Veeran "uusi" harrastus :)

Aloitan uinnin! Oon harrastanut uintia pienestä asti (pitäen välillä monenkin vuoden taukoja..) Pienenä kävin monta vuotta uimassa, yläasteella vuoden uimaseurassa ja viime keväänä hankin puolen vuoden uinnin kausikortin, jolla sai käydä uimahallissa niin paljon kuin vain jaksoi ja huvitti..

Puntaroin tänään eri liikuntavaihtoehtoja ja päädyin sitten uintiin. Käyn ostamassa korttiini jälleen puolen vuoden käyttöoikeuden :D Eli kesäkuuhun asti olis uintia luvassa 2-7 kertaa viikossa. Jaiks miltä kuulostaa nyt. (Mutta olis kyllä yks maailman ihme jos sattuisin käymään sen 7 kertaa viikossa) Pyrin siihen, että käyn vähintään 2 kertaa viikossa.

Uinti on mielestäni mukava harrastus. Kun on uinut pitkän lenkin on yleensä ihan poikki ja on ihana mennä saunaan ja suihkuun. Se on myös aika raskasta jos ui kunnolla ja pitkiä matkoja, sellaisesta tietyllä tapaa vaativasta liikunnasta tykkäänkin. Just äsken äidille nauroin, että ainut asia mistä en tykkää uinnin suhteen on se, kun pitää hypätä sinne kylmään (tai viileeseen) altaaseen :D Oon aina ihan jäässä ennen kun alan uimaan....

Aloittaako joku muu jonkun uuden harrastuksen?? :)
<

Tykkää-merkinnät