Viikonlopun asua!

Shoes Flexx
Pants Vila
Jacket Zara
Sunglasses RayBan
Scarf Burberry
Bag LV
Nyt on jonkin aikaa vierähtänyt edellisestä postauksesta. Syy siihen on ollut se, että oon ottanut vähän ylimääräisiä vuoroja töissä. Kun on ollut vapaata, oon nyt parina iltana ihan suosiolla jättänyt koneen kiinni ja lähtenyt ulos nauttimaan auringosta ja lämmöstä. Kyllähän näistä ensimmäisistä vähän lämpöisimmistä päivistä (tai illoista) on pitänyt ottaa kaikki irti. :) Toissapäivänä ja eilen lähdettiin siis molempina iltoina kävelemään melko pitkä lenkki rantaan. Pysähdyttiin kalliolle ihastelemaan maisemia. Teet oli termarissa mukana. Miten paljon lämpö ja aurinko voivatkaan mielialalle tehdä! Ja tollaiset pienet hetket kiireen keskellä antavat niin paljon!

Ja kuvissa mun asua kun käytiin viime sunnuntaina poikaystäväni kanssa keskustassa syömässä. Nahkahousut ja karvatakki pelastaa aina kun ei keksi mitään päällepantavaa!

Kuullaan pian!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Nora
,
Ihanan tyylikäs asu! Mun pitäisi kanssa löytää tuollaiset luotto nahkahousut. 😊 On kyllä ollut ihan huippua, että aurinko on uskaltautunut Suomeen asti! Ihanaa kevään jatkoa. Nora / http://dreamerachiever.com
Myy
,
Miten hoidat nahkahousujasi? Mä kysyin pesulasta, saisiko heidän kauttaan puhdistettua, mutta sanoivat, että joutuvat lähettämään jonnekin kauemmas huollettavaksi eikä voi taata lopputulosta. Kuulosti oudolta ja täytyyhän niitäkin nyt jotenkin saada puhdistettua, kun sisäpuolella ihoa vasten vuorikangasta, joka luonnollisesti ihosta imee hikeä yms. Itse oon pitänyt nahkahousuja paljon bilettämässä ja haluaisin kyllä joskus puhdistaa sitä vuorikangasta. Ulkoa päinhän ne pysyvät puhtaana itsestään.