Veeran tyyli

Tänään kun juoksin (ja liukastelin) :D koulumatkalla kohti lukiota mietin tätä blogia, asukuvia ja teidän laittamia kommentteja: "Veera sun pitäis välillä repäistä asuilla ja ottaa erilaisempia kuvia, ei jämähtää yhteen tyyliin..." jne.  Joten haluaisin vastata kaikille yhteisesti :)

Olen laittanut syksystä asti enemmän asukuvia, kuvia niistä vaatteista millä oikeesti lähden kouluun, töihin, kirjastoon lukemaan, ystävän luona käymään.. lähinnä. Mä esimerkiksi rakastan korkkareita, korkeita saappaita... Mutta aamulla kun lähden kävelemään 15 asteen pakkasessa lukiolle, en pääse perille jos laitan sellaiset jalkaan. Arkipukeutumisessa arvostan mukavuutta, kun istuu 6 tuntia koulussa, niin ei oo kiva olla jos palelee tai on muuten vain epämukava olo.

Olin myös koko viime syksyn aika väsynyt, en silloin, enkä nytkään pohdi kovin pitkään aamuisin (hyvä kun saan silmät auki :D), että mitä pukisin päälle. Otan sellaiset vaatteet, millä on mukava olla koulussa.

Blogini kun käsittelee arkeani ja elämää, se pitää sisällään myös sen todellisuuden asuistani joilla olen :) Tietenkin voin välillä miettiä erilaisempia ja tarkoin harkittuja asuja "repäistä" ja laittaa niistä kuvia blogiin. Viime keväänä tein joskus niin, että mietin vain asuja huvikseen ja laitoin niistä kuvaa blogiin. Harvemmin kuitenkaan lähdin niillä kotia pidemmälle.

Tykkään naisellisista vaatteista, tyttömäisistä ja klassisesta tyylistä, yksinkertaisista vaatteista. Ja sellaisia asuja täällä blogissa tuleekin näkymään. :)

Mun on esimerkiksi todella hankala löytää istuvia paitoja, huomasin sen Las Palmasissa, josta ostin kaikki ne paidat, jotka istuivat hyvin. Ja niitä ei ollut paljoa, verrattuna siihen määrään vaatteita mitä kannoin päivästä toiseen sovituskopin ja vaaterekkien välillä. Parhaiten minulle istuvat trikoopaidat ja kauluspaidat. Olisihan se ihana käyttää välillä kauniisti laskeutuvista silkkipaidoista lähtien erilaisempia paitoja. Mun on kuitenkin sellaisia hyvin hankala löytää, niin, että ne vielä kaikenlisäksi istuisivat hyvin päälle.

Joten senkin takia tykkään käyttää tosi paljon vöitä, ihania laukkuja, huiveja, koruja ym. ja pitää paitojen osalta yksinkertaisempaa linjaa. :)
Saappaat Tamaris, Farkut Mango, Paita H&M, Kello Guess, Laukku Louis VuittonVastaan tänään kaikkiin edellisiinkin kommentteihin, nyt meen syömään ja lukemaan hetkeks :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Mona,
Sun klassinen tyyli on kuule aivan ihana!! Juuri mun makuun, tykkään <3 Ihana Veera <3
www.blogger.com/profile/004464998202738684
Tiina,
Täällä myös yksi tyyliisi ihastunut 😊 Asukuviasi katsellessa mietin aina että miten kauluspaidat voivatkaan näyttää päälläsi niin kauniilta. Ihailen siis yksinkertaita klassista tyyliäsi. Ole onnellinen kun olet oman tyylisi löytänyt ja viihdyt siinä, täällä vielä tyyli hieman kadoksissa 😃
www.blogger.com/profile/060260331139990210
Raparperi,
Mielestäni sinulla on kiva klassinen tyyli. Blogi antaa ihmisille mahdollisuuden arvostella, mutta pukeudu sinä rohkeasti juuri siten kuin haluat ja koet omaksesi.

Olet kaunis nuori nainen, joka selvästi uskaltaa olla oma itsensä. Ainakin sellainen kuva välittyy sinusta blogisi kautta 😊
www.blogger.com/profile/092991687283869091
Anonyymi
,
Ole oma itsesi, älä koskaan muuta OMAA tyyliäsi. En tarkoita, ettetkö saisi vaihtaa ihanaa klassista tyyliäsi miten itse haluat, kunhan pysyt siinä, mistä SINÄ pidät. Ei kannatakkaan ottaa näitä "tyylinmuutos"-kommentteja vakavasti, ihmiset haluavat vain antaa vinkkejä. 😉

Saat olla onnellinen kadehdittavasta kropastasi sekä omasta tyylistäsi. Pysy sille uskollisena! 😊
Laura,
Mä oon kans aivan ihastunu sun tyyliin, pukeudut niin naisellisesti ja erittäin tyylikkäästi silti 😊 Ja oot niin luonnonkaunis, että oon ihan kade 😃 Ja tolla luonnonkauniilla tarkotan sitä että sulla on ihanat eloisat hiukset, ja hyvässä kunnossa olevat ja sitten sä et meikkaa paljoa koska sun ei ees tarvi meikkailla, sulla on iho todella hyvässä kunnossa 😊 oot tosi hyvässä kunnossa muutenki, ja sulla on hyvä kroppa. Oo onnellinen siitä 😊
Lisäksi kirjotat hyvää blogia 😉
www.blogger.com/profile/144543472668607454
merenhelmi,
Mona:
Kiitos tosi paljon Mona, ihana olet 😊<3

Tiina:
:) Ihana kuulla. Kiitos. Kauluspaidat ovatkin niitä harvoja paitoja jotka istuvat jotenkin 😊 Kyllä oma tyyli löytyy varmasti! 😊 Kiitos ystävällisestä kommentistasi.

Raparperi:
Niimpä. Ja kuitenkin kun blogissa laittaa itsensä ns. likoon, niin välillä inhottavaa lukea mitä jotkut anonyymit kirjoittavat.
Mutta tällaiset kuin tätä sinun laittamasi kommentti, hymyilyttää aina 😊 Kiitos.<3
Niimpä, täytyy pukeutua niin kuin itse tykkää, kun aina ei voi kuitenkaan kaikkia miellyttää.:) Kiitos vielä <3

Anonyymi:
Olipas kauniisti sanottu. Niinhän se täytyykin, olla oma itsensä 😊 Menin ihan sanattomaksi, kiitos sinulle joka laitoit tämän kommentin! 😊

Laura:
Kiitos Laura kommentista. Tulimpas iloiseksi kun luin mitä olit kirjoittanut. Onneksi minulla on näin mahtavia lukijoita 😊<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
- Kaikessa rakkaudessa on jonkin verran hulluutta,mutta toisaalta kaikessa hulluudessa on myös hitusen järkeä-

Friedrich NietzcheJimi