Vastauksia

Ja taaaas jatkuu!!:) Tässä lukijoiden laittamiin kysymyksiin vastauksia. :)
 1. Mitä harrastat? - Ette varmasti arvaa.. :) Harrastan blogin kirjoittamista, valokuvausta ja lenkkeilyä, ja haluaisin aloittaa kuntosalilla käymisen taas..:D

  Katsotko mielummin elokuvia vai luetko kirjoja? - Riippuu päivästä. Yleensä valitsen kirjojen lukemisen. Minulla on todella monta hyvää kirjaa odottamassa lukemista..

  Shoppailetko paljon netin kautta? - En paljoa, mutta jos löydän jotain sellaista mitä tarvitsen, saatan tilata. 

  Eurooppa vai Amerikka? - Millä tavalla...? :) Haluan käydä monissa eri Euroopan maissa, mutta haluaisin kovasti lähteä myös Amerikkaan jossain vaiheessa! Se on yksi haaveeni. 

  Kuinka usein kiharrat hiukset? - Aika harvoin, muutamia kertoja kuukaudessa. Tykkään enemmän suorista hiuksista. 

  Taito jonka haluaisit omata?
  - Haluaisin osata lasketella laudalla, puhua kieliä paremmin. 

  Kauneus on katsojen silmissä, mutta millainen ihminen on sun mielestä kaunis ja valovoimainen?
  - Onnellinen ihminen. Kauniiksi ja valovoimaiseksi tekee myös itsevarmuus ja se, että rakastaa muita ihmisiä. Valovoimainen ihminen on mielestäni sellainen,  joka ajattelee muitakin, eikä ole itsekeskeinen, ihminen, joka osaa olla kiitollinen siitä mitä hänellä on ja jolla on positiivinen elämänasenne.   Kuinka usein suoristat hiuksesi? - Muutaman kerran viikossa. 
  Oliko sinulla paljon kavereita? - Töissä minulla on tosi hyviä kavereita, koulussa minulla ei ole niin paljoa kavereita, mutta koulussa minulla on yksi todella hyvä ystävä. 

Oliko sinulla paljon kavereita ala-asteella / ylä-asteella? - Ala-asteella minulla oli paljon kavereita. Ylä-asteella ei niin paljoa, vietin enemmän aikaa muutaman hyvän ystävän kanssa. Yksi hyvä ystäväni oli toisella luokalla kuin minä silloin:) 
Pidätkö meikittömiä päiviä kerran viikossa vai useammin? - Ehkä kerran viikossa. :) Tykkään meikata! 
Lempivaatekauppasi? - MassimoDutti, Hilfiger jne.Mainitse kolme asiaa, jotka muuttaisit itsessäsi, joko ulkonäössä tai luonteessa? - Haluaisin olla kärsivällisempi ja saada enemmän aikaan, tarkoitan, että haluaisin olla vielä ahkerampi ja tehokkaampi. Haluaisin pidemmät hiukset esimerkiksi:)


Kuinka useit teet kasvonaamioita? - Monta kertaa viikossa.. :) Oletko taiteellisesti lahjakas? Osaatko esimerkiksi soittaa, laulaa tai piirtää? -  En osaa laulaa ollenkaan, en oikeesti ollenkaan! Nauraisitte varmasti jos kuulisitte. Saati sitten piirtää tai soittaa.. :D Vielä huonommin!:) 
Paras ja tyhmin iskurepliikki joka sulla on sanottu? Apua, en voi muistaa kaikkia!:D 
Ihanin muistosi perusteluineen?

Niitä on kyllä vaikka millä mitalla, mutta tässä muutama ikimuistoinen juttu lapsuudesta:) 
- Tää tulee Lindalle! <3 Muistatko.... Kun olit meillä kaikki kesät, me oltiin niin pieniä, iloisia ja maailman onnellisempia. :) Pyöräiltiin ilman käsiä jyrkkää alamäkeä alas, naurettiin, oltiin vähän villejä, mutta meillä oli aina liian hauskaa. Ilmottauduttiin jokaiselle tanssileirille, kokeiltiinkin kaikkia tansseja maan ja taivaan väliltä, Irlantilaisesta ja breakdance lajista lähtien.. Opittiin paljon, sitäkin enemmän.
Liftattiin mökille... Matka sinne taittui ensin ujojen poikien kyydissä, jotka eivät puhuneet meille varmaan sanan sanaa koko matkan aikana. Kuuntelivat vain jotain suomipoppia ja ajoivat ehkä kuuttakymppiä.. Loppumatka menikin sitten hiukan hauskemmissa tunnelmissa.. Hypättiin poikien kyydistä mäkeen, ja liftattiin seuraavaa. Juostiin sitä konginkankaan bussionnettomuus mäkeä alas (jäi vain elävästi mieleen juuri se paikka) meidän todella isojen laukkujen kanssa ja sanoin Lindalla, etten varmasti kävele enää metriäkään.. Ei siinä sitten kauaa mennytkään kun istuttiin täpötäyden polttariauton kyydissä matkalla kohti mökkiä... Hyvä jos me mahduimme kyytiin, meidän tavaroista puhumattakaan.. Ahdasta oli, mutta eipähän tarvinnut kävellä. Se taisi olla pääasia:D 
Soudettiin keskellä yötä saareen, oikeasti kauheassa myrskyssä (mikähän järki siinäkin oli..) ja toinen airokin katkesi sillä reissulla.. Hengissä selvittiin kuitenkin, vaikka jäätiin epätoivoisesti veneemme kanssa kiinni kivikkoon, johon laineet kuljetti meidät.. Yhdellä airolla kun oli hiukan hidasta se matkanteko. :D Lämmitettiin sauna aamuyöstä ja kuunneltiin radionovalta ihan täysillä tullutta Eppu normaalia niin, että varmasti heräsi muutkin kuin ne lähimmät naapurit.. Poltettiin kaikki mökiltä löytyneet kynttilät, pelattiin sitä samaa monopolia moneen kymmeneen kertaan ja ostettiin joka päivä Sparista hirveästi irtokarkkia, niin ettei melkein enää kehdattu pukeutua balettitunnilla sihen tiukkaan pukuun. :D Ajateltiin, että me ollaan tosi isoja kun juodaan sentään siideriä, joka oli kuitenkin alkoholitonta. Ja jos tähän väliin voin sanoa, olimme ala-asteella, joten kaikki tyhmyydet menee sen piikkiin, eikö. ;) Pohjimmiltaan oltiin kuitenkin niitä kilttejä tyttöjä, jotka eivät aina ajatelleet ehkä ihan järkevästi, mutta voin sanoa, että meillä oli kyllä hauskaa aina kaikki lomat, jotka yhdessä vietettiin!:) Terveiset Lindalle!:) 


Mitkä ovat sun kaudenhoitorutiinit?
- Pesen meikit joka ilta, käytän päivä- ja yövoidetta, sekä silmänympärysvoidetta. Juon paljon vettä ja liikun, yritän (huom yritän..) nukkua riittävästi ja teen kasvonaamioita monta kertaa viikossa. 
Mitä teen ennen nukkumaan menoa?
- Yleensä teen läksyjä tai siivoan huonetta. Yleensä siivoan aina yöllä, vähän outo tapa vai mitä.. Ja teen jotain iltapalaa, luen kirjaa, käyn saunassa, pesen hampaat.Missä sinä ja Louis Vuitton tapasitte ensimmäisen kerran ja miksi tykkäät tästä merkistä ylitsemuiden?:) - :D Heh. Olin muistaakseni 16 vuotias kun eksyin vahingossa niiden nettisivuille ja rakastuin sillä sekunnilla Delightful pm laukkuun, jota lähdin heti katsomaan liikkeeseen ihan mielenkiinnosta. Matkaani lähti yksi ihanuus, mutta siinä taisi käydä niin, että yhden teekupin jälkeen kävelin takaisin kauppaan.. Lopun voitte arvatakin. Mielestäni lv laukkumallit ovat sellaisia, että ne istuvat minulle tosi hyvin.. Mutta pakko sanoa, että Chanelin laukut ovat kyllä niin upeita... :) Ne eivät ole kuitenkaan tämän, eikä huomisen haaveita. :) Tykkään paljon esimerkiksi Mulberryn laukuista, mutta kokeiltuani monia laukkuja olalle, niistä mikään ei vain tuntunut oikein omalta. Vaikea selittää:)

Lempivaatekappale - Hyvin istuvat farkut. 
Lempikengät - Tällä hetkellä ihanan lämpöiset uggit tai mustat ratsastussaappaan tyyliset saappaat.


Laukku - Alma:)
Suklaa vai vanilja? - Suklaa!:)

Millä kameralla kuvaat?
- Kuvaan Canon 50D kameralla ja objektiivina siinä on Canon EF-S 17-55/2.8 IS USM.
Mikset tee videpostauksia? - Voisin tehdä joo!:) Niitä on jotenkin niin hidas tehdä, mutta jos yllätän teidät joku päivä ;)

Mitä kosteusvoidetta käytät?
- Minulla on käytössä monta eri kosteusvoidetta esimerkiksi Lumenen, Yves Rocherin ja Elisabeth Ardenin tuotteita.:)

Onko sinulla kuiva iho?
- Ainakin talvella on:/ Kesällä ei niinkään. :)

Vastaan loppuihin kysymyksiin tässä lähiaikoina!:) Lupaan:) Kivaa päivänjatkoa kaikille! Lähden tästä fysiikan pariin, jes.. :)
>

Tykkää-merkinnät

Kommentit

RoosA,
En oo sittenkään ainut ihminen joka on "innostunut" siivoomaan yöllä:D ja oot vastannu monipuolisesti:)
www.blogger.com/profile/101728979049329895
Anonyymi
,
Eksyin blogiisi vähän aikaa sitten ja voi että, kuinka ihana tämä onkaan!:)
vaikutat niin upealta ihmiseltä:) Ihailen etenkin kulmakarvojasi:D Luin, että värjäisit niitä.. Haluaisitko jakaa miten ja millä tämän teet?:) Ovat niin ihanan väriset:) hihi
merenhelmi,
Hupsista! 😃 Heh, kiitos kun korjasit!:) Taitaa olla liian pitkä aika kun kuuntelin kyseisen kappaleen. 😊 Jep:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kiitoksia!:) meen kattoon sun blogin. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
merenhelmi,
Kiitos paljon sinulle J! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Joo, mä siivoan varmaan aina yöllä.. 😃 Ei voi mennä nukkumaan jos on sotkusta.. 😃 Heh, on siinäkin tapa:) Mutta aamulla on kiva herätä jos on siistiä.

ja keittiön siivoan melkein joka ilta vaikka olisi kuinka myöhä, on nii mukava mennä aamupalalle seuraavana aamuna kun on siistiä!:)

Kiitoksia, kunhan kirjottelin jotain mitä mieleen tuli 😊 Kivat illanjatkot<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kiitos<33 Luin tämän kommentin töistä tullessani kun olin ihan jäässä, ulkona on niin kylmä jo! Talutin pyörää jäisellä tiellä ja katsoin mitä kommentteja oli tullut päivän mittaan.. Tämä kyllä ilahdutti! <3 😊

Aijaa heh!:) Joo mä kestovärjään mun kulmakarvat aina:D Voin tehdä kestovärjäyksestä postauksen kun vain ehdin. Nyt on aika kiireistä kun on koeviikkokin, mutta laitan tämän postaustoiveen muistiin, thank you:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Kyllä vahvistit nyt mielikuvaani sinusta, niin ihanalta vaikutat!!:)<3
merenhelmi,
Voi kiitos<33 😊 ihana kuulla:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167