viikonlopun tunnelmia


Istun tässä parhaillaan junassa matkalla takaisin Kuopioon ja tässä olisi vähän kuulumisia ja sekalaisia kuvia kuluneelta viikonlopulta :)

Perjantaina käytiin äidin ja isoveljeni Alexin kanssa Jyväskylässä kahvilla, jonka jälkeen kierreltiin äidin kanssa kirppiksiä (meidän yhteinen harrastus) ;) Illalla vaihdettiin siskojeni kanssa viime aikojen kuulumiset ja juhlistettiin hiukan sitä, että toinen siskoistani oli juuri saanut syksyn yo-kirjoitukset pakettiin! Sinä iltana katsoin myös kaikki tähän asti ilmestyneet jaksot "ensitreffit alttarilla" -ohjelmasta, heh oon vähän koukussa siihen ;) Lauantaina taas lähdettiin heti aamusta äidin ja iskän kanssa puolukkaan ja loppupäiväksi suunnattiin mökille, jossa vietettiin mummon synttäreitä. Isän veli oli ostanut kyseisen mökin vain muutama viikko sitten ja kävin siellä itse eilen ensimmäistä kertaa, oli kyllä todella kaunis ja ihana paikka! Tämä päivä meni blogihommia tehden, puolukoita siivoten ja ensi viikkoa suunnitellen. Tulevalle viikolle onkin luvassa vaikka mitä hommaa, ihan kauhistuttaa jo nyt :D Jo pelkälle huomiselle on luvassa mm. töiden hakua, kirppispöydän aloitus Citypörssissä, asunnon siivous näyttöä varten, kauppareissu, luentoja, jalkatreeni, kouluhommia jne.


Kuten kuvista näkyy, nämä kuvat on lauantain puolukkareissulta... 

Kaunista, eikö! 

Löydettiin todella hyvä paikka! Kerättiin kolmestaan neljä ämpäriä ihan hetkessä!

Pidettiin tietenkin myös kahvi- ja evästauko välissä... 
Sieniä ei löytynyt tällä kertaa tämän enempää...
... Mutta puolukat oli ihan mahtavia!
Isä keräämässä! :)


Haettiin myös lähdevettä. Lähdevesi maistuukin niin paljon paremmalta kuin tavallinen kraanavesi, siinä on kyllä huomattava ero! Kraanavedessä on kuulemma myös paljon kaikkia myrkkyjä, joten pyrin suosimaan lähdevettä parhaani mukaan. Harmi vaan kun täällä Kuopiossa ei oo tietääkseni sellaista lähdettä, jota pystyisi käyttämään... Onneksi perheen luona saa lähdevettä. 

Iltapäivällä suunnattiin sinne mökille ja käytiin saunomassa... Siellä oli ehkä paras rantasauna, missä oon koskaan aikaisemmin käynyt :) 
 
Mökkiasu :D
Paavokin lähti mukaan :)
Sellainen viikonloppu siis takana. Täytyy nyt ahkeroida täysillä tuleva arkiviikko ja keksiä myös seuraavalle viikonlopulle kaikkea mukavaa ohjelmaa!
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Tai no heinäkuussa ja elokuussa tietenkin kerättiin metsässä mm. mustikkaa jne. mutta silloinhan noita hirvikärpäsiä ei vielä ollut 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Katri
Katri,
Hei, nyt kun mainitsit tuon vedenpuhdistajan niin pystytkö kertomaan tarkemmin? Minkä tyyppinen ja hintainen laite on kyseessä? 😊 Tuntuu kurjalta että itse on elämänsä ajan vältellyt e-pillereitä, ylimääräisiä lääkkeitä ja varsinkin huumeita ja silti joutuu sellaisten kanssa vähän väkipakosta kosketuksiin. Kotikunnassani on tosi hyvä veden laatu, mutta isommissa kaupungeissa olen huomannut että vesi maistuu oudolta, vähän pahalta jopa.. Mineraalipitoisuudet ja muut vaikuttaa toki mutta kyllä on monesti käynyt mielessä että mitähän muuta tässä cocktailissa on mahdollisesti mukana :/
IP: 82.99.3.229