viikonlopun kuulumiset

Hei taas kaikille! Tänne kuuluu hyvää ja viikonloppu oli rentouttava. Vietettiin yhdessä poikaystäväni kanssa viikonloppu perheeni luona ja meillä oli kyllä todella hauskaa yhdessä! Pidin nyt blogistakin pienen tauon ja keskityin parin päivän ajan vaan viettämään aikaa läheisten kanssa... Joskus tekee kyllä ihan hyvää irtautua hetkeksi koneesta ja kamerasta, sitten voi taas jatkaa tätä hommaa ihan uutta intoa puhkuen :) Mutta tosiaan viikonloppuun kuului mm. perheen (ja poikaystävän) kanssa korttipelien pelaamista, leffojen katsomista, saunomista, porealtaassa istumista, omalla terassilla lettujen paistamista, salaatilla herkuttelua, sekä luonnossa lenkkeilyä... Teki jotenkin tosi hyvää rentoutua ihan kunnolla ja nauttia vapaapäivistä tärkeiden ihmisten kesken! :)

Nämä kuvat ovat tältä päivältä... Sai ensimmäistä kertaa pukea kesämekon päälle :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

adelaide josephine
adelaide josephine,
Mielettömän kauniita kuvia ja mielettömän kaunis sinä <3 toivon todella että pääsit opiskelemaan, sillä olet tehnyt kovasti töitä sen eteen. Itselläni tulee nyt ensimmäinen välivuoteni ja harmittaa suuresti etten päässyt opiskelemaan haluamaani paikkaan. En lannistu vaan teen kuten sinä, eli ahkeroin ensi vuonna avoimessa yliopistossa 😊

Ihanaa kesää<3
www.blogger.com/profile/150154805245412564
merenhelmi
merenhelmi,
Voi että <3 Kiitos tosi paljon kauniista sanoistasi!

Todella harmi, ettei opiskelupaikka avautunut. 😟 Mäkään en päässyt viime vuonna, mutta opiskelupaikka tulee avautumaan sinulle aivan varmasti kun vaan jaksat uskoa siihen! 😊 Ja avoimessa opiskelu on tosi hyvä vaihtoehto kun pääsee kuitenkin kaiken aikaa opinnoissa eteenpäin. Tsemppihali <3 Pääset ihan varmasti haluamaasi kouluun! <3 Mä toivon todella, että pääset jo heti seuraavalla hakukerralla<3 Myös avoimessa opiskelussa on paljon hyviä puolia ja pääsee askel askeleelta lähemmäksi unelmaa.

Mukavaa ja aurinkoista kesää sinullekin 😊 <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229