Veeran ja Aneten ystävyys

Haluan kirjoittaa yhdestä elämäni tärkeimmästä ihmisestä :) rakkaimmasta ja läheisimmästä ystävästä, Anetesta. 
Muistan sen päivän kun veljeni Alex tuli meille tytön kanssa, äiti oli tavannut Aneten jo aikaisemmin ja minä tiesin kaunokaisen, mutta en tuntenut. Mua vähän jännitti nähdä Alexin tyttöystävä ensimmäistä kertaa.. :) Mutta naurattaa kun muistelen sitä päivää, että ensimmäistä kertaa kuin tapasimme, juttelimme kosmetiikasta.. Ehkä se olikin juuri ystävyyden ensimmäinen perusta kun huomasimme kuinka paljon tykkäämmekään samankaltaisista asioista. Me kaks neitiä.:)

Silloin varmaan ensimmäistä kertaa sain höpöttää jonkun kanssa niiiin pitkään kosmetiikasta, vaatteista, blogeista, kaikesta muusta sen sellaisesta. :) Syksyllä kirjoiteltiin ja soiteltiin, Alex ja Anette tulikin aika useasti meille viikonloppuisin..


Se oli sitä aikaa kun olin lukiossa kolmannella, ja tunsin siellä oloni vähän yksinäiseksi, mulla oli kyllä kavereita, mutta etenkin silloin kun samanikäiset lähtivät koulusta (mä teen lukion neljään vuoteen), huomasin, että oho joo, en tunnekaan koulusta enää ketään...

Onneksi elämäni muuttui iloksi kun tutustuttiin paremmin. :)

Tuli talvi, tuli mun synttärit, päätin soittaa Anetelle, juhlisiko hän kanssani 18v synttäreitäni. Ja niinhän me juhlittiin! Mentiin shoppailemaan, tehtiin ruokaa, saunottiin, laittauduttiin, kuunneltiin musiikkia, lähdettiin ravintolaan syömään ja baariin tanssimaan! :) Talvella vietettiin enemmän aikaa, soiteltiin ja hän tuli usein meillä käymään! Tammikuussa tunnettiin jo enemmän, avauduin Anetelle monesta asiasta, tiesin heti, että häneen voi luottaa aivan täysin! Tyttö olet kultaa.


Tammikuussa lähdettiin yhdessä Las Palmasiin shoppailemaan, ja naurettiin ja hulluteltiin aikalailla välillä.. Jotkut varmaan ihmetteli, miten kaks tollaista pöhköä on lähtenyt kahdestaan matkalle.. :DD Enemmän loman kömmellyksistä voit lukea täältä. Oli hyvä matka!


Ystävistä on tärkeä pitää kiinni, sanoa heille kuinka rakkaita he ovatkaan, ystävät ovat yksi elämän ihanimmista asioista:) Ne tuovat päiviin niin paljon enemmän sisältöä, ettei sitä voi sanoin kuvaillakaan!:)
Voin jutella hänen kanssaan kaikista asioista. Hän on ihminen kenen seurassa voin olla täysin oma itseni, voin nauraa, voin itkeä, voin olla juuri sellainen kuin olen. Tiedetään toistemme vahvuudet, heikkoudet, ja ymmärtetään toisiamme. :)
Keväällä käytiin juhlimassa jonkin verran.. Kesällä liftattiin Himosfestareille.. Se oli kans yks reissu.. :D Hauska ja ikimuistoinen.
Anette on todella mukava, aito ihminen, hauska, huumorintajuinen, puhelias, hassu, herttainen, rehellinen, rento, luotettava, oikea aurinko.
Oikeesti ei olla ihan sellaisia kuin ehkä blogin kautta moni saattaa ajatella. :D Osataan pitää hauskaa ja jos joku kuuntelis meidän juttuja välillä, ei varmasti uskois korviaan.. ;D 
Olen myös muuttunut ihmisenä sen jälkeen kun olen tutustunut Anetteen. Olen oppinut tietyllä tapaa rennomman elämänasenteen, oppinut tajuamaan, että kaikki elämässä järjestyy, ja mistään ei tarvitse stressata. :) Hän joskus sanoikin kun oltiin lähdössä hirveellä kiireellä festareille, että "hyvä kun Veera stressaa ja huolehtii, niin mun ei tarvii" Samana päivänä (tai iltana) se taiskin kääntyä niin päin, että Anette huolehti minusta... :D
Vaikka osataankin se taito pitää hauskaa, puhutaan myös syvällisistäkin asioista välillä ja elämästä yleensäkin. :)


Vaikka ei olla tunnettu kovin kauaa, tuntuu, että oltais tunnettu aina. Olet minulle niin tärkeä, ettet uskokaan! :) Parempaa ystävää ei voisi ollakaan. 
 "Jos sua ei ois ollut niin olisin keksinyt sut" <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
:)) Mietin samaa yks päivä, haluisin nähdä uudestaan sen kauden! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Todella ihana postaus ja olette molemmat niiin nättejä! 😊 <3 Ja pakko sanoa, että vaikutat niin ihanalta ihmiseltä! 😊
Anonyymi
,
Miten vanha sun veli on?
merenhelmi,
Cherry,
Aww, mikä mieletön postaus ystävästä <3 Aivan täydelliseltä ystävyytenne vaikuttaa ja huhhuh naiset, olette uskomattoman kauniita!!
www.blogger.com/profile/000298684691859771
merenhelmi,
Kiitos ihan kauheasti <3 Kirjoitit tosi ilahduttavan viestin, kiitti<3:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kiitos! <3 😊 Ystävällisesti kirjoitettu kommentti, kiitokset vielä kerran!:) Tuli vain yhtäkkiä mieleen kirjoittaa Anetesta, kun hänestä en ollut tehnyt tällaista ystävyysjuttua. 😊 Päivänjatkot <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Oona,
Hellyyttävä postaus josta tuli hyvälle mielelle :')<3
www.blogger.com/profile/136020227258228789
merenhelmi,
Oi kiitos<3

Itsekin tulen aina hyvälle tuulelle jos luen tätä uudestaan, että mitä olenkaan kirjoittanut. 😃 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Anette on niin kaunis ja ihanat silmät!!!!