Vastaan lukijoiden lähettämiin kysymyksiin

Olitte laittaneet jo aika paljon kysymyksiä minulle, joten alan niihin tässä kahvikuppi kädessä vastailemaan... :) Haluan ehtiä tänään vielä lenkille, joten en ehdi kaikkiin nyt vastaamaan.. Mutta tästä se lähtee..
Mikä olisi unelma ammatti? - Kaupallinen ala kiinnostaa minua. Asiakaspalvelutyö on varmasti minun juttuni. :)
Mitä teet lukion jälkeen? - En tiedä vielä tarkalleen. Aika näyttää. :)
Onko teillä muita eläimiä kuin koira? - Ei oo.
Ketä perheeseesi kuuluu? - Minulla on ihana perhe ja se on yksi elämäni tärkeimmistä asioista. Perheeseeni kuuluu äiti, isä, 2 pikkusiskoa ja isoveli. 
Miten pysyt noin hyvässä kunnossa? (Fyysisesti siis) - Kesän aikana en ole liikkunut niin paljoa kuin olisin halunnut, se vähän harmittaa minua. Mutta käyn lenkillä ja pitäisi alkaa taas käymään myös kuntosalilla.. Pyöräilen kaikki matkat töihin ja kouluun ym. Yritän muistaa tehdä joka päivä vatsalihaksia, selkälihaksia ja punnerruksia. Haluaisin alkaa käymään taas uimassa ja kuntosalilla, sekä harrastaa liikuntaa huomattavasti enemmän! Se olisi syksyn tavoite; liikkua paljon.
Oletko harkinnut ikinä mallin töitä? - En. :D Oon aika lyhyt.
Missä oot töissä? - Citymarketissa.
Paljonko käytät rahaa kuukaudessa vaatteisiin, kampaajiin ym.? - Vaihtelee kauheasti kuukaudesta! :) Joskus ei yhtään, joskus liikaakin. :)

Vau, onko sun isä amerikkalainen? - On. :)
Ootko tyytyväinen elämäntilanteesi? - Täytyy sanoa, että olen oikein tyytyväinen. Elämäni on juuri sellaista kuin haluankin sen olevan. :)

Onko sulla hyvä itsetunto?
- Mielestäni minulla on hyvä itsetunto.

Tuletko helposti kateelliseksi? - En, koska mielestäni kateellisuus on maailman turhinta. Se ei johda yleensä mihinkään hyvään.

Mitä pelkäät eniten?
- Kuolemaa ehkä. Niin ja käärmeitä!Oletko koskaan seurustellut kunnolla? (Ei laskene treffeillä käyntiä) - En ole koskaan seurustellut.
Kuka se J on? :D - Täytyy sanoa, että en tiedä yhtään. Salainen ihailija?:D
Mistä sun blogin nimi tulee? - Nimeni on Veera Merenhelmi. Merenhelmi on siis toinen nimeni, jonka päätin laittaa tämän blogin nimeksi, koska se on tarpeeksi erilainen ja persoonallinen. :)
Mitkä kaikki aineet kirjoitat nyt syksyllä? - Huh, aivan liikaa.. Äidinkielen, ruotsin ja englannin. Kielet ovat vaikeimpia minulle. Lähdet uusimaan varmaan kaikki kolme ensi keväänä. Ainakin ruotsin lähden uusimaan, koska haluan kirjoittaa ruotsista mahdollisimman hyvän tuloksen!:)
Seurusteletko vai oletko sinkku? - En seurustele. :)
Missä päin Suomee asut? - Keski-Suomessa.
Harrastatko jotain liikuntaa, mitä? - Tällä hetkellä lenkkeilyä. Aloitan käymään kuntosalilla ja uimassa tässä lähiaikoina. Rakastan liikuntaa, se saa minut aina todella hyvälle tuulelle, ja vaikka harmittaisi kuinka paljon ja vaikka kaikki meni täysin pieleen, liikkuminen auttaa aina. Ihmelääke. 
Mitä oot ajatellut tehdä lukion jälkeen? - En tiedä tarkalleen. Vaihtoehtoja on loputtomiin. :) Haaveitakin minulta löytyy vaikka kuinka! Olisi ihana lähteä ulkomaille ja pitää opiskelusta taukoa lukion jälkeen. Haluan tehdä töitä ja hakea jossain vaiheessa elämää ehkä kauppakorkeakouluun. Mutta ikinä ei tiedä, mitä oikeasti haluaa tehdä kun on sen aika, joten mitä turhaan suunnittelemaan sen tarkemmin.. .
Jos haluat kysyä minulta vielä jotain, lähetä kysymys joko tämän postauksen loppuun tai tänne postaukseen. Vastaan niihin lähiaikoina! Illanjatkot <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
merenhelmi,
Isäni on amerikkalainen ja hän asuu Amerikassa.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Crazyh,
Onko sinulla paljon ystäviä?
Olitko yläasteella suosittu?
Olisiko sinulla jotain vinkkejä, miten saada kauniit isot kiharat joissa olisi myös vähän tuuheutta?
www.blogger.com/profile/025841994926207910
merenhelmi,
Ei ole kovin paljoa ystäviä. Minulla on paljon kavereita! 😊 Mutta muutama ystävä, he ovat kuitenkin minulle todella rakkaita, läheisiä ja tärkeitä.

En oikein tiedä olinko suosittu. 😃 Ainakin minulla oli paljon kavereita!:)

Itse teen kiharat ghd-raudalla, joten sillä ainakin. 😊 Ja paplareilla saa myös tehtyä kauniit isot kiharat. 😊 Tuuheutta saa kun laitan muotovaahtoa hiuksiin ennen paplareiden laittoa. voin tehdä aiheesta postauksen jossain vaiheessa. 😊

Mukavaa päiväjatkoa sinulle!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
http://www.youtube.com/watch?v=_MHLsDPM654

Anonyymi
,
Joskus kun kaikki on sanottu ,on aika sanoa Rakastan ,elämäni naiselle.

merenhelmi,
:)

Voin vain sanoa, että kiitos,kiitos 😊 Saanko joskus tietää kuka olet? 😊

www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
:)

Osaat kirjoittaa kauniisti. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Veera, et varmaan koskaan ? Olen se viipyvä katse kaupan kassalta, se ohi ajava autoilija joka lennättää suukon poskellesi, ne pienet vastaan tulevat hymyt jotka saavat sinut hyvälle tullelle, kuka tahansa joka saa sydämmesi sykkimään. Se minä olen !
Huomaan kuviasi katsoessani että nuoresta tytöstä on kasvanut vuodessa nainen,mutta sitä samaa hymyä ,positiivisuutta et ole menettänyt,äläkä menetä.Ihastuin kauniiseen tyttöön kaulaliina kaulassa, näytit ihanalta ja nyt näytät kauniilta,kauniimmalta kuin koskaan , olet kaunis,ihastuttava ja älykäs nainen.Pysy aina tuollaisena.


merenhelmi,
Hurjasti kiitoksia kehuista! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167