Vastaan lukijoiden laittamiin kysymyksiin!

Moikka!:) Tässä olisi vastauksia teidän laittamiin kysymyksiin..


Mikä on lempivärisi vaatteissa?- Neutraalit värit. Pääsääntöisesti tykkään käyttää valkoista, mustaa, vihreää, ruskeaa, turkoosia.. jne.

Mikä on tällä hetkellä elämässäsi tärkeintä?
- Perhe, ystävät, työ, opiskelu, hyvä kunto, terveys, blogi ja se, että elää hetkessä. :)

Pidätkö eläimistä?
- Pidän.

Kiroiletko?
- En yleensä. :)

Onko lukio mielestäsi kaiken vaivan arvoista?

- On se mielestäni loppujen lopuksi kaiken vaivan arvoista. Lukio avaa paljon ovia ja mahdollisuuksia. Vaikka se onkin koulu, johon minun täytyy koko ajan tehdä kaikkeni, että motivoidun lukio-opiskelusta, voin tällä hetkellä kuitenkin todeta, että olen tyytyväinen kun lähdin lukioon. Minulla on sen takia hiukan ristiriitaiset ajatukset lukio-opiskelusta omalla kohdallani, koska haluan saada hyvät arvosanat ja käydä koulun hyvin, mutta lukiossa on vain kolme ainetta, joista olen aidosti todella kiinnostunut. Olen myös hyvin käytännönläheinen ihminen ja tykkään enemmän tehdä, kuin istua ja päntätä. Jatko-opintojen kannalta on kuitenkin hyvä, että käyn lukion.


Mikä on lempi vaatemerkkisi?
- Burberry, Ralph Lauren, MassimoDutti, Hilfiger, esimerkiksi. :)

Millainen teini olit?
- Uskallan väittää, että olin yksi maailman kilteimpiä. :D Ylä-asteella en tehnyt muuta kuin kävin tanssimassa ja hoidin hyvin koulun. Minulla oli kaksi hyvää ystävää, joista toinen asui kauempana ja toista näin tanssiharjoituksissa joka päivä. :) Harrastin silloin myös kilpauintia. 

Arvostatko muita ihmisiä (kotona, koulussa)?
- Kyllä, kotona arvostan kaikkia perheenjäseniä. 
Arvostan sellaisia ihmisiä, ketkä ovat jollain tavalla ansainneet arvostuksen. :) En esimerkiksi arvosta opettajaa sen takia, että hän on opettaja, vaan arvostan häntä, jos hän pitää tasokkaat ja hyvät oppitunnit ja saa oppilaat motivoitumaan opiskelusta. 

Oletko puhunut paljon pahaa toisten ihmisten selän takana?
- En ole. En vain millään ymmärrä sellaisia ihmisiä, ketkä kuluttavat ja nimenomaan kuluttavat aikaa puhumalla pahaa toisista ihmisistä. Senkin ajan käyttäisin ennemmänkin vaikka itseeni ja oman hyvinvointini parantamiseen. Se, että puhuu pahaa muista ihmisistä ei tuota itselle yhtään mitään hyvää, päinvastoin.

Millaiset vanhemmat sinulla on?
- Vanhemmat, jotka ovat ymmärtäväisiä ja kannustavia. :)

Mitä mieltä olet uskovaisista ja uskon asioista?
- Valitettavasti en halua ottaa kantaa uskontoon, politiikkaan ym. liittyvissä asioissa täällä blogin puolella. :)

Missä haluaisit asua?
- En ole nähnyt maailmaa vielä niin paljon, että osaisin sanoa missä tarkalleen haluaisin asua. :) Mutta en ainakaan Suomessa koko elämääni.

Oletko tyytyväinen elämääsi?
- Tällä hetkellä olen oikein tyytyväinen elämääni!:) Teen nyt paljon töitä eri haaveiden eteen. :)

Kuinka paljon kulutat rahaa vaatteisiin/meikkeihin/asusteisiin?
- En valitettavasti osaa sanoa tarkasti. Se vaihtelee todella paljon. Oon tosi iloinen kun olen saanut blogin kautta hienon mahdollisuuden saada kokeiluun erilaista kosmetiikkaa. :)

Mikä on suurin laittamasi summa yhteen vaatteeseen/laukkuun/kenkiin tms?
- itse hankituista ostoksista Lv Alma oli varmaankin hintavin.
Kuka on sinulle tärkein ihminen maailmassa?
- Äiti!:) Joka on todella tärkeä ihminen minulle. Ollaan läheisiä äidin kanssa, jutellaan ja vietetään paljon aikaa yhdessä, meillä on myös paljon yhteisiä mielenkiinnon kohteita. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Hei vielä yksi kysymys, ku sun isä siis on amerikkalainen, niin osaako hän puhua suomea sujuvasti? =) Kiitos ihanista päivityksistä ja muutenkin mahtavasta blogista ♥
Anonyymi
,
Voisitko esitellä kaikki Burberryn vaatteesi tai ainakin kertoa millaisia vaatteita sinulla on, kun mainitsit että se on lempimerkkisi. Olen hulluna Burberryyn =)