Vastauksia kysymyksiin osa 1

Kiitos kun olitte laittaneet niin paljon kysymyksiä :) Jaoin teidän laittamat kysymykset kahteen osioon, loppuihin vastaan ihan lähiaikoina.

Täytätkö tänä vuonna 18?
- Juu, joulukuussa täytän 18. Ei enää siis pitkä aika! :)

Asutko kotona?
- Asun joo. Ja asun varmasti vielä monta vuotta kun teen lukion kolmeen ja puoleen vuoteen tai neljään vuoteen. Että omaan kämppään muuttaminen ei oo suunnitelmissa vielä pitkään aikaan :)

Onko sulla poikaystävää?
Ei oo :)

Mikä on sinusta tärkeintä terveellisessä elämässä?
Se, että nukkuu kunnon yöunet ja pitää unirytmin säännöllisenä. Oon huomannut sen nyt lähiaikoina tosi hyvin, että mikä vaikutus kunnon yöunilla oikeesti on. Sitä on paljon pirteämpi päivällä ja jaksaa paremmin opiskellakin. Ja sitten tietenkin terveellinen ruokavalio on todella tärkeä asia liikunnan ja nukkumisen lisäksi.

Mistä haaveilet?Lähitulevaisuutta ajatellen musta olis kiva päästä sinne opiskelemaan mihin haluaisin :) Matkustelu on sellainen asia josta haaveilen, olis ihanaa nähdä paljon maailmaa, eri kulttuureja ja paikkoja.
En oikeestaan osaa ajatella elämää kovin pitkälle, mutta aikuisena haluaisin ainakin sisustaa oman kodin hienon ja persoonallisen näköiseksi, mennä naimisiin, saada lapsia ja olla sellaisessa työssä mistä tykkään. Ne olis sellaisia asioita mitkä toivoisin toteutuvan. Mutta haaveissani on kuitenkin tärkeimpänä asiana se, että saan viettää paljon aikaa rakkaiden ihmisten kanssa ja viettää onnellista arkea ja elämää.


Mitä kaikkea söitä eilen?
Laitan vaikka jonkun päivän ruokapäiväkirjan tänne blogiin niin kirjoitan siihen tosi tarkkaan kaikki syömiset :) En nimittäin rehellisesti sanottuna muista mitä kaikkea söin eilen :D 


Paljonko olet pitkä ja paljon painat?
Olen pitkä 157cm ja painan noin 47-48kg.

Miten sulla on rahaa tohon kaikkeen?
Säästän monessa asiassa, kuten siinä, että ostan paljon vaatteita kirppikseltä ja tilaan kosmetiikkaa nettikaupoista edulliseen hintaan. Suosin alennusmyyntejä ja jos voin ostaa jonkun asian alennuksesta tai käytettynä niin yleensä ostan :) Esimerkiksi koulukirjojen suhteen voi säästää tosi paljon ostamalla ne käytettynä ja lainaamalla kirjoja vaikkapa kavereiden kesken. Mietin myös yleensä aika tarkkaan, että mihin käytän rahani. Jos haluan todella paljon jotain, niin satsaan siihen mielelläni ja maksan siitä sitten enemmän :) Omaa rahaa saan tekemällä töitä.

Miten ihosi pysyy noin hyvässä kunnossa?
Jaa a :) Luulisin, että siihen vaikuttaa osittain se, että syön paljon marjoja ja yleensä ottaen ihan terveellisesti, harrastan liikuntaa ja lenkkeilen jonkin verran ulkona. Hoidan myös ihoa. Puhdistan meikit huolellisesti joka ilta pois sekä puhdistusmaidolla, että kasvovedellä, jonka jälkeen laitan rasvaa yöksi vaikuttamaan. Välillä kuorin ihoa ja teen kasvonaamioita. Hoidan ihoa myöskin monilla luomukonsteilla, kuten laittamalla hunajaa joka kerta kasvoihin mennessäni saunaan ja pellavansiemenillä, josta tulossa se postaus lähipäivinä! :)

Onko avaruus loputon?
Hyvä kysymys :D..

onko kivaa esittää rich bitchii vaikka kaikki tietää totuuden mistä se raha on tullu? :)
En oikeen ymmärtänyt kysymystäsi :) Omassa blogissani kirjoitan täysin omana itsenäni, koska onhan tämä sentään oma blogini. Rehellisesti sanottuna en oikeen osaa edes esittää. Olen lähestulkoon aina oma itseni, niin myös täällä blogissa. Ja kerron täällä blogissa mistä olen rahani saanut, nimittäin tekemällä itse töitä. Ja paljon töitä teenkin :)

Onko sulle koskaan sanottu että näytät tosi paljon Emma Watsonilta? teillä on musta hurjasti
samaa näköä:))
Heh voi kiitos :D Joku on joskus tänne blogiin kommentoinut niin kun nyt tarkemmin mietin :) Mutta en itse ajattele, että näyttäisin joltakin julkkikselta, kiitos kuitenkin :)

Harrastitkos sä tanssia? vai muistako väärin? :)Harrastin juu :) Kahdeksan vuotta kävin ahkerasti tunneilla, mutta tällä hetkellä pidän tanssista taukoa :) Harrastin balettia, jazz-tanssia, nykytanssia ja street-tanssia.

Millainen olet 10 vuoden päästä? 
Hmm mikä kysymys :) Pisti miettimään! En ehkä oikein osaa suunnitella elämää niin pitkälle ja miettiä, että minkälainen olisin silloin :) Mutta nyt voisin kuvitella, että olisi ihanaa olla äiti ja hoitaa lapsia.

Miten päätit aloittaa bloggauksen?
Eksyin netissä vahingossa jonkun tytön kivaan blogiin ja sitten heitin äidille, että "mä alan  kirjottaan blogia!" En ollut sitä lausahdusta aikaisemmin miettinyt, vaan se tuli ihan täytenä päähänpistona. Tarkemmin ajateltuna se kuulostikin hyvältä idealta ja pistin sitten blogin pystyyn. Tässä sitä siis ollaan! :) Aivan ihana harrastus, onneks aloitin. Tää tuntuu niin omalta jutulta kuin vain voi olla, vaikka alussa tämä olikin vähän tökerömpää ja vaikeaampaa, niin ei onneksi enää :)

Mikä on sun lempi hedelmä? :D 
Mä rakastan hedelmiä. Tykkään melkeempä kaikista hedelmistä, mutta sanotaan nyt vaikka omena :)

Montako kenkäparia omistat? (:
Hmm.. :) Vähän vaikea sanoa tarkkaa lukumäärää kun meillä äidin kans tosi paljon yhteisiä kenkiä. Meillä on saman kokoinen jalka niin sen takia on paljon yhteisiä kenkäpareja :)

mikä sun kengän koko on? 
36

Onko sulla ollut aina tommonen naisellinen tyyli ja kiinnostus kauneuteen etc? (: 

Pienestä asti oon tykännyt kaikista kauneuteen liittyvästä, mutta oma tyylini on ehkä muotoutunut vasta kuitenkin aika lähiaikoina. Tai sellainen vahva ajatus siitä, minkä tyylisiä vaatteita juuri tykkään käyttää. Olen kuitenkin aina pukeutunut aika tyttömäisesti :) Ylä-asteelle en miettinyt niin tarkkaan mitä laitoin aamulla päälle, nykyään olen paljon kiinnostuneempi kaikista tyyliasioista.

Mikä on sun lempimaa?
Tää on vaikea :D En oo matkustellut kovin paljoa niin en oikein tiedä :) Australiaan haluaisin ainakin matkustaa.

Haluatko aikuisena lapsia jos haluat, niin montako?
Haluan :) Tykkään tosi paljon lapsista. Ehkä 2-4 :)

Mikä on sun lempiruoka?
Herkulliset salaatit, hyvät keitot, ylipäätäään kasvisruuat. Tykkään tosi monista eri ruuista.

Mikä on sun haave-ammatti?
Tällä hetkellä täytyy sanoa, että en tiedä tarkalleen :) Mutta siitä olen varma, että työssäni haluan olla tekemisissä ihmisten kanssa ja näen itseni jossain asiakaspalvelu työssä.

Onko sulla suunnitelmia lukion jälkeen?
On joo.. :) Tähän asti olen ollut vahvasti ollut sitä mieltä, että haen kosmetologin koulutukseen, mutta nyt minua kiinnostaisi tosi paljon kauppakorkeakoulu tai ammattikorkeakoulu. Lukion jälkeen haen siis jonnekin opiskelemaan ja tekisin tosi mielelläni töitä opiskelun ohella.

Käykö usein bilettämättä?
En käy :) Mutta sitten käyn ainakin välillä kun oon 18 täyttänyt :)

Mikä on sun lempivaatteesi?
En oikein tiedä vain yhtä ja ainutta :) Mutta tykkään sellaisista yksinkertaisista vaatteista, kuten hyvin istuvista farkuista, neuleista, kauluspaidoista tai kesällä kivoista ja rennoista mekoista.

lempi blogisi?
Tällä hetkellä seuraan tosi innokkaasti Monan blogia josta tykkään tosi paljon.


Mikä on suurin paheesi?
Ainakin sormien naksuttaminen :D


Minkälaista musiikkia kuuntelet?
Kuuntelen tosi paljon erilaista musiikkia, niin monia vanhoja biisejä kuin joitakin listahittejäkin. Riippuu tosi paljon tilaanteesta, että minkälaista musiikkia tykkään kuunnella, esim. lenkillä kuuntelen tosi reipasta musiikkia :)


Lakkaatko kynsiä usein?
Aina välillä. Oon vähän laiska laittamaan kynsiä ja lakkaan ne aina jollain tosi vaalealla sävyllä kuten vaaleanpunaisella tai beigellä :)


Tämä nyt ei varsinaisesti oo kysymys, mutta haluaisin nähä sut ilman meikkiä. Meikkattunakin näytät kovin luonnolliselta, mutta miltä näytät ihan nudena?
Eiköhän se onnistu :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Minka,
en tienny että oot noin lyhyt, näytät paljon pidemmältä kuvissa 😊 näitä oli kiva lukea, kiva postaus 😊
www.blogger.com/profile/062202197077760142
Mona,
Oi kiitos maininnasta muru, olet niin suloinen <3 Sinä ja sinun blogisi olette ihania<3
Haleja:)
www.blogger.com/profile/004464998202738684
merenhelmi,
Minka:
:) Aijaa 😊 Jep, aika lyhyt oon 😃 Aa voi kiitos <3

Mona:
Eipä mitään! 😊<3 Sinulla vain on niin huippu blogi 😊 kiitos ihanasta kommentista <3(:
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Niin mikä linja sua kiinnostaa ammattikorkeakoulussa? Aika laaja käsite sanoa, että kiinnostaa ammattikorkeakoulu...siellähän on linjoja vaikka kuinka paljon.
merenhelmi,
Anonyymi:
En oo ottanut selvää mitkä niiden linjojen viralliset nimet siellä on, mutta kiinnostaisi lähteä opiskelemaan ammattikorkeakouluun jotain markkinointiin liittyvää. 😊 En oo asiaa ehtinyt sen tarkemmin miettiä, mutta tarkotuksena olis kyllä ottaa selvää kun aihe tulee ajankohtaisemmaksi.
www.blogger.com/profile/015246971550904167