viikon kuulumiset

ankle boots Flexx / pants Massimo Dutti / bag Louis Vuitton Alma / coat French Connection

Viitta on ollut yksi tämän syksyn lemppareistani kuten olen kirjoittanut aikasemmissakin asupostauksissa ja tällaisella asulla lähdin tänään perheeni luokse Keski-Suomeen viikonlopun viettoon.

Nyt olisi siis rento viikonloppu edessä, tätä olen odottanutkin! Tänään ajattelin leipoa raakakakun ja ehkä lauantaiaamuna, viimeistään sunnuntaina väkerretään herkullinen. Ihanaa päästä myös pitkästä aikaa saunomaan ja tekemään hemmottelevia kauneushoitoja (meillä on ollut yleensä tapana laittaa kulmat ja tehdä kasvonaamioita yhdessä siskojen kanssa). Oli muitakin hyviä juttuja tänne kotiin paluussa... Nimittäin tuliterä Nespresso Latissimo Pro kahvikone odotteli minua täällä perheeni luona ja huomenna pääsen tekemään ensimmäiset kahvit sillä. Oma kahvikone on ollut niin pitkään yksi haaveistani! Takaisin Kuopioon lähdetään ajalemaan varmaan alkuviikosta ja silloin olisi tarkoitus käydä äidin ja poikaystävän kanssa Ikeassa hakemassa puuttuvat huonekalut ja muutkin tarpeelliset jutut, kuten ehkä uudet verhot.

Tällä viikolla on kyllä ehtinyt tapahtumaan vaikka mitä ja tuntuu, että olen ollut aamusta iltaan koko ajan jossain menossa. Olen käynyt joogassa, valokuvaamassa, tapaamassa Helsingistä saapunutta ystävääni ja istunut illan King's Crown ravintolassa, kiertänyt kirppiksiä, opiskellut kirjastolla, tavannut personal trainerin Kuntokeskus Huipussa ja suunnitellut hänen kanssaan mun tulevaa kuntosaliohjelmaa, sekä tehnyt ruokaa ja leiponut poikaystäväni kanssa. Toivottavasti teidänkin viikko on sujunut mukavissa merkeissä ja tässä nyt pitkästä aikaa vähän omia kuulumisia :)

Valokuva Esa Vastamäki

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Moikka! Toki 😊 Heti kun olen tyytyväinen lopputulokseen! 😊 Ihanaa viikonloppua <3
merenhelmi.indiedays.com
Krisse
,
Meillä on myös Nespresso, ihan paras hankinta ikinä! Omani olen ostanut Saksasta. Mä en edes tiennyt, että
sä juot kahvia! Oon luullut sua teetytöksi 😊 mun iltapäivä ei ole täydellinen ilman itsetehtyä lattea ja palaa tai kahta tummaa suklaata.
Mari
,
Moi! Olin lukevinani jostain sun ihan ikivanhasta postauksesta, että isäsi on amerikkalainen. Kyselen ihan mielenkiinnosta, että puhutteko kotona suomea vai englantia, vai molempia? Olen itse kaksikielinen niin siksi kiinnostaa. 😊
merenhelmi,
Hei Mari! Isäni on Amerikassa, joten meidän perheessä puhutaan suomea 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Toi malli on mielestäni jotenkin tosi kivannäköinen ja tyylikäs keittiön pöydällä 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Hei Minna!

Anteeksi kun vastaan vasta nyt, mutta mietin pitkään tähän sun kommenttiin vastausta ja koitin löytää kyseisen huivin hintaa. Tarkoitat varmasti tätä kuvioita?

http://fi.burberry.com/haymarket-check-silk-square-p39494391?search=true

Tossa kyseisessä kuvioissa löysin huivin vaan silkkihuivina jos en nyt ihan väärin katsonut ja ton silkkihuivin hinta on 235€.

Oman huivini ostin Stockmannilta vuonna 2011, hintaan 249€. Siinä huivissa on puolet silkkiä ja puolet villaa. Mitä oon katsonut niin useimpien (esim. mitä myydään Stokkalla) Burberry-huivien hinnat pyörii siinä 100-400 euron välillä, tietenkin esim. nettikaupoissa on paljon kalliimpiakin huiveja. Muistaakseni oma pieni silkkihuivini oli muutamia vuosia sitten vähän päälle 100 euroa. En osaa sanoa onko huivien hinnat nousseet esimerkiksi Stockmannilla näiden kolmen vuoden aikana. Mutta kun katsoo Burberryn sivuilta niin on monia huiveja, jotka on paljon yli ton 300 euroa, eli tosi kalliita...

Harmi kun en löytänyt mistään kyseisen huivin tarkkaa hintaa, mutta koitan vielä etsiä. Ihanaa illanjatkoa sinulle 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Hei Krisse! Itseasiassa oon lukioajasta saakka juonut aika paljon myös kahvia, tai välillä enemmän, välillä vähemmän. Syyskuun alussa pidin jonkin aikaa kahvinjuonnista ihan kokonaan taukoa. Minusta tuntui, että liika kahvinjuonti aiheutti selvästi hermostuneisuutta ja sydämentykytystä, sekä unettomuutta. Mutta nyt kahvitauon jälkeen olen juonut korkeintaan yhden kupin päivässä ja se on ollut ihan ok määrä, kunhan ei juo kahvia yli kuuden jälkeen illalla 😊 Noi Nespresson kahvit eivät tunnu niin vahvalta ja ovat kyllä tosi, tosi herkullisia <3 Jäin ihan koukkuun 😊
merenhelmi.indiedays.com
Minna
,
Kiitos vastauksesta! 😊

Tuossa keskellä on juuri se "hevosmies", jota meinasinkin, mutta omassa huivissani niitä on tiheämmässä ja noilla vaaleanruskeilla ruuduilla. (Omassa huivissani ei myöskään ole noita reunoja.)

Kooltaan huivini on aika iso ja netissä pyöriessäni en löytänyt yhtäkään, jossa materiaalin kohdalla olisi lukenut viskoosi. Eli materiaalin puolesta huivin ei luulisi olevan kovin kallis.

Ihanaa illanjatkoa sullekin! 😊
Sofiaa
,
Hei, toimiiko tuo kahvikone siis kapseleilla vai miten? Mistä tuo on hankittu, vai saitko sen yhteistyönä ilmaiseksi? Kun en itse löytänyt juuri vastaava mallia mistään liikkeestä... 😊
merenhelmi,
Heippa! Anteeksi kauheasti, tämä viesti oli jäänyt vahingossa huomaamatta minulta ihan kokonaan. Kahvikone toimii kapseleilla ja olen saanut sen blogiyhteistyön kautta. Kyseinen malli on vielä tarkasti ottaen tämä:
http://www.nespresso.com/fi/en/product/lattissima-pro-kahvikoneet

Ihanaa illanjatkoa<3
merenhelmi.indiedays.com