viikon kuulumiset

ankle boots Flexx / pants Massimo Dutti / bag Louis Vuitton Alma / coat French Connection

Viitta on ollut yksi tämän syksyn lemppareistani kuten olen kirjoittanut aikasemmissakin asupostauksissa ja tällaisella asulla lähdin tänään perheeni luokse Keski-Suomeen viikonlopun viettoon.

Nyt olisi siis rento viikonloppu edessä, tätä olen odottanutkin! Tänään ajattelin leipoa raakakakun ja ehkä lauantaiaamuna, viimeistään sunnuntaina väkerretään herkullinen. Ihanaa päästä myös pitkästä aikaa saunomaan ja tekemään hemmottelevia kauneushoitoja (meillä on ollut yleensä tapana laittaa kulmat ja tehdä kasvonaamioita yhdessä siskojen kanssa). Oli muitakin hyviä juttuja tänne kotiin paluussa... Nimittäin tuliterä Nespresso Latissimo Pro kahvikone odotteli minua täällä perheeni luona ja huomenna pääsen tekemään ensimmäiset kahvit sillä. Oma kahvikone on ollut niin pitkään yksi haaveistani! Takaisin Kuopioon lähdetään ajalemaan varmaan alkuviikosta ja silloin olisi tarkoitus käydä äidin ja poikaystävän kanssa Ikeassa hakemassa puuttuvat huonekalut ja muutkin tarpeelliset jutut, kuten ehkä uudet verhot.

Tällä viikolla on kyllä ehtinyt tapahtumaan vaikka mitä ja tuntuu, että olen ollut aamusta iltaan koko ajan jossain menossa. Olen käynyt joogassa, valokuvaamassa, tapaamassa Helsingistä saapunutta ystävääni ja istunut illan King's Crown ravintolassa, kiertänyt kirppiksiä, opiskellut kirjastolla, tavannut personal trainerin Kuntokeskus Huipussa ja suunnitellut hänen kanssaan mun tulevaa kuntosaliohjelmaa, sekä tehnyt ruokaa ja leiponut poikaystäväni kanssa. Toivottavasti teidänkin viikko on sujunut mukavissa merkeissä ja tässä nyt pitkästä aikaa vähän omia kuulumisia :)

Valokuva Esa Vastamäki

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sofiaa
,
Hei, toimiiko tuo kahvikone siis kapseleilla vai miten? Mistä tuo on hankittu, vai saitko sen yhteistyönä ilmaiseksi? Kun en itse löytänyt juuri vastaava mallia mistään liikkeestä... 😊
merenhelmi,
Heippa! Anteeksi kauheasti, tämä viesti oli jäänyt vahingossa huomaamatta minulta ihan kokonaan. Kahvikone toimii kapseleilla ja olen saanut sen blogiyhteistyön kautta. Kyseinen malli on vielä tarkasti ottaen tämä:
http://www.nespresso.com/fi/en/product/lattissima-pro-kahvikoneet

Ihanaa illanjatkoa<3
merenhelmi.indiedays.com