viikonlopun kuulumisia ja uusi viikko!

Heippa taas kaikille! En tiedä miten olin tänään niin energisenä aloittamassa uutta viikkoa, sillä yleensä oon maanantaiaamuisin ihan poikki. :) Mutta kokonaisuudessaan mukava ja aika rento viikonloppu on takana, ehkä se antoi sitten niin paljon energiaa!

Lauantaina tein aamutreenin kotona ja kävin vähän shoppailemassa, sekä kahvilla ystäväni kanssa. Löysin vihdoin ja viimein uuden talvitakin. Mukaan lähti siis Espritin musta untuvatakki, sillä ainakin tarkenee! Kaupungilla kiertelyn jälkeen jatkettiin iltaa vielä meillä höpöttelemällä kynttilöiden valossa. Nyt syksyllä oon muuten polttanut kynttilöitä lähes joka ilta, ne tuo kyllä ihanasti tunnelmaa! Sunnuntai aloitettiin taas yhdessä poikaystäväni kanssa valmistamalla kotitekoiset gluteenittomat hampparit (oli kyllä ihan älyttömän hyviä, ohje löytyy täältä) ja iltapäivälle pöyräytin vielä pähkinäisen puolukkajuustokakun. Loppupäivän olisin kovasti halunnut pitää vapaata, mutta olin kokonaan unohtanut yhden markkinoinnin kurssin esseesuunnitelman. Niimpä tappelin sitten englanninkielisten artikkeleiden kanssa koko illan... Yhdeksän aikaan oli kuitenkin jo pakko lopettaa ja päätettiin lähteä lenkkeilemään satamaan. Täytyy kyllä yrittää nyt käydä vähän useammin lenkillä. Tulee aina kaikinpuolin niin hyvä olo kun lähtee kävelemään raikkaaseen ilmaan, vaikka kieltämättä noi säät ei oo kauheesti houkutellut ulkoilemaan... :) Ja tietenkin lenkki kannattaa ajoittaa vähän aikaisemmaksi kuin iltayhdeksään, ettei unen laatu kärsi liian myöhäisestä liikunnasta.

Tänään kävin tämän vuoden viimeisellä luennolla ja loppuvuosi onkin sitten pelkkää itsenäistä opiskelua. Parempi niin, tykkään nimittäin enemmän opiskella itsenäisesti.. Vielä pitäisi saada 5 kurssia pakettiin, joten hommaa on ihan kiitettävästi. Viimeinen tenttikin taitaa olla vasta 18 päivä (jos oikein muistan), joten loma ei oo vielä kauheen lähellä... :) Mutta parin päivän päästä vietän synttäreitä, joten ainakin sille päivälle pitää keksiä jotain rentoa ja mukavaa tekemistä. Ajattelin, että leivon pari juustokakkua keskiviikolle, mutta mitään muita suunnitelmia ei oo vielä tiedossa :D Perjantaina onkin sitten luvassa ensimmäinen työpäivä uudessa työpaikassani ja oon kyllä tosi iloinen siitä, että pääsin töihin. Oon aina tykännyt tehdä töitä ja tää on oikeesti sellainen asia, mitä oon odottanut! Tuo kivaa vaihtelua opiskeluille ja muutenkin arkeen. :)

Sellaista kuuluu siis tänne, ei siis mitään ihmeempää! Kovasti kyllä haluaisin lähteä jonnekin lämpöiseen reissuun, mutta se haave taitaa nyt vähän pitkittyä :)

Tykkää-merkinnät