VIELÄ YKSI!

Heipparallaa! :) Tiedän, että olette ehkä saaneet jo tarpeeksenne kynsilakkapostauksista, niitä olen nimittäin innostunut viime aikoina tekemään aikalailla.. Mutta vielä yksi postaus tästä aiheesta, jonka jälkeen lupaan hiljentyä kaikista kynsiin liittyvästä vähän pidemmäksi aikaa! ;) Kokeilin nimittäin ensimmäistä kertaa Oriflamen kynsilakkoja ja näillä sai aikaan niin kivannäköisen, kiiltävän lakkauksen, että ajattelin tulla näyttämään teillekin pikaisesti lopputulosta!
(Kuvassa Power Shine Palladium kimallekynsilakka sävyt Fuchsia Palladium ja Festive Purple)
Kyseessä on siis glitterkynsilakka, joka kuitenkin lähtee tosi hyvin pois kynsilakanpoistoaineella. Tässä tuotteessa kimalteet ovat siis itse lakan seassa ja lakkaus kimalteleekin mielestäni enemmän kuin kuvista näkyy. En ole aiemmin kokeillut tältä merkiltä kynsilakkoja, mutta nämä Powe Shine Palladium Nail Polish kimallelakat ainakin vakuuttivat minut. Tykkäsin etenkin siitä, että kynsilakat ovat niin runsaspigmenttisiä ja peittäviä! Kuvassa näkyvään lakkaukseen olen laittanut yhden kerroksen lakkaa, lopputuloksesta tulee siistin ja kiiltävän näköinen, vai mitä?


Ps. Huomenna on luvassa paljon toivottu postaus: Parhaat ihonhoitovinkkini, oletteko kokeilleet ihonhoidossa kaurarouhetta tai kristallisuolasaippuaa? Niistä kirjoitan huomenna lisää ja kerron miten olen saanut oman ihon parempaan kuntoon :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Nelli
,
Onpa kivan väristä kynsilakkaa! Aika sattumaa, että itsellänikin on oriflamen kynsilakkaa kynsissä:-)
Hansu
,
Ihania kynsilakkoja 😊
littleB,
Ompas herkulliset sävyt! 😊
littlebigthings-littleb.blogspot.fi/
merenhelmi
,
hih jep 😊
Susanna89,
Kauniita sävyjä, osallistu tähän jos haluat/ehdit jatajalki.fi
bellissimamarinella.blogspot.com
merenhelmi
,
Hei ja kiitos linkistä, käyn kurkkaamassa! 😊
merenhelmi
,
Ja noi sävyt on kyllä nättejä 😊 <3
merenhelmi
,
Niimpä <3 😊
merenhelmi
,
Aijaa! 😊 Ensimmäistä kertaa kokeilin Oriflamen kynsilakkoja ja tykkäsin kyllä 😊