Veeran arkipäivä

On toivottu, että tekisin sellaisen postauksen kun "arkipäiväni kuvina". Tämä ei ollut ihan sellainen kuin olin suunnitellut, koska kuvat jäi aikas vähäiseksi, mutta yritystä tässä on kuitenkin. ;) Lupaan tehdä joku päivä tällaisen vähän useammilla kuvilla ja jännemmästä päivästä.
Tänään olin koulussa. Hyppytunneilla vietin aikaa ihanan siskoni kanssa ja lupasin hänelle lahjaksi Tukholman matkan, joten nyt vain toivotaan, että saadaan se toteutumaan. Höpöttelin myös äidin kanssa, enkä huomannut ajan kulua, tuli hirveä kiire takaisin kouluun.. Tunnilla meillä oli harjoitus yo-kuuntelu huomista varten ja olin oikeesti niin väsynyt, ettei edes päivän kolmas (tai neljäs..) teekuppi auttanut asiaa.

Yks hyvä asia päivään ainakin sisältyi: sovin opettajan kanssa, että käyn lukion ruotsin kurssit uudestaan, tällä kertaa paremmalla motivaatiolla. Kannattaisi tehdä asiat kerralla hyvin, mutta virheistä oppii. Tällä kertaa käyn kurssit niin hyvin kuin pystyn, jotta opin asiat, onhan minulla koko neljäs vuosi aikaa jos niin haluan. :) Jokatapauksessa, koulusta matkani jatkui kirjastoon, jossa oli odottamassa yksi maailman mukavimmasta ihmisistä, ystäväni H. <3 
Samalla huomasin kuitenkin, ettei minulla olekaan kirjoja mukana! Siitä se päivä sitten iloksi muuttuikin, vaikka aluksi ei siltä vaikuttanutkaan.. Lähdin sitten kahvilassa käymään, ja sieltä kohti kotia. Olin iloinen, kuuntelin hyvää musiikkia ja nautin syksyisestä ilmasta. Kotona uppouduin hetkeksi äidinkielen pariin, tein hyvää välipalaa ja ihastelin Lempin Barcelonan ostoksia.
Nyt on sellainen olo, että on pakko päästä pitkälle lenkille! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Miltä sun lukion päättötodistuksen keskiarvo suunnilleen näyttää?:)
merenhelmi,
Tällä hetkellä se on noin 8,4 mutta aion nostaa sen lähelle 9.

:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi
IP: 82.99.3.229