viikonloppu ja uudet lasit

Olin tällä kertaa viikonlopun Kuopiossa poikaystäväni kanssa ja oli kyllä mukava sekä rento viikonloppu. Perjantaina tehtiin jälleen kauppareissu Prismaan ja haettiin kerralla koko viikon ruuat, tein kouluhommia ja blogia sekä kävin salilla. Lauantaina nukuin vähän pidempään kun siihen oli mahdollisuus ja kokeilin aamulla Nespresson uusia kahveja. Päivällä poikaystäväni teki meille hyvää lounasta (kasviksia, lohta ja riisiä, toimii aina!), kiertelin kirppiksellä, tein iltapäivän blogihommia ja alkuillasta oli sitten käsitreenin vuoro salilla. Kun palasin kuntosalilta takaisin kotiin, oli jotenkin tosi hyvä mieli siitä, että kaikki kyseisen viikon treenit ja hommat oli paketissa ja sai aloittaa vihdoin rentoutumisen! Me yritetään muuten tehdä nyt niin, että pidetään ainakin lauantai-ilta sekä sunnuntai kokonaan vapaata ja muut päivät sitten tehdään hommia täysillä! :) Mutta lauantai-iltana katsottiin sarjoja ihan koko loppuilta ja sunnuntaiaamu oli myös rento! Käytiin ottamassa kuvia, pyörähdettiin kaupungilla ja loppupäiväksi mentiin sitten Ikeaan ja Matkus -ostoskeskukseen. Siellä käytiin syömässä, etsittiin poikaystävälleni uusia farkkuja, kierreltiin Ikeassa sekä käytiin kahvilla. Ilta meni kotia laittaessa ja uusia ostoksia kotiin järjestellessä. Innostuin siinä vaihtamaan vähän järjestystäkin ja pienetkin muutokset piristää kyllä heti! Sellainen viikonloppu siis takana! Miten teidän viikonloppu meni? Mitä kaikkea teidän tulee yleensä tehtyä viikonloppuisin?

Ja silmälaseista sen verran, että nämä kuvissa näkyvät mustat lasit olivat ehkä viidessä minuutissa hyllystä valitut. Edelliset meni lopullisesti rikki, joten nappasin "jotkut vaan". Specsavers liikkeessä oli muuten tarjolla yllättävän kivoja malleja, joista osa oli tosi edullisia!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Myy
,
Meillä ei maatalousyrittäjinä ole edes viikonloppuja vaan kaikki päivät painetaan duunia. Varaosia koneisiin, tarvikkeita yms. tosin on hieman hankalampaa ja kalliimpaa, jopa lähes mahdotonta saada. Mulla onkin yleensä aina viikonpäivät sekaisin, kun mikään päivä ei ole millään tietyllä tavalla erilainen eikä minään tiettynä päivänä tapahdu säännöllisesti mitään erityistä. Viime viikolla musta tuntui keskiviikkona ihan perjantailta. Myös torstaina oli jotenkin ihan perjantaifiilis, samoin sitten perjantaina. Kolme perjantaita putkeen. 😃 😃 Välillä ihan hävettää miten pihalla sitä on, kun nukkuminen jää vähiin, päivä- ja viikkorytmiä ei käytännössä olekaan ja muutenkin ilosesti hajamielinen. 😃
Anonymous
,
Lasit sopivat sinulle mahtavan hyvin!
merenhelmi
,
Aijaa kiitos! Usein kyllä oon käyttämättä laseja, vaikka pitäisikin käyttää niitä koko ajan... 😃
Milla
,
Lasit pukee sua nätisti
merenhelmi
,
Kiitos kovasti Milla:)