Viikonloppu!

Tätä viikonloppua on odotettu! Saa edes hiukan rentoutua :) Tuntuu, että on niin monta asiaa meneillään, että toivoisi vain, että mahdollisimman pian selviäisi esimerkiksi tulevat työjutut! Mutta toisaalta todella mukavaa ja jännittävää aikaa siis eletään! :) Kun mikään ei ole varmaa, kaikki on mahdollista... ;)

Onneksi olo on ollut paljon parempi tai toisin sanoen ihan terve ja oon päässyt takaisin mm. kandin pariin. Tänään pidin viikonlopun kunniaks vähän vapaata ja lähdin käymään ihan itsekseni pitkästä, pitkästä aikaa kirppiksellä, Ikeassa ostamassa mm. pyyhkeitä, pari pientä maljakkoa kukille ja kynttilöitä, sekä kahvilla. Sen lisäksi tein vähän blogitöitä, kävin lenkillä ja etsin kandiin lisää lähteitä. Teki kyllä hyvää liikkua taas tauon jälkeen! Huomenna ajattelin ladata vähän turhaa tavaraa ja ylim. vaatteita myyntiin, tehdä jotain mukavaa yhdessä poikaystäväni kanssa, kirjoitella blogihommia eteenpäin, nauttia aamujoogasta kotona, sekä jatkaa kandia!

Nyt sänkyyn! Tää viikko on ollut aikamoista menoa kun on pitänyt kiriä niin monta hommaa kiinni. Edelleen ollaan siis aikataulusta jäljessä, mutta joskus näin... :D

Rentouttavaa ja ihanaa viikonloppua kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit