viikonlopun terveiset

Pikaterveiset täältä Keski-Suomesta! Viikonloppu on ollut mitä onnistunein tähän mennessä! :) Eilen käytiin äidin kanssa Jyväskylässä kahvilassa ja kierreltiin kaupoissa, sekä kirppiksillä. Illalla paistettiin siskojen kanssa letut omalla terassilla. Tehtiin myös pihahommia koko perheen voimin (meidän ja naapurin pihasta kaadettiin nimittäin pari puuta ja niiden kaatamisen jälkeen hommaa riitti).

Tänään reippailtiin kahden pikkusiskoni kanssa pitkä lenkki rannassa, syötiin jätskit kaupungilla, otettiin valokuvia ja tehtiin yhdessä ruokaa. Pyörähdin myös yhden ystäväni kanssa kahvilassa (kahvia, hyvää suklaakakkua ja ihanaa seuraa, voisiko enempää toivoa...) ja sen jälkeen toinen ystäväni tuli meille teelle.

Nyt suuntaan kuitenkin takaisin keittiöön! Tehtiin siskoni Lempin kanssa tortilloja, joten eikun herkuttelemaan (jälleen :D). Nyt on tullut aika paljon herkuteltua, mutta maanantaina on paluu arkeen myös ruokavalion osalta ;) Rentouttavaa viikonloppua teillekin!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Moikka! Kirjoitit että haet opiskelemaan vain avoimen väylän kautta, miksi olit kuitenkin pääsykokeessa?
merenhelmi,
Kävin sittenkin ihan mielenkiinnosta katsomassa minkälainen kyseinen koe on tänä vuonna. Vielä tänään aamulla ajattelin, etten lähde ollenkaan. Valmistauduin niin hyvin viime vuonna pääsykokeeseen ja jäin viime vuonna ensimmäiselle varasijalle, joten kävin huvikseen katsomassa, jos vaikka sattuisi oikeat kysymykset kohdalle. Tänä vuonna en ollut lukenut sivuakaan pääsykokeisiin, joten en todellakaan odota tänä kesänä opiskelupaikkaa pääsykokeen kautta! Viime vuonna valmistauduin kuitenkin niin hyvin, joten ajattelin, etten menetä siinä mitään, jos käyn katsomassa kokeen. Mutta siis en sanoisi, että hain tosissani pääsykokeen kautta tänä vuonna, en todellakaan. 😊

Ja halusin huvikseen testata, miten muistan pääsykoeasiat vielä viime vuodelta 😃 Ja toki se pääsykoetilanne on aina hyvää harjoitusta (vaikka ei olisikaan lukenut pääsykokeisiin).

Avoimen väylän tuloksia tässä odottelen parhaillaan 😊

Mukavaa kesää ja toivottavasti koe meni sinulla hyvin! Mä yllätyin miten helpolta matematiikka (vaikka siis itse olen ihan surkea matematiikassa) ja kansis näytti, saattaa olla, että pisterajat nousee...
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Hieno kuva! Mikä huulipuna? =)
Anonyymi
,
hieno takki ja huivi! mistä nämä on?
Anonyymi
,
aurinkolasit<3 olet kyllä niin siro.
merenhelmi,
Muistaakseni Diorin, en vaan muista sävyä valitettavasti :/
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Takki on MassimoDutin, huivi Burberryn.
www.blogger.com/profile/015246971550904167