Veeran päivä :)

Päivä meni Linnea siskon kanssa Jyväskylässä, käytiin kahvilassa, hain vihdoin mun lasit ja iltapäivällä vierailtiin myös Katriinan kaupalla, josta tein muutamia löytöjä. Siellä on kyllä aivan ihana tunnelma. Veljeni Alex oli kans kaupalla, vaihdettiin kuulumisia pitkästä aikaa. :)
Kokeilin muuten aamulla Yves Rocherin uutuus ripsiväriä
, jota minulla on alapuolella näkyvässä kuvassa. Täytyy todeta, että yllätyin todella positiivisesti! Ripsiväri ei tee ripsiä yhtään paakkuisiksi, vaan pidentää ja tuuheuttaa, jättäen luonnollisen näköisen lopputuloksen. Tykästyin kovasti kyseiseen tuotteeseen, hintakaan ei ole mikään päätä huimaava. 
Olin jo henkisesti valmistautunut siihen, että otan fysiikasta suoritusmerkinnän numeron sijasta, mutta näköjään niin ei tarvisekaan tehdä! Suoraan sanottuna olin aika ihmeissäni kun hain kokeen tänään takaisin. Sellaista päivää en ole aikaisemmin kokenut, että olisin loistanut millään tavalla matematiikassa, kemiassa, saati sitten fysiikassa! Tällaiset yllätykset piristävät kummasti. :D 
Olen tykännyt näistä Lumene Gloss & Care lakoista, joista olenkin tehnyt arvostelua tänne Tänään hankin muutaman lisää.. Aluslakkaa olen tarvinnut pitkän aikaa ja punainen piristää aina. 
Ja tällaiset ovat toiset uudet lasit. Kalliit eivät olleet! Nissenillä oli alennus: Kolmet lasit yhteishintaan 75€. Ihan hauskat! :)
Nyt tekemään iltapalaa, lenkille ja venyttelemään! :) Hyvää yötä! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Se on kyllä tosi hyvä!:) Olen tykännyt aika paljon 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moikka 😊<3

Jep!:) Kannattaa katsoa tarkkaan ne esimerkkitehtävät, niistä meille tuli ainakin kysymyksiä. Mutta hyvin se menee, ja harjoittelee vain riittävästi. 😊

Niin ja kiitos. <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167