viikonloppu ja takaisin treenien pariin!

Ah viikonloppu! Koti on siivottu, kaupasta on haettu kauniin vaaleanpunaisia ruusuja, ruoka valmiina ja pian lähdetään poikaystäväni kanssa yhdessä kuntosalille! Perjantai on aina mun siivouspäivä. Kun on viikon kaikki hommat tehtynä ja koti puhtaana, voi hyvillä mielin alkaa viikonlopun viettoon! Tosin mun viikonloput on monesti myös hommia täynnä, mutta ainakin ajatuksen tasolla on jo tehnyt kaiken sen, mitä ainakin piti tehdä sen viikon aikana ;)
Maanantaina mulla meni koko päivä blogisiirron kanssa - ei nimittäin ole mikään tosta vaan juttu :D Varmaan siitä aiheutuneen stressin seurauksena jouduin tiistaina sängyn pohjalle (oli ainakin hyvä syy katsoa sarjoja aamusta yöhön...). Mutta nyt uskallan ensimmäistä kertaa tän viikon aikana palata takaisin treenien pariin ja voisinko olla enempää innoissani! :D Mua aina harmittaa jos tulee välipäiviä, mutta täytyy kuitenkin antaa kehon kunnolla voimaantua. Tällä viikolla kyllä huomasi että on pitänyt liikunnasta taukoa, energia oli lähes nollissa. Koen saavani ehdottomasti eniten virtaa arkeen nimenomaan liikunnasta. Tänä��nkin aamulenkin jälkeen oli taas niin hyvä ja energinen olo, ettei oo tosikaan. Voisi kyllä ottaa tunnin mittaisen lenkin joka päiväiseksi tavaksi... Saa olla hetken ihan omissa ajatuksissa ja lenkillä ollessa kaikki mieltä painavat asiat ratkeavat ihan itsestään. Kaupanpäälle saa pirteän, reippaan ja hyvän olo. Lenkin jälkeen myös tuntuu, että saa ihan eri tavalla aikaiseksi sinä päivänä.. Liikunta on aina ollut minulle todella tärkeä asia ja jos jossain on parannettavaa sen suhteen niin ainakin lenkin ja venyttelyn muistamisessa.

Mutta nyt suunta kohti Huippua! Onnellista viikonloppua kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Heippa! Mua on jäänyt mietityttämään, että miksi halusit lähteä Indiedaysilta pois? Muistelen, että kun pääsit kys. portaalin alle kirjoittamaan, olit todella onnellinen ja kerroit sen olleen suuri haaveesi jo pitkään. Miksi siis halusit takaisin itsenäiseksi kirjoittelijaksi? 😊 Ei tässä mitään vika siis ole, kunhan jäin vaan ihmettelemään! 😊
Tiina Eliisa,
Kaunista ja energistä päivää ja viikonloppua Veera <3 ihana tunnelmallinen kuva <3 upeat kynttilänjalat! Mistähän ne mahtaa olla 😊? <3 tahtoo kans hih.
www.blogger.com/profile/035660921224438758
Anonyymi
,
Moikka ja ihanaa viikonloppua sinne! 😊

Jee kivaa, että oot päässyt taas treeneihin kiinni! Ootko muuten kokeillut pilatesta? Ihan huippua, voin kertoo! 😃
Ite alotin nyt viime viikolla ja en oo kyl koskaan mihinkää lajii ollu näi kikseissä :p eikä mistää muusta oo kyllä tullu näi nopeesti näkyvii tuloksii 😃

Hei muuten, käykö sulle (tai muille) nii että treenien jälkeen tulee kauhee makean himo? Oon nyt n. viikon verran harjoitellu pilatesta joka päivä ja ny loppu viikosta ihan kauhee makean himo! Oon yrittänyt saada sitä kuriin vaikka millä, mutta lopulta sorruin ( 😟 ). Kellään vinkkejä tähän?

Ihanaa loppupäivää <3

terkuin
Lumina
merenhelmi,
Heippa!

Haluan tehdä blogia vapaammin ja päättää itse kaikista blogiini liittyvistä asioista. Olen kokenut tämän todella hyväksi ratkaisuksi. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kiitos ihanasta kommentistasi 😊 <3

Ne ovat Ikeasta 😊 Eivätkä ole edes pahan hintaisia!
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kiva kuulla sinusta Lumina 😊 Kuulostaa hyvältä! <3 Mä oon itseasiassa käynyt pilateksessa toissakesänä Tampereella, mutta nyt oon käynyt lähinnä joogassa. Pilates on kyllä tehokasta ja tykkäsin kans tosi paljon.

Mä teen aika usein marjasmoothieta. Ne ovat sen verran makeita, että auttavat mielestäni makean himoon (esim: mustikkaa, riisimaitoa, luomu banaani, chia-siemeniä ja vähän vettä). Mustikat on kuitenkin sen verran makeita, että auttaa makean himoon 😊 Ja toinen mikä mulla tuli mieleen niin Clipperin liquorice (lakrinsinjuuritee). Se on mielestäni tosi makeaa ja sen jälkeen ei tee mieli mitään herkkuja. Kyseinen tee ei ollut poikaystäväni lemppari, mutta itse tykkään siitä 😃

Ihanaa päivää ja viikkoa <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Tiina Eliisa,
Kiitos <3 on kyllä niin silmäänpistävän upeat kynttilänjalat <3 pitääkin muistaa ens kerran kun käy Ikeassa 😊
www.blogger.com/profile/035660921224438758
veukkis,
Heippa!

Muistan kun tossa yks postaus sitten mietit sitä maidon pois jättämistä. Mun sisko kyttää kahvissaan kookosmaitoa/kermaa. Itse en osaa suositella onko hyvää vai pahaa, kun en kahvia juo, mutta suosittelen testaamaan:)!

- Veera (myös)

veukkis.blogspot.fi
www.blogger.com/profile/155137577239167347
merenhelmi,
Se voisi olla kyllä hyvä maidon korvike! Kookosmaitoa käytän usein smoothien seassa, mutta täytyykin kokeilla kahvin kanssa.:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167