viikonlopun kuulumiset ja uudet aurinkolasit

Täällä blogin parissa taas! Nyt viime päivinä on tapahtunut yhtä jos toista ja tuntuu, että blogi on jäänyt näinä päivinä vähän taka-alalle, mutta monia postauksia on parhaillaan työnalla :) Eilen olimme koko päivän mustikassa poikaystäväni kanssa. Hänellä oli päivä lomaa, joten suuntasimme suoraan mun Espanjan lomalta meille yöksi ja aamulla jatkoimme matkaa mökille. Olin oikeesti yhtä hymyä kun vihdoin ja viimein kävelimme yhdessä kohti mustikkametsää... Sanoinkin Ollille, että mun tämän kesän yksi tärkeimmistä haaveista oli yhteinen retkipäivä metsään, marjojen poimimisen merkeissä. Joskus haaveet voivat olla "pieniä", mutta sitäkin merkittävämpiä. Itse tykkään todella paljon marjastaa ja halusin näyttää myös toiselle minkälaisista päivistä mä oikeesti nautin. Siellä keräiltiin kaikessa rauhassa muutama ämpäri täyteen, pidettiin monia evästaukoja ja nautittiin siellä olemista: kuuntelemalla metsän hiljaisuutta, sekä ihailemalla aina yhtä kauniita maisemia. Takaisin mökille hurautettiin vasta yhdeksän maissa, jolloin alettiin samantien siivoamaan marjoja auringon laskiessa. Kun taivaanranta värjäytyi upean oranssiksi ja viimeiset mustikat odottivat siivoamista, en voinut kuin miettiä hiljaa mielessäni kuluneen päivän olleen yksi tämän kesän ikimuistoisimpia.
Ps. Nämä kuvat otimme ennen Espanjan lomalle lähtemistä. Kyseiset ihanuudet (jotka sain Fashionstorelta) ovat olleet ahkerassa käytössä. Kuvissa näkyvät Ray Ban Aviator lasit vihertävällä linssillä taitavat olla muuten ainoat aurinkolasini, joissa on polarisoidut linssit. Senkin takia olen valinnut juuri nämä käyttöön monissa eri tilanteissa, joissa on ollut hyvä estää häikäisevän, heijastuvan valon pääsy silmiin: ottaessani aurinkoa Mallorcan hiekkarannoilla, pelatessani golfia poikaystäväni kanssa ja lenkkeilessäni pitkin järven rantaa. Avioator klassikot sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen.
Vastaan tänään edellisten postauksien kommentteihin!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ansku,
Minustakin on ihanaa olla metsässä, mutta täytyy sanoa, että marjojen poiminta on tosi tylsää 😃 Viimeksi sain pari hassua kipollista, kun en malttanut kyykkiä tarvittavan pitkään.
shoelover-lover.blogspot.fi/
merenhelmi,
Hih aijaa!! 😊<3 Musta se on jotenkin niin rauhoittavaa. Marjanpoimurilla yleensä kerätään niin tulee nopeammin kerättyä 😊 Ja yleensä tehdään niin, että pidetään monta evästaukoa niin voi välillä vähän huilata! 😊 Otetaan aina kunnon eväät mukaan heh 😃

Ihanaa alkavaa viikkoa! 😊
merenhelmi.indiedays.com
Johanna P.
,
Sun äitiski on näköjään innokas marjastaja ainaki äitisi blogin perusteella. Äitisi on tosi nuorekkaan näkönen. Kiva et äitisiki pitää blogiaan.
merenhelmi,
Moikka Johanna! Äiti tykkää kyllä tosi paljon marjastamisesta, se onkin meidän perheen tyttöjen kesän lempipuuhaa 😊 Kiitos kovasti viestistäsi, mukava kuulla, että olet tota mieltä. Oikein hyvää kesänloppua ja syksyn odotusta 😊 Välitän äidille kehut, hän varmasti ilahtuu!
merenhelmi.indiedays.com