Viikonlopun kuulumiset!

Kiva ja rento viikonloppu takana! Tässä joitakin puhelimelle napattuja kuvia viikonlopulta tällaisen pikapostauksen merkeissä! :)
Jätin sittenkin lähes kaikki hommat taka-alalle ja keskityin lähinnä poikaystäväni kanssa olemiseen, treenaamiseen, ens viikon blogimateriaalin kuvaamiseen ja kodin laittamiseen. Oli jotenkin pakko vähän rentoutua kun tämä viikko oli niin täynnä kaikkea. Perjantaina kävin koulun jälkeen Fressillä kokeilemassa eri ns. näytetunteja ja tulikin sitten käytyä BodyAttack, HIIT, BodyCombat, jooga, pepputreeni sekä sh'bam putkeen. Ja jokainen noista kesti siis vaan 15-20 min, mutta oli kyllä tosi hauskaa ja tehokasta! :D Oon siis käynyt ryhmäliikuntatunneilla nyt jonkin verran ja eniten tykkään joogasta, pepputreenistä, HIIT-treenistä ja circuit-tunneista! Hyvää vaihtelua esim. just salilla käymiselle!
Lauantain aamutreeni takana minkä tein tällä kertaa ihan vaan kotona! :)

Lauantaina kuvasin aamun ja aamupäivän ens viikon blogipostauksien materiaalia kasaan, tein kotitreenin ja päivällä ruuan jälkeen lähdettiin poikaystäväni kanssa luistelemaan jäälle. Oli tosi kaunis sää ja luisteluradat yms. yllätti positiivisesti! Pystyi luistelemaan kuitenkin melko pitkääkin reittiä halutessaan, katsoin, että yhteen suuntaan olisi lähtenyt 7,5 km lenkki ja toiseen 4 km, joten ihan hyvän treenin siitä saisi aikaiseksi. Täytyy kyllä käydä useamminkin :)

Lauantaina illalla käytiin keskustassa syömässä ja katsottiin sarjaa ennen nukkumaanmenoa. Tosi rento ja kiva päivä!
Tänään aamulla laitoin kotia, silitin vaatteita ja iltapäivällä lähdin käymään Ikeassa. Tein siellä kahvilassa pari tuntia koneella hommia ja kiersin Ikean läpi. Piti ostaa mm. helmalakana, pari koristetyynyliinaa, valkoisia kynttilöitä lisää sekä Deseniolta tilaamaani julisteeseen kehykset. Kaikki tarpeellinen löytyi! Ilta meni siis kotia edelleen laittaessa kun purin ostoksia paikoilleen. Äsken kävin vielä tekemässä hauis-ojentaja treenin ja sen jälkeen pikaisesti saunassa :)

Nyt äkkiä nukkumaan..Ollaan poikaystäväni kanssa totuteltu nyt uuteen unirytmiin ja herättiin koko tämä viikko kuudelta... Huomenna olisi taas melko aikainen herätys tiedossa :D

Tykkää-merkinnät

Kommentit