Veeran lempparit huulimeikkituotteista

Olin jo pitkään kaavaillut postausta omista huulimeikkien lemppareista ja tänään selatessani "to do postaukset" -listaa päätin ottaa tämän vihdoin ja viimein työnalle! Kuten olette ehkä kuvista huomanneet, käytän oikeastaan päivittäin joko huulipunaa tai kiiltoa ja nämä kuvissa näkyvät tuotteet ovat olleet viimeisen vuoden aikana eniten käytössäni. En tiedä selviäisinkö vähemmällä, tässä on ihan minimimäärä minulle, millä tulen toimeen ;) Tulikin mieleen, että ystäväni katsoi minua vähän pitkään kun lähdin hänen kanssaan ulkomaanmatkalle ja pakkasin yhden meikkipussin täyteen pelkkiä huulimeikkituotteita... En voinut kuin todeta, että tarvitsen näitä kaikkia :D Huulipunilla ja -kiilloilla saa nopeasti vaihtelua meikkiin ja ilmeeseen pirtsakkuutta. Enkä tiedä mikä tekisi aamusta paremman (kahvin lisäksi) kuin pirteä meikki ja kauniin sävyiset huulet, joilla kelpaa lähteä liikenteeseen :)
Arkena tykkään siis korostaa meikissä huulia ja jättää silmät vähemmälle huomiolle. Jos satun lähtemään illanviettoon (mitä tosin tapahtuu aika harvoin), teen yleensä juuri toistepäin: keskityn nimenomaan tummaan silmämeikkiin ja huulille sipaisen luonnollisen ja neutraalin näköistä, esimerkiksi juuri beigeä. Arkipäivinä tumma silmämeikki tuntuu olevan vähän liikaa, mutta mielestäni punaiset huulet sopivat yhtä hyvin niin juhliin, kuin maanantaiaamuun. Mutta tietenkin nämä ovat niin makukysymyksiä, kuka mistäkin tykkää ja kokee omakseen.
Esimmäisenä esittelyyn pääsee Dior Addict -huulikiilto sävyssä 043 Caprice, jonka hankin viime kesänä. Olin pitkään haaveillut Diorin huulikiillosta ja löytäessäni sen Sokoksen alennuskorista punaisella alelapulla varustettuna, päätin ostaa ihanuuden sen enempää asiaa miettimättä. Lähdin mielenkiinnolla testaamaan tuotetta ja se onneksi lunasti lupaukset: ei ole yhtään tahmainen huulilla, sävy on luonnollisen kaunis ja kiiltoa on helppo levittää. Välillä teen niin, että levitän tätä huulipunan päälle tuomaan aavistuksen kiiltoa, mutta etenkin kesällä kun iho oli päivettynyt, tämä oli käytössä sellaisenaan. Syksyyn tämä sävy ei ole ihan paras mahdollinen, mutta lomamatkoilla ja kesällä ihan täydellinen valinta. Postauksen tästä tuotteesta lyödät täältä.
Seuraavana Lumene Wild Rose Creme Lip Gloss huulikiilto sävyssä 2 Kesä (beige) & Lumene Wild Rose Pearl Lip Gloss sävyssä 25 Marjat (pinkki), jotka ovat olleet minulla viime kesästä saakka. Lumene Wild Rose Creme Lip Gloss & Lumene Wild Rose Pearl Lip Gloss -huulikiillot kiiltävät upeasti. Ne tuntuvat myös kosteuttavalta ja miellyttävältä huulilla. Plussaa applikaattorista, joka annostelee juuri sopivasti kiiltoa ja jonka ansiosta kiiltoa on yllättävän helppo ja tarkka levittää huulille (applikaattoria on helppo kuljettaa huulten reunalla sotkematta niitä). Pinkissä on vahvempi pigmentti, molemmat antavat tasaisen sävyn huulille, eivätkä tunnu tahmealta.
Näistä L’oréal Paris Baume Caresse -kiiltopunista minun on täytynyt postailla jo paljon aikaisemmin ja toivon, että näitä myydään vielä, osaisiko kukaan sanoa? Nämä kiiltopunat ovat koostumukseltaan todella pehmeitä ja hoitavia, tuntuvat huulilla aivan huulirasvalta! Lopputulos näyttää kuitenkin ennemminkin huulikiillolta, mutta näistä puuttuu se huukiilloille usein tyypillinen tahmaisuuden tunne. Kaiken lisäksi ovat herkullisen ja aivan ihanan tuoksuisia! Usein kyllästyn huulipunien ja kiiltojen tuoksuun, mutta näihin en ole vieläkään kyllästynyt, päinvastoin. Voisin hankkia näitä vielä useamman eri sävyssä. Oikeastaan aina yksi näistä kolmesta löytyy laukustani, sitä on niin helppo levittää pitkin päivää huulille. Oma suosikkisävyjäni on 707 Very Berry Me, mutta myös sävyjä 702 Tickle Me pink, sekä 701 Rose Me on on tullut käytettyä usein. Kovin vahvaa pigmenttiä näistä ei löydy, mutta välillä tällaiset hennot sävyt ovat kivaa vaihtelua. Esimerkiksi jos lähden kuntosalille tai ruokakauppaan, tulee näitä usein käytettyä. Lähtiessäni treenaamaan en varta vasten meikkaa, mutta huulille tykkään sipaista aavistuksen sävyä ja kiiltoa.
Ja sitten viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä Lumenen Wild Rose -huulipunat (Veeran ikuisuus-suosikit). Näitä kuvissa näkyviä olen käyttänyt varmasti eniten. Viime kesänä sävyä 45 Kesän valoa tuli levitettyä melkein joka päivä, enkä ole osannut edelleenkään luopua nätistä kesäsävystä, vaikka pian ollaan jo joulukuussa. Jos taas haluan nudet huulet, 91 Vuodenajat on valintani. Kaivatessani ihan kirkkaan punaisia huulia, kallistun sävyyn 68 Kukkiva kevät. Näissä punissa on hyvä hinta-laatusuhde ja aika vahva pigmentti. Levittyvät tasaisesti ja pysyvät hyvin huulilla (käytän aina huultenrajauskynää). Tarkempaa postausta näistä huulipunista voit lukea täältä.
Siinä omat tämän hetkiset lempparit huulimeikkien osalta. Jos teille heräsi jotain kysymyksiä tai haluaisitte tarkempaa postausta joistakin näistä tuotteista, laittakaa ihmeessä kommenttia tämän postauksen alapuolelle.

*Dior huulikiilto on hankittu itse. Muut on saatu blogin kautta testikäyttöön.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Mona
,
Olisi ollut kiva jos olisit laittanut kuvia vielä siitä miltä nämä kaikki näyttävät huulilla 😊
merenhelmi,
Hei,
Voin toteuttaa sellaisen postauksen jossain vaiheessa 😊
merenhelmi.indiedays.com
Kirsi
,
Hei, onko tuotteet saatu blogin kautta vaiko ootko ostanut ne? Miten merkitset tällaisiin postauksiin saadut tuotteet? Ootko koskaan tehny videopostausta? Jos et niin olis kiva nähdä sellainen joskus 😊 millainen ääni sulla on, miten elehdit kun puhut yms 😊 Mukavaa viikonloppua!
merenhelmi,
Hei Kirsi ja kiva kun kommentoit 😊 Merkkaan postauksien loppuun jos postauksessa on tuotteita, jotka olen saanut blogin kautta testikäyttöön. Olen joskus tehnyt videopostauksen, mutta en tiedä, löytyykö sitä enää blogistani... En ainakaan itse enää löytänyt sitä videota. Videopostaus pitäisi kyllä toteuttaa jossain vaiheessa! 😊 Oikein rentouttavaa ja ihanaa sunnuntai-iltaa sinulle, sekä energistä pian alkavaa uutta viikkoa 😊
merenhelmi.indiedays.com
Anne,
Oi noi L´orealin kuultopunat on ihania! Mulla on tuo tummin sävy ja käytin ensimmäisen hylsyn kuukaudessa loppuun! 😃 Niin kevyitä, mutta ihana tunne huulilla ja vähän piristystä kasvoille 😊 Ainakin Kickseissä myydään vielä.

http://justsayinghianne.blogspot.fi/
justsayinghianne.blogspot.fi/