Veera, mitä tavoitteita tai haaveita sinulla on?

Hei :) Otsikon mukaista toivepostausta oli toivottu ja tässäpä olen sitä teille kirjoittamassa. :) Tarkemmin ottaen minua ennemminkin ärsyttää kysymys, "mitä suunnitelmia tai tavoitteita sinulla on." :) Ei sillä, ettei minulta tavoitteita tai haaveita löytyisi... Nimittäin vaikka millä mitalla... :)
Yksi lukijoistani kysyi minulta joskus, olenko enemmän tunne- vai järki-ihminen. Taisin sanoa olevani jälkimmäinen, mutta näin hiukan vanhempana olen ehdottomasti sitä mieltä, että olen ennemminkin tunneihminen.. En halua suunnitella elämää tai en aina ajattelekaan asioita järjen kautta. Mikä olisi järkevää tehdä ensi keväänä, sen jälkeen kun olen tehnyt lukion loppuun... Niimpä, kuka sen sanoo mikä on oikeesti järkevää. :) Sitten kun on sen aika, teen niin kuin minusta tuntuu sillä hetkellä parhaimmalta. :) En tiedä vielä, olenko ensi keväänä Äänekoskella, Brisbanessa, Amerikassa, vai missä, en tiedä... ?? En tiedä ollenkaan. :) Teen sellaisen päätöksen, joka tuntuu sillä hetkellä oikealta, sitä en voi vielä tietää, mikä on oikea päätös ensi keväänä, onhan siihen vielä aikaa. :) Jos olen onnellinen, olen tyytyväinen minkälaiseen päätökseen tahansa, mitä sitten ikinä teenkään! :) Toisin sanoen minulla ei ole  tarkkoja suunnitelmia ensi keväälle, ja miksi pitäisi ollakaan?:)
Ensimmäisenä tavoitteena minulla on jokatapauksessa suorittaa lukio loppuun hyvillä arvosanoilla. Ei ole enää paljon jäljellä. Koska en ole tyytyväinen kaikkiin kirjoittamiini aineisiin, aion käydä korottamassa niitä jossain vaiheessa.

Mitä en tämän blogin eteen tekisi... Joten enköhän voi paljastaa hiukan mitä haaveita minulla on myöhempää elämää ajatellen. En kuitenkaan halua kirjoittaa kaikista tulevaisuuden tavoitteista ja paljastaa tämän enempää ajatuksistani, mutta tässä nyt muutamia... Haluan jossain vaiheessa lähteä opiskelemaan. Lukion jälkeen pidän kuitenkin ainakin yhden välivuoden, se on asia josta olen täysin varma! :) Haluan hakea kauppakorkeakouluun.

Haluan myös nähdä maailmaa, ja asua jossain muualla kuin Suomessa. Haluan käydä Amerikassa. Haluan nähdä Australiaa, mutta en tiedä milloin. Haluan rakastaa elämää. Haluan käydä sukelluskurssin ja sukeltaa meressä, sekä nähdä Australian suuret koralliriutat ja opetella paremmin golffaamaan.

Haluan löytää sellaisen ihmisen kenen kanssa olen onnellinen. Minulla ei kuitenkaan ole mikään kiire!!

Haluan menestyä työssä. :) Tykkään todella paljon tehdä töitä!

En halua kirjoittaa tähän mitään perheen perustamisesta, naimisiin menosta, oman talon tai auton hankinnasta tai muusta sellaisesta. Ne tapahtuvat kun on niiden aika, ja niiden aika ei ole vielä pitkään aikaan! :) Tottakai haaveilen myös siitä, että minulla on joskus lapsia, mies ja kaunis oma koti, mutta ei niistä sen enempää, koska ne ovat aivan liian kaukaisia haaveita! Olenhan vasta 18!!! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Veera, tosi ihana postaus!:)
Sä olet niin ihanan avoin kaikelle uudelle ja hykäksyt
ittes sellasena kun olet.
Voikun itsekkin oppisin nuo salat;)
Anonyymi
,
Tehdään nyt sitten yksi lupaus,lupaan matkustaa kanssasi Australiaan,lupaan rakastaa Sinua elämäni loppuun asti.petikön lupaukseni? Veera ?
merenhelmi,
Kiitos kiitos kiitos. <3 Olet ihana. Sait minulle tosi hyvälle tuulelle. Olen oikeestaan aika avoin kaikille uudelle.. Taidan olla avoin ihminenkin, tai tämä blogi on tehnyt minusta sellaisen. 😃 Kiitti vielä:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Riikka,
Ihania suunnitelmia sulla! 😊 Oot ihan oikeessa, että mihinkään ei ole kiire, koska on koko elämä vielä edessä 😊

lifeandstylewithriikka.blogspot.fi
www.blogger.com/profile/120323418519662301
merenhelmi,
Moikka Riikka 😊 Meen kattoo sun blogia 😊 Niimpä, oon aivan samaa mieltä. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Minusta ei kannata mennä sieltä mistä aita matalin. Se, että ei halua suunnitella tulevaa kuvastaa mielestäni epäonnistumisen pelkoa ja sitä että haluaa paeta vastuuta. Aikuisen ihmisen kannattaa kuitenkin jo käyttää järkeä eikä keskittyä pelkkään hauskanpitoon tunnepohjalta. Elämälle kannattaa rakentaa jonkinlaista pohjaa, eikä vain hyppiä paikasta toiseen ilman päämääriä ja suunnitelmia. Tämä on tietysti vain minun mielipiteeni 😊
Anonyymi
,
Kiva postaus, ihailen sun tapaa elää elämää. Itsenikin pitäisi elää hetkessä eikä aina suunnitella liikaa tulevaa, no ehkä mä vielä opin. 😃
Anonyymi
,
Ööö..?