Viikonloppu!

Se olis sitten taas viikonloppu :) Tällä kertaa lähdin perheeni luokse Keski-Suomeen viikonlopun viettoon! Eilen pyörittiin äidin kanssa Jyväskylässä ja käytiin salaatilla sekä teellä. Alkuilta meni koneella hommia tehdessä ja illalla rentouduttiin siskoni kanssa, käytiin infrapunasaunassa, venyteltiin, katsottiin "Totuus sokerista" -dokumentti (suosittelen katsomaan ton, tosi mielenkiintonen!) sekä mentiin ajoissa nukkumaan.

Tänään oon käynyt lenkillä ja tehnyt tässä koneella kaikkia "to do" -listan juttuja alta pois. Miten sitä tekemistä aina riittääkin niin kauheesti? :D Huomaa jotenkin miten paljon hankalammalta ainakin mulle tuntuu tämä kun pitää vetää raja hommille ja vapaa-ajalle tällaisessa elämäntilanteessa kun opiskelee + tekee blogia(=tällä hetkellä blogi on mun työ) verrattuna sellaiseen tilanteeseen, että olisi vain esimerkiksi päivätyössä. Mutta kaikessa on tietenkin aina puolensa ja puolensa.

Tänään on onneksi jälleen rento ilta jälleen edessä! Kynttilät palamaan, avokado-porkkana-kurkku-vuohenjuusto lautanen nenän eteen, kamomillateetä tulemaan ja kirjaa lukemaan/jotain sarjaa katsomaan! Huomenna mennään sitten katsomaan siskoni tanssinäytöksiä, innolla odotan!

Ihanaa illanjatkoa kaikille!

Tykkää-merkinnät