Vauvakuume

  1. Ja jälleen vastailen teidän laittamiin kysymyksiin! :) Olkaas hyvä murut!<3 


Mitä teet kesällä?
- Harrastan todella paljon liikuntaa. - Teen terveellistä ruokaa.  - Keskityn ihan tosissani blogin tekemiseen.   - Matkustelen.
- Golfaan Ollin kanssa. - Asun kesän Tampereella. - Rakastan elämää.  - Opiskelen. - Käyn usein Helsingissä.
- Vietän aikaa ystävien kanssa, sekä poikaystävän kanssa. - Lähden toivon mukaan Aneten kanssa ulkomaille.
- Olen mökillä ja kerään mustikoita.

Kerro jotain parhaimmista ystävistäsi?

- Parhaat ystäväni ovat Anette ja Maija. Kerron nyt vähän molemmista, tosin Aneten te tiedättekin hänen bloginsa välityksellä. Voisin sanoa, että Anette on maailman sympaattisin ja herttaisin tyttö, joka sädehtii niin sisäistä kuin ulkoistakin kauneutta. Anetella on sellainen hyvä energia ja hän on niin hyvä ihminen! Hän ajattelee aina muita ja on tosi ymmärtäväinen ja sympaattinen! Hänen seura saa aina hymyilemään eikä meillä hiljaista hetkeä ole vielä ollutkaan. :D Olemme sellaisia höpöttämään, ettei mitään rajaa. ;) Hän on ihanan persoonallinen ja täydellinen, meidän perheen Anette ihanus. <3 Anetteen tutustuin muutama vuosi sitten, mutta me ollaan todella läheisiä ja voidaan jutella mistä vain. Olemme kulkeneet ikimuistoisen matkan ystävinä ja tulemme tuntemaan aina:) Anetesta olen kirjoittanut blogikirjoituksen tänne


Maijaan tutustuin jo pienenä kun astelin tunnelmalliseen  tanssisaliin vaaleanpunainen balettipuku päällä. Mennessäni ihkaensimmäiselle balettitunnille huomasin Maijan tangon vieressä ja juoksin halaamaan häntä "Maija sinäkin olet täällä, ihanaa!!"<3 Tiesimme toisemme entuudestaan päiväkotiajoilta. Siitä se alkoi. :) 

Meitä yhdisti palava rakkaus tanssia kohtaan ja ystävyys on kestänyt jo lähemmäksi kymmenen vuotta, eikä loppua näy. <3 Maija on niin aito ja rehellinen tyttö ja olemme todella suorapuheisia. :D Olemme nauraneet, itkeneet ja riidelleet yhdessä, tunnemme toisemme todella hyvin ja hän oli ylä-asteella oikeastaan minun ainut tosiystävä!! <3 Muistan vieläkin kun olimme ehkä viisi vuotiaita ja en uskonut, että Maijan osoite on se, mikä on.. Suutuimme toisillemme ja mökötimme pitkän aikaa, monia viikkoja!:DD Meillä on paljon mahtavia muistoja, olemme liftanneet yhdessä, valvoneet yöt jutellen, eläytyneet tanssimiseen niin, että ihan on itkettänyt... Olemme soutaneet saareen yöksi ja nukkuneet taivasalla. Olemme ihailleet järvellä sumua aamuneljän aikaan ja kasvaneet yhdessä:) Onko sulla luonnostaan tosi vaaleat silmänaluset / miten saat ne peitettyä hyvin?

- Ei. :D Mulla on tummat silmänaluset, nukun ja elän miten terveellisesti tahansa. Saan peitettyä ne meikillä. Tällä hetkellä käytössäni oleva meikkivoide peittää tummat silmänaluset mielestäni hyvin. Peitän ne Yves Rocherin tasoittavalla meikkivoiteella

Voisitko tehdä joskus postauksen omasta kodistasi? - Asun tällä hetkellä poikaystäväni kanssa ja muutan Tampereelle kesäkuun 1. päivä. Joten ehkä jossain vaiheessa.


Uskotko jumalaan? - En oikein osaa vastata tähän.
Mitä asioita arvostat eniten elämässäni? - Terveyttä, terveyttä ja terveyttä. Kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tärkeitä ihmissuhteita. Sekä puhdasta ja terveellistä ruokaa. 
Kerro jotain Amerikkalaisesta isästäsi? - Hän on lentäjä.


Miten liikut pysyäkseen niin hyvässä kunnossa, käytkö vaan lenkillä vai teetkö lihaskuntoa ja käyt salilla?
- En ole terveydellisistä syistä liikkunut puoleen vuoteen, mutta ensi viikolla liikunnan määrä lisääntyy huomattavasti elämässäni. Olen kokeillut gluteenitonta ruokvaliota ja tunnen voivani paremmin (keliakian tuloksia ei ole tullut vielä..) Mutta nyt minulla on enemmän energiaa harrastaa liikuntaa. Alan ensi viikosta lähtien käymään lenkillä, luultavimmin aloitan kuntosalilla käymisen Tampereella. Teen kotona vatsalihaksia ja selkälihaksia, sekä punnerruksia. Joogaan myös ja venyttelen paljon. 

Liikuntasuunnitelmani eivät ole vielä loppuun hioutuneet. Ensi viikolla jokatapauksessa aloitan. Rakastan liikuntaa yli kaiken! Ja se on aina ollut todella merkittävä osa elämääni.

Lisäksi vielä tuhannennen kerran: Oot vaan niin kaunis ja vaikutat ihanalta ihmiseltä ja toivottavasti aiot joskus perustaa perheen koska olisit ihan täydellinen äitihahmo :) pus <3
- Voi kiitos rakas lukijani!!<3 Minulle iskee usein vauvakuume, mutta Olli ei ole yhtä innostunut vauvahaaveistani. :D Veera: "Olisi ihanaa saada vauva..." Olli: "Veera älä taas alota..." :D Rakastaisin omaa lastani yli kaiken, huolehtien ja kasvattaen hänet todella hyvin. Odotan sitä aikaa niin paljon, kun olen äiti. <3 Hypistelen aina innoissani vauvanvaatteita ja olen aina hymyssä suin lähdössä katsomaan maailmaan saapunutta ihmettä jos jokin läheisistäni on synnyttänyt. Lapsien aika ei ole kuitenkaan vielä pitkään aikaan.

Unelma-ammattisi?  - Sen verran kuin itseni tunnen voisin kuvitella minut kauneuteen ja kosmetiikkaan liittyvään ammattiin, tai johonkin johjajatehtäviin, siinä olisin hyvä;) Voisin ajatella itseni myös asiakaspalvelutyöhön, koska siitä olen tykännyt. Olen haaveillut, että tekisin matkaoppaan töitä, mutta se ei ole unelma-ammattini. Uskon, että tulen vielä pääsemään elämässäni työn kautta pitkälle, sillä tehdessäni töitä, olen hulluna siihen! Työelämässä on sellainen oma kiehtovuus, toisin kuin opiskelussa. Tai näin minusta tuntuu! :) 

Mikä on vakioaamupalasi? Ja miksi?

Jokin näistä yhdistelmistä: 
- Luonnonjugurttia, mustikoita ja hunajaa vähän sekaan.  - Kaksi gluteenitonta leipää.  - Tattaripuuroa marjojen kanssa. Sekaan kuivattua nokkosta. - Turkkilaista jugurttia, jonka sekaan laitan pilkottuja hedelmiä, kuten luomubanaania, kiiviä tai päärynää. Sekaan hiukan hunajaa ja kaakaonibsejä. - Smoothie, jonne laitan luonnonjugurttia, marjoja ja luomubanaanin. 
Kuppi vihreää / valkoista / yrttiteetä.
Vakioaamupalani vaihtelee päivän mukaan. Edellämainitut aamupalat kuuluvat vakioaamupalani listaan, sillä olen huomannut, että ne sopivat minulle. 


Osallistuisitko iholla-, tai Suomen huippumalli haussa sarjaan? Perustele. 
- En osallistuisi Iholla sarjaan, sillä minun rohkeuteni ei ehkä riittäisi siihen. Toisaalta se voisi olla tosi kasvattava ja hyvä kokemus. :)
Suomen huippumalliohjelmaan voisin ehdottomasti osallistua jos olisi pituutta siihen. ;) Se olisi tosi mielenkiintoista, johon ehdottomasti hakisin mukaan jos voisin. Tällä 160cm pituudella en pääsisi kuin korkeintaan alusvaatemalliksi, johon aion muuten hakea!! :) 

Oletko ollut koskaan missään mallinhommissa? - En ole. Olen vain 160cm pitkä.

Voisitko tehdä videopostauksen? Perustele.  - Kyllä voin. :) Olen tehnytkin joskus aiemmin. Pitäisi nyt vihdoin saada aikaiseksi. :) 

Milloin lähdet uolkomaille ja kauanko aiot olla siellä? - En osaa vielä sanoa. Toivottavasti lähiaikoina lähden...

Minkälaisen asumismuodon valitset? 
- Muutan yksiöön kesäkuun alussa, ja olen siinä kesän ajan vuokralla. Sain edullisen ja ihanan yksiön aivan Tampereen keskustasta ja vuokrasopimus on ajalle: kesäkuu-elokuu. 
Minnepäin matkustat? Matkustatko yksin? - En osaa vielä sanoa. 

Mitkä ovat suosikki tv-sarjasi? - Täydelliset naiset. Ei mikään muu.
Miten kuvailisit tyyliäsi? - Klassinen, tyttömäinen, hillitty ja kaunis. :)

Lempikuukausi? - Heinäkuu. 
Missä kuussa olet syntynyt? - Ihan loppuvuodesta, joulukuussa.

Haluaistko joskus perheen, millaisen? - Rakastavan miehen, muutamia lapsia ja ihanan pikkukoiran.

Pelottaako sinua tulevaisuus? - Ei yhtään! En halua pelätä mitään. Elämä kuljettaa. Oikeastaan aivan sama missä olen ja kenen kanssa, kunhan olen onnellinen ja rakastan elämää. 
Mulberry vai Tory Burch?

- Mulberry.

Dior vai Prada? - Haluaisin Pradan laukun, mutta tykkään molemmista merkeistä. 

Kuvat Aneten blogista. 

Tykkää-merkinnät