viikon 5 x parhaimmat

Heippa taas! Tällä viikolla tekemistä on riittänyt, mutta onneksi viikkoon on mahtunut monia ihan kivoja juttuja joita kokosin tähän postaukseen!

+ Kandityön aihe alkaa selkeytymään ja huomenna juttelen mun vaihtoehdoista kandiohjaajan kanssa! Teen sellaisesta aiheesta mikä mua aidosti kiinnostaa todella paljon jotta kandityötä olisi mahd. mukava kirjoittaa tän kevään ajan.

+ Uusi ruokavalio tuntuu sopivan mulle hyvin! :) Ainakin näin alkuun tuntuu siltä. Tosin jatkossa haluan ainakin vähän lisätä hiilareita tähän verrattuna. Mutta nyt ei oo ollut yhtään turvonnut olo eikä nälkä oo päässyt missään välissä yllättämään. Olo on myös ollut jotenkin yllättävän ns. selkeä ja muutenkin hyvä! Jatkan siis mielenkiinnolla tätä kokeilua yhdessä poikaystäväni kanssa! Ehdottomasti suurimman eron huomaan aamupäivässä, tosin en tiedä johtuuko se tavallisen kahvin vaihtamisesta bulletproof kahviin... Mutta ei enää yhtään sellaista sumeaa/tahmeaa oloa aamulla ja aamupäivällä. Ja oikeastaan en oo nyt yhtään kaivannut esimerkiksi leipää, puuroa, riisiä, perunaa, gluteenitonta pastaa yms, vaikka aluksi kävikin mielessä, että onkohan se vaikeaa jättää ne kokonaan pois, mutta ei ollenkaan! Vaatii vaan vähän mielikuvitusta mitä ottaa niiden tilalle.

+ Ollaan tehty bulletproof kahvia nyt joka aamu ja iltapäivä :) Niin hyvää ja antaa tasaisesti energiaa sekä piristää tosi hyvin!

+ Tänään oli kivan aurinkoinen ja yllättävän "lämmin" päivä! Käytiin poikaystäväni kanssa kuvailemassa satamassa ennen kun mentiin kirjastolle tekemään kouluhommia. Tänään sainkin kirjastolla ihan hyvin yhtä kandiseminaarin tehtävää eteenpäin!

+ Pian alkaa viikonloppu ja kerkeää vähän huilaamaan. Koti olis ihana saada taas siistiks ja järjestykseen tämän kiireviikon jälkeen ja tehdä jotain mukavaa kuten venytellä, lenkkeillä, katsoa sarjoja, kuvailla blogimateriaalia kasaan sekä tehdä hyvää ruokaa. Niin ja pitää myös harjoitella talousmatikan tenttiin mikä on ens viikon torstaina. Ei kyllä huvittais yhtään alkaa lukemaan siihen kun tuntuu, että muitakin kouluhommia olisi vaikka millä mitalla, mutta ei auta ;)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

ano
,
milloin vastaat niihin loppuihin kysymyksiin, joita kysymyspostauksessa oli?
merenhelmi
,
Kun kerkeän!
Tiina
,
Hei! Osaatko vastata tarkemmin tuohon anon kysymykseen? Odotan innolla vastauksia.
merenhelmi
,
Itseasiassa juuri kirjoitan parhaillaan niihin vastauksia 😊 Joten toivottavasti tänään / huomenna saan sen julkaistua 😊