Viikonloppu mökillä

Teki kyllä todella hyvää viettää pari päivää mökillä!  Oon juhlinut (vaikka en edes kauheen paljoa) mutta itselleni aikalailla riittävästi tälle kesälle, niimpä olenkin tylsimys ja lomailen loput vapaapäivät luonnon helmassa. ;)

Tänään syötiin aamupalaa katsellen järvelle, kuunneltiin ukkosta, ja kelien parantuessa lähdettiin mustikkaan! Viime vuonna tuijotin varmaan joka välissä epätoivoisesti, paljonko on vielä keräämättä mutta tällä kertaa nautin mustikassa olemisesta. Siellä oli vielä niin kauniin näköistäkin ja muutenkin rauhallista, vaikka muut saivatkin kuunnella mun huutamista pariin kertaan, kun säikähdettiin esimerkiks siellä vastaan tullutta käärmettä. Mutta oli ihana päivä, iltapäivällä siivottiin marjat, saunottiin ja uitiin, sekä pelattiin hiukan lautapelejä. :)

Tässä olis joitakin kuvia tältä päivältä ja sieltä paikasta missä oltiin mustikassa.
Anette juoksee innoissaan mustikkapaikkaan..


Linnea, äiti ja Anette ne siellä... :)
Iltapäivän saalis.. ;) 
Illalla laitettiin kotiin kynttilöitä palamaan ja tehtiin älyttömän hyvää iltapalaa, sekä katsottiin leffaa siskojen kanssa.


Miten teidän lukijoiden viikonloppu on mennyt?:) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anissa,
merenhelmi,
Anonyymi
,
Kivoja kuvia! Oon tässä kesän aikana tutustunu sun blogiin ja lukenu ahkerasti sun kirjotuksia alkutaipaleelta asti! Kirjotat hyvin! 😊
Maria,
Kivoja kuvia tosiaan! ((:
Hahah, tuli mieli mennä mustikkaan, mutten kestä tuota kuumuutta.. 😃
www.blogger.com/profile/066808663521167329
Anonyymi
,
Ihanat maisemat teillä siellä mustikkametsässä. 😊
Eläköön tylsimykset( joihin itsekkin lukeudun),kesäukkoset ja lautapelit 😃 t. A