Veera ja blogi :)

Vettä satoi ja taivas oli aivan tumman harmaa kun pyöräilin bilsan tunnilta kotia päin.. Halusin olla hetken vaan omissa ajatuksissani, joten poikkesin kahville aivan yksinään. Katselin ikkunasta ohikulkevia ihmisiä ja mietin hiljaa mielessäni tätä blogia, tarkemmin..

Tuntuisi aika, eikä vaan aika, vaan todella turhalta heittää hukkaan satojen jopa tuhansien tuntien työ tosta vain, kuitenkin aika hetken mielijohteesta. Ja eikös se niin monien kohdalla mee, että kerran bloggaaja on aina bloggaaja. ;) En aina ajattele asioita kovin pitkälle vaikka joskus kannattaisikin, joten jos lopettaisin blogin nyt, minulle tulisi kuitenkin jossain vaiheessa innostus pistää uudestaan blogi pystyyn (olen siitä satavarma), joten siinä menisi varmasti oman aikansa saada taas näin ihana, upea, kannustava ja päiviä piristävä oma lukijakunta kasaan. 


Kaikki ei aina mee niin kuin haluaa ja harrastuksiinkaan ei ole välttämättä sellaista palavaa intoa, joka päivä tai joka viikkokaan. Tämä oli ensimmäinen kerta kun minusta tuntui, että "mitäs jos ei sittenkään."


Mutta kunnes saan sen rakkauden takaisin tätä kohtaan, lupaan kyllä postailla ja jatkaa blogia ja jos mulla jää joskus päivä välistä, annan sen anteeksi itselleni! :D :) Uskon, että saan innostukseni takaisin. <3 Joten postauksia on tiedossa.

 Ja kiitoksia kaikille ystävällisistä ja tsemppaavista kommenteista, joita kirjoititte minulle eilen. <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Aino,
toivottavasti jatkat postailua, näitä on aina kiva lukea 😊 mutta tietysti kannattaa kirjoitella vain silloin kun oikeasti on siihen sopiva fiilis!

ps. ihanannäköinen viineri!
www.blogger.com/profile/087230065553890788
merenhelmi,
Oi kiitoksia. 😊 <3 Kyllä mä jatkan. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Reetta,
Hieno päätös, että jatkat! Tosiaan, ei kannata noin vaan heittää ns. pyyhettä kehään asian suhteen.

Mun mielestä ei ole todellakaan pakko postata väkisin joka päivä. Mullakin tulee silloin tällöin päiviä, että postausta ei tule. Ei ole mun mielestä mitään järkeä väkisin vääntää vain jotain. Valitettavasti tuntuu että joissakin erityisen suosituossa blogeissa on se ongelma, että on vaan pakko postata postaamisen ilosta. Silloin mun mielestä blogin laatu kärsii.

Go girl! Ihanaa kesän odotusta 😊
www.blogger.com/profile/102846215624260649
jutta,
Toivottavasti kadonnut innostus tulee nopeasti takaisin, mä oota innoissani. Huomaan miten aina palaan ja palaan tänne ja selaan blogia varmaan kymmenen sivua taaksepäin, en voi millään kyllästyä. Eli siis täällä odotellaan tulevaa. Tuleva kesäkin tulee varmaan antamaan uutta voimaa, jopa blogin suhteen.<3
www.blogger.com/profile/055902927194189718
Anonyymi
,
Jatka vaan postailua, sulta tulee joskus ihan kivojan postingeja. 😊 Ainoo mitä kaipaan on se sun vanha tyylis vaatteissa ja bloggauksessa. Nyt tuntuu että yrität ehkä olla vähän liian aikuismainen ja asut on tylsiä, täynnä vaan merkkihuiveja, -kelloja, -laukkuja, -kenkiä... Kauluspaita, jotkut farkut, saapikkaat, louis vuittonin tai guessin laukku, hiukset nutturalle, punaista huulipunaa ja se on siinä. Ennen teit mahtavia kirpparilöytöjä, pidit hiuksia kauniisti auki ja yhdistelit rohkeasti vaatteita!
Vilkku,
Hienoa ja kunhan muistat ettei me siitä suututa ettet ihan joka päiväkään postaisi! Se on hienoa, että päivität usein, mutta annat itsellesikin aikaa ja rauhaa ja postaat silloin kun tuntuu hyvältä:) Hyvän näköisiä leivoksia! Ps vaikka monet valittaa, mä ainakin tykkään sun ateria postauksista!
www.blogger.com/profile/019428248376862914
Crazyh,
Älä ota stressiä, jos ei tule joka päivä kirjoitettua. Ei kukaan voi olettaa, että jonkun elämässä tapahtuu joka päivä jotain...
Tsemiä!
www.blogger.com/profile/025841994926207910