Vihreä kosmetiikka shampoopala

Siellä esitettiin toive, että tekisin arvostelua tästä Vihreä kosmetiikka kehäkukka shampoopalasta, joten tässä se on :) Löysin onneksi kansioista kuvan tästä palashampoosta vielä käyttämättömänä, kun tosta palasta on tällä hetkellä vain puolet jäljellä. Mutta oon kyllä tykännyt tosta älyttömän paljon, enkä keksi tuotteesta oikeestaan yhtäkään miinusta. Vihreä kosmetiikka shampoopaloja myy esimerkiksi Jyväskylässä Katriinan kauppa ja Seinäjoen Katriinan kauppa. Ja netistä tuotetta pystyy tilaamaan ainakin Vihreä Kosmetiikka sivulta.<
Vihreä kosmetiikka kehäkukka shampoopala:
Tuote on täysin ekologinen. Se on tehty luomu kasviöljyistä, -yrteistä ja eteerisistä öljyistä. Se ei sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, eikä myöskään mineraaliöljyjä. Siitä ei jää muovipuolloa jätteeksi (lainattu Vihreä Kosmetiikka nettisivuilta)

Käyttö:
Hiukset kastellaan ja shampoopalaa hierotaan hiuksiin niin kauan kunnes se vaahtoaa. Pestään ja huuhdellaan kuten tavallisestikin. Mielestäni shampoon jälkeen kannattaa laittaa hoitoainetta, koska ainakin omat hiuksetuntuivat jäävän ns. natisevan puhtaiksi.

Pesun jälkeen:
Kun hiuksia alkaa pesemään tällä shampoolla, ne voivat tuntua aluksi pesun jälkeen hieman tahmeilta, mutta tämä reaktio häviää kun vain jatkaa tuotteen käyttöä. Tämä vie aikaa noin 1-10 pesukertaa. (Itselläni vei noin 4-5 pesukertaa) Yleensä käsitellyisssä hiuksissa vie pidempää kuin luonnontilaisissa hiuksissa. Hiukset tuntuvat kerta kerran jälkeen paremmilta. Ymmärsin, että shampoo poistaa hiuksiin jääneitä kemikaaleja ja siksi hiukset tuntuvat ensimmäisien pesukertojen jälkeen tahmeilta.

Oma kokemus tuotteesta:
En tiedä onko tämä shampoopalan käyttö osaasyynä siihen, että mun hiukset ovat vahvistuneet todella paljon. (Olen kyllä yrittänyt kaikin keinoin hoitaa hiuksiani, syönyt vitaamineja, erilaisia öljyjä, olen jättänyt suoristusraudan käytön vähemmälle jne.) Mutta luulen, että tällä tuotteella on ollut myös vaikutusta hiuksieni hyvään kuntoon.
Markettishampoot kuivattivat hiuksiani aina liikaa ja kokeilimme myös suht. kalliita shampoita kuten Goldwellin tuotteita, mutta ne vasta kuivattivatkin hiuksia. Goldwellin shampoot tuntuivat liiankin voimakkailta ja mielestäni kuivattivat enemmän kuin hoitivat hiuksia. Kun olen pessyt tällä Kehäkukka palashampoolla hiuksiani, hiukset ovat pehmeät pesun jälkeen. Se pesee siis hyvin, mutta ei kuivata hiuksia.
Kaikenlisäksi ainakin tämä Kehäkukka palashampoo tuoksuu mielestäni hyvälle ja vaahtoaa helposti.
Tuote on myös aika riittoisa. Ostin sen helmikuun lopulla ja oon käyttänyt sitä nyt melkein 4 kuukautta. Tällähetkellä palasta on jäljellä yli puolet.
Itse en käytä oikeestaan ollenkaan mitään muotoilutuotteita ym. joten ainakin minulla palashampoo on toiminut hyvin. Mun hiukset eivät rasvoitu kovin helposti, joten mun ei ole tarvinnut pestä tällä kuin 2-3 kertaa viikossa ja hiukset näyttävät aina puhtailta.
En ole kokeillut muita Vihreän Kosmetiikan shampoita, mutta ainakin tästä tuotteesta olen tykännyt kovasti ja meinaan ostaa kyseistä tuotetta toisenkin kerran, kun olen saanut ensin ton palan käytettyä. Voisin kokeilla vaikka jotain muuta, etenkin Vihreä kosmetiikka shampoopala hamppu-turve kuulostaisi mielenkiintoiselta kokeilla.

Onko muilla kokemuksia Vihreä kosmetiikka shampoopaloista? Miten ne ovat teillä toimineet? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Seidi:
Joo 😊 noi on kyllä varmasti hyviä tuotteita. Kiitos vinkeistä, täytyykin käydä siellä kaupassa vähän katsomassa tarkemmin noita tuotteita, että mitä sitä ostais 😊
Joo toi shampoopala tarvitsee kyllä sen hoitoaineen, huomasin kans, että hiukset jäivät tosi tosi nahkean puhtaiksi kun kerran pesin ilman hoitoainetta 😃
Kiitos kivasta kommentistasi 😊 Toivottavasti kuulen sinusta vielä täällä blogin puolella 😊

hiutale:
Joo voi, että!:) Hyvältä siis kuulostaa toi hamppu-turve palashampoo, voisin sen itsekin hankkia seuraavalla Jyväskylän reissulla.
Joo 😊 ne naamiot on varmasti ihania, tekis mieli sellaistakin kokeilla. Kiitti kommentista 😊

Anonyymi:
Eipä mitään! 😊 Jep 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Moikka,

Aluksi shampoopalat saattavat tuntua nihkeiltä hiuksissa, mutta muutaman käyttökerran jälkeen tuote on aivan loistava. Asiakkailta ainakin on tullut tosi paljon hyvää palautetta! Täällä Seinäjoella tuote oli uusi tuttavuus, mutta nyt on jo moni asiakas tuotetta käynyt hakemassa ja kehuneet. Kannattaa muistaa kuivattaa pala aina käytön jälkeen, jotta säilyy pidempään. Shampoopala on myös erittäin riittoista.

Jos tuntuu, että hiukset kaipaavat hoitoainetta. Kannattaa kokeilla Vihreän kosmetiikan hiushuuhdetta!

Kiva kun kirjoitit jutun tästä tuotteesta 😊 Mukavaa päivää teille sinne!

T: Katriina
merenhelmi,
Kiva kun kerroit tuotteesta lisää 😊 Mukavaa päivää myös sinulle Katriina! 😊 Lisään tohon juttuun, että näitä voi ostaa myös Seinäjoen Katriinan kaupasta 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Mäkin ostin tänään shampoopalan tosin en muistanut mitä sä olit kokeillut, mut ostin ite sellasen joka on tarkoitettu tummille hiuksille. Tuntu kyllä tosiaan tahmeilta hiukset pesun jälkeen. Ootan innolla et on se muutama käyttökerta takana, niin tietää miltä sen jälkeen hiukset tuntuu 😊
merenhelmi,
Anonyymi:
Aijaa joo 😊 Kyllä se nahkea tunne tosiaan lähtee kun tuotetta käyttää tarpeeksi monta kertaa 😊 Jep 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Mitä hoitoainetta olet käyttänyt palashampoon kanssa?
merenhelmi,
Moi! 😊 Anteeksi kun vastaan vähän myöhässä, mutta käytän Goldwell hoitoaineita, oikeastaan monia eri hoitoaineita tolta merkiltä. Ne ovat mielestäni hyviä ja hoitavia. Useimmiten tulee käytettyä Goldwell Rich Repair hoitoainetta. 😊 Siitä tykkään tosi paljon.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Mistä tuota saa? 😊
Laura,
Hei!
Vähä googlailin Hiustenpesusta kananmunalla ja eksyin blogiisi ja sitä kautta tämän postaukseb innoittamana tilaamaan palashampoota. Onko vihreä kosmetiikka nykyään Flow-merkkistä? En nimittäin löydä ks.sivustoa vaan tulee aina vain flow:n tuotteet esille. Kiitos vastauksesta, alan ehdottomasti totuttamaan tukkani tällaiselle pesulle!

T. Ohuista ja rasvaisista hiuksista kärsivä

Hyväö joulua! 😊
www.blogger.com/profile/039043620417424444
merenhelmi,
Hei Laura ja kiitos kommentistasi! 😊 Ja joo, kyllä näin on! 😊 Vihreä kosmetiikka on nykyään Flow-merkkistä 😊 Toivottavasti palashampoo toimii sinulla. Mukavaa ja rauhallista joulun aikaa 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167