Vastaan moniin kysymyksiin! ;)

Tässä olisi jälleen vastauksia lukijoiden laittamiin kysymyksiin!:)
Kun käyt lenkillä, käveletkö vai hölkkäätkö?  - Kävelen aina. :) Kävelen reipasta vauhtia.
Miten paljon sulla päivässä kuluu koulujuttuihin? - 1-3 tuntia. Joinakin päivinä en tee kouluhommia ollenkaan ja joinakin päivinä luen kotona lähemmäksi 5 tuntia tai enemmänkin, tämä vaihtelee todella paljon päivästä! :) 
Entä blogiin? - 2-4 tuntia. Nykyään on kulunut enemmän aikaa, koska olen tehnyt tätä blogia paljon enemmän. Tällä hetkellä Keskimäärin blogiin menee päivässä aikaa lähemmäksi 3 tuntia. 
Miten paljon sinulla menee päivässä aikaa töihin? - En ole joka päivä töissä kun teen vielä lukiota.. Mutta viime viikolla tein 30 viikkotuntia töitä, tällä viikolla olen tehnyt noin 20 viikkotuntia, että tämä vaihtelee tosi paljon viikosta. Joinakin viikkoina teen 1-2 päivää töitä ja joinakin viikkoina enemmän. :)
Pelkäätkö tulevaisuutta? - En yhtään!:) Uskon siihen, että elämässä on edessä vaikka mitä jännittävää ja mukavaa!:) Pettymyksiäkin voi joutua kohtaamaan elämässä, mutta ei mitään kannata etukäteen murehtia tai pelätä. 
Haluatko ison perheen?  - En tiedä vielä yhtään. En ole ajatellut asiaa. 
Mistä olet unelmoinut harrastavasi? - Haluaisin harrastaa sukeltamisesta ja opetella laskettelemaan laudalla. 
Unelmoitko komeasta poikaystävästä? - Ulkonäköä tärkeämpää on mielestäni se, että minkälainen toinen ihminen on, minkälainen hän on luonteeltaan ja minkälaista hänen seurassaan on olla.  Ulkonäölläkin on tietysti merkitystä!:)
Haittaako sinua vähäinen vapaa-aika? - Ei vähääkään. :) Tykkään kaikesta mitä teen tällä hetkellä, blogin kirjoittamisesta ja töistä, joihin vapaa-ajastani kuluu ehkä eniten aikaa. En koe, että minulla on vähän vapaa-aikaa, haluaisin tehdä vielä enemmän blogia, harrastaa liikuntaa ja käydä töissä. Kun tykkää asioista joihin käyttää vapaa-aikansa, ei haittaa vähääkään vaikka ei jäisi yhtään luppoaikaa. :)
Mikä saa sinut onnelliseksi? Minut tekee onnelliseksi... -Aamutee -Auringonpaiste -Rakkaat ihmiset -Työn tekeminen ja työkaverit - Liikunta - Blogin kirjoittaminen ja kaikki blogiin liittyvät asiat - Saavutukset, niin pienet kuin suuretkin - Se, että pystyy hyväksymään itsensä vahvuuksineen ja heikkouksineen - Haaveet - Se jos pääsen fysiikan kokeen läpi. :D  - Matkustelu - Juhlat:)
Mikä saa sinut onnettomaksi? - Epäonnistumiset esimerkiksi. Ennen minut saattoi saada onnettomaksi kaksinaamaiset, ilkeät ihmiset,  mutta ei oikeastaan enää. :) Osaan erottaa helmet ja ilkimykset:)
Onko mielestäsi nykyinen mediakulttuuri hyvä asia? - Siinä on hyviä kuin huonojakin puolia. 
Mitä arvostat ulkonäössä? - Omassa vai muiden? Arvostan luonnollisuutta ja liikunnallisuutta.
Entä mitä et arvosta? - Sitä jos näkee, että ihminen ei huolehdi yhtään itsestään ja ulkonäöstään. 
Ovatko kauneus, terveys ja työ sun tämän hetkiset top arvostukset? - :) Olipas vaikea kysymys.. Tämän hetkisiä arvostuksen kohteita ovat kyllä terveys, kauneus ja työ, mutta myös kokonaisvaltainen hyvinvointi, läheiset ihmiset, opiskelu, liikunta ja terveelliset elämäntavat. 
Arvostatko menestystä? - Kyllä. Arvostan sellaisia ihmisiä, ketkä ovat saavuttaneet jotain merkittävää, oli se sitten pientä / suurta tai merkittävää hänelle itselleen / muille. Arvostan ihmisiä ketkä ovat päässeet elämässä pitkälle. :) Ihailen myös sellaisia, ketkä ovat esimerkiksi omilla ansioillaan saavuttaneet jotain suurta, uskoneet itseensä ja siihen mihin pyrkii. Jos he ovat saavuttaneet jotain sellaista mistä ovat haaveilleet, sitä ei kuin ihailla!:)
Haluatko lemmikkejä tulevaisuudessa? - En tiedä:) Riippuu elämäntilanteesta, asuinpaikasta ym. 
Oletko kohtuus kaikessa ajattelija? - Joissakin asioissa, mutta en kaikessa. :) Kuka sen toisaalta määrittää mikä on kohtuullista... Jos teen jotain mistä tykkään, voisin käyttää siihen vaikka kuinka paljon aikaa!:)
Lempiaineita koulussa ja miksi? - Psykologia, se on todella mielenkiintoista! Olen kiinnostunut henkisestä hyvinvoinnista, mielen toiminnasta ja oikeastaan voisin sanoa, että lähes kaikista psykologian asioista. Tosin psykologiassa aivojen ja hermoston toiminta ei olliut opiskelussa niin mielenkiintoista minun mielestäni, koska se meni aika-ajoin aika paljon myös biologian puolelle. Oli kuitenkin tärkeä ymmärtää aivojen ja hermoston toimintaa, jotta pystyi ymmärtämään paremmin monia muita opiskeltavia asioita ja yhdistää ennen oppimaansa uuteen tietoon, sekä hahmottamaan laajemman kuvan ihmismielen toiminnasta.  - Terveystieto, liikunta, terveys, fyysinen hyvinvointi, sekä terveelliset elämäntavat, jotka kattavat paljon tietoa, ovat aina kiinnostaneet minua.  - Äidinkieli. Tykkään kirjoittaa. :) Äidinkielen luovankirjoittamisen sekä puhekurssi olivat mielestäni lukion parhaimpia kursseja. 
Onko sinulla unettomuutta koskaan esimerkiksi stressin takia? - Todella harvoin. Ehkä kerran vuodessa. :D Yleensä jos valvon, valvon sen takia, että olen juonut vähän liikaa kahvia... :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Kuinka pitkä oot ja jos uskallat kertoa, niin paljonko painat? Ihanan hoikkahan olet 😊
Anonyymi
,
Shoppailin Asosin sivuilla ja huomasin, että tää mallityttö on ihan näköisesi:
http://www.asos.com/Coast/Coast-Lana-Jersey-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2627286&cid=8799&sh=0&pge=14&pgesize=20&sort=-1&clr=Navy

Todella kaunis oot. Mukavaa viikonloppua sulle 😊

merenhelmi,
Hei,

Ei kai se mikään salaisuus ole.. Olen 160cm pitkä ja tällä hetkellä painan vähän alle 50kg. Olen ihan normaalipainoinen. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Aijaa heh:) täytyy heti mennä katsomaan toi linkki!:)

Kiitoksia, siellä taitaa olla yksi kaunokainen. <3 Mukavaa viikonloppua sinullekin 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
"Entä mitä et arvosta?
- Sitä jos näkee, että ihminen ei huolehdi yhtään itsestään ja ulkonäöstään."

Jos jollaki on akne/vähän huonompi iho, niin aatteletko että "tuo ei kyllä huolehdi ulkonäöstään"
vai mitä aattelet ihmisestä, jolla on akne?

Tää kysymys ei sitte ollu pahalla, halusin vain kysyä, kun tuntuu että kaikki katsoo alta kulmien kun mulla on vähän huono iho. :/
merenhelmi,
Moikka 😊

En tietenkään arvostele ihmisiä esimerkiksi ihon takia. Vaikka kuinka hoitaisi ja huolehtisi ihosta, voi esimerkiksi aknen hoitaminen olla hankalaa. :/ Ainakin siskollani Lempillä se on ollut välillä vähän vaikeaa. Jos jollakin on huono iho, en missään nimessä ajattele, että hän ei huolehtisi ulkonäöstään.

Tarkoitin, että arvostan sellaista perus-siisteyttä ja itsestä huolehtimista, kuten hygieniasta huolehtimista. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167