niin milloin?
- En tiedä yhtään! :) Mutta en ainakaan vielä. Ehkä ensi vuonna, ehkä 10 vuoden kuluttua.. Näin paljon olen miettinyt asiaa, heh! :) Lapsia ei tehdä niitä saadaan ;)

Mikä on unelma-ammattisi?
- Jokin kaupalliseen alaan liittyvä.

Oletko kissa- vai koiraihminen?
- Oih, tykkään molemmista! Haluaisin ottaa oman kissan, mutta Olli ei oo ainakaan vielä samaa mieltä kanssani.. :)
Perhe / ihmissuhteet

Missä tapasitte Ollin kanssa ensimmäisen kerran?
- Kun olimme pelaamassa sählyä.

Anteeksi jos tämä kysymys on liian henkilökohtainen, mutta onko tämä nykyinen poikaystäväsi ensimmäinen poikaystäväsi ja miten te tapasitte? Onko teillä jokin ihan tarina siitä? :)
- Hei! :) Ei ole yhtään liian henkilökohtainen kysymys, tottakai voi kysyä! Tapasimme viime talvena kun olimme samaan aikaan pelaamassa sählyä. En nyt sanoisi meidän ensikohtaamista kovin ihanaksi tai romanttiseksi... Minä tohelo pelasin niin täysillä siellä sählyssä kuin pystyin ja yritin saada Ollilta palloa pois, kunnes kompastuin varmaan omiin jalkoihini ja "lensin/törmäsin" suoraapäätä Ollin selkään.. Siinä sitten pyytelin anteeksi... "Oho sori, ei kai sattunut..." Myöhemmin aloimme juttelemaan enemmän kun olimme tehneet jo tuttavuutta sählypelissä, haha! - Ja ihan oikeasti törmäsin! Se ei ollut suunniteltua ;) Niin ja on ensimmäinen poikaystävä! :)

Minkä ikäisiä sun sisarukset ovat?

- Alex on 24 vuotias, Lempi 16 ja Linnea 13.

(Alakuvassa paras ystäväni Anette ja oikealla Lempi siskoni. Keskellä Aneten mies - Herra Paavo).

Kauneus:

Miksi et värjää hiuksiasi?
- Tykkään omasta luonnollisesta hiussävystäni, enkä oikein "uskaltaisi" värjätä hiuksiani kun hiusväreissä on yhtä jos toista myrkkyä.. :)

Mitä mieltä olet ripsien- ja hiustenpidennyksistä?
- En oikein koe niitä omaksi jutukseni :) Pelkäisin sitä, että omien hiusten / ripsien kunto kärsisi jos laittaisin esimerkiksi ripsien pidennykset. Ja vaikka meikkaan joskus aika paljonkin, haluan säilyttää sellaisen tietynlaisen luonnollisuuden.

Mikä on kauneutesi salaisuus?
- Kauneuteni salaisuus, apua! :D Ensimmäisenä tulee mieleen terveelliset elämäntavat. Menen aikaisin nukkumaan, juon paljon vettä, harrastan liikuntaa, syön aika terveellisesti, en juo alkoholia melkein ollenkaan ja olen tyytyväinen elämääni. Omilla elämäntavoilla voi vaikuttaa tosi paljon siihen, että tuntee olonsa hyväksi. :) Olen myös tyytyväinen ja onnellinen parisuhteessani, joten uskon, että sekin vaikuttaa hyvään mieleen. Niinhän sitä sanotaan, että onnelliset tytöt ovat kauneimpia! :)

Työ / opiskelu

Mikä on parasta bloggailussa?
- Ehdottomasti vuorovaikutus lukijoiden kanssa! :)

Mitä aiot tehdä, jos ensi keväänä ei aukeakaan paikka kauppiksessa?
- Olen ajatellut, että haen kauppakorkean lisäksi myös Helsinkiin ammattikorkean puolelle. Mutta jos koulupaikka ei avaudu ensi keväänä, lähden ulkomaille / muutan Helsinkiin / teen töitä / muuten vain matkustelen paljon... Vaihtoehtoja on paljon!

Millaista julkisuutta olet blogin myötä saanut ja miltä se tuntuu?
Ainakin kaupungilla monet ovat tulleet juttelemaan, ja minulle tuntemattomat moikkaavat :) Jotenkin häkellyn siitä yleensä aina hiukan. En oikein vieläkään tajua, että tätä blogia lukee tosiaan todella moni!! Sitä ei jotenkin tule ajatelleeksi kun näitä juttuja kirjoittelee :D

[caption id="attachment_2564" align="aligncenter" width="634"]
Paras ystäväni Anette! :)[/caption]

Miksi juuri kauppikseen haluat, mikä siinä kiinnostaa?
- En sanoisi, että haluan juuri kauppakorkeakouluun, mutta sen verran tiedän, että kaupallista alaa lähden opiskelemaan! :) Olen työskennellyt monia vuosia kaupallisella alalla ja se tuntuu omalta. Uskoisin myös, että alalla riittää töitä ja se tuntuu avaavan aika laajat työmahdollisuudet. Minua kiinnostaisi työskennellä tulevaisuudessa myös ulkomailla ja sekin voisi olla mahdollista. :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Moikka Anna! 😊

En ole niin tarkkaan laskenut, mutta muutamia vesipulloa pyrin juomaan opiskellessa, sekä liikunnnan jälkeen lisää, juon vettä myös aamulla heti herättyäni ja illalla kun alan nukkumaan! 😊 Juon vettä pitkin päivää, mutta en oikein tiedä kuinka paljon tarkasti. Pyrin kuitenkin juomaan paljon vettä! 😊
merenhelmi
,
Siellä yksi suloisuus<3<3 Kiitos!:)
merenhelmi
,
No voi kiitos sinulle <3<3 😊

Olen vähän alle 160cm pitkä. 😊 Painoa en valitettavasti halua ihan tarkalleen kertoa tällä hetkellä, mutta painan alle 50 kg. 😊

Mukavaa iltaa sinulle 😊
merenhelmi
,
Mahtavaa kuulla, hurjasti kiitoksia! 😊 <3
merenhelmi
,
Heh jep!! 😊 Miehet... 😃

Ja kiitos kehuista ihana Kata 😊 <3
merenhelmi
,
Oih kiva kuulla!! 😊 Kiitoksia paljon :') <3

En vielä oikein tiedä.. :/ Toivottavasti se selviää tässä vuoden aikana 😊

Tsemppiä lukemiseen ! <3 😊
merenhelmi
,
Ja ihanaa syksyä sinulle 😊 <3
merenhelmi
,
Moikka 😊 <3 Kiitos sinulle todella paljon <3 😊

Minulla olisi tästä todella paljon kirjoitettavaa, joten onnistuisiko, että toteutan tästä aiheesta postauksen mahd. pian? 😊 Siinä voisin kirjoittaa kaikki mielessä olevat asiat, koska tätä ovat kyselleet monet muutkin. Niin samalla voisin kirjoittaa kaikille asiasta kiinnostuneelle 😊

Mitä mieltä olet ? 😊 <3

Vai kirjoitanko tähän ? 😊

Mukavat illanjatkot <3
merenhelmi
,
Moikka 😊

Suuret kiitokset tästä vinkistä ! 😊 <3

Otan tästä enemmän lisätietoa, kiitos<3
minävain
,
Postaus olisi ihan huippujuttu 😊 Kiitos jo etukäteen!