viikonlopun viettoa

Vihdoin vapaapäivä! Tätä päivää onkin vietetty rennoissa merkeissä. Nukuttiin aamulla pitkään, kokkailtiin pikkusiskoni kanssa ruokaa koko perheelle, nautiskeltiin auringosta ja päiväkahveista omalla terassilla ja käytiin kaupassa hakemassa hedelmiä sekä leipomistarvikkeita iltaa varten. Pian, kunhan Lempi tulee lenkiltä takaisin kotiin, aletaan leipomaan tyrnisuklaajuustokakkua, ja pakko sanoa tähän väliin, että se on parasta juustokakkua, mitä oon koskaan maistanut! (Ohjeen kakkuun voit halutessasi kurkata täältä). Leipomisen jälkeen olisi taas tarkoitus lämmittää sauna ja rentoutua kauneushoitojen parissa. Nyt oon vaan ollut kuumeessa ja vähän harmittaa, kun lenkit ja kuntosali on jäänyt vähän vähemmälle, mutta toivottavasti mahdollisimman pian pääsisi taas takaisin liikunnan pariin. Kun on ollut juurikin esim. kuntosalista vähän taukoa, alkaa oikein odottamaan sitä hetkeä, kun pääsee taas takaisin treenien pariin.

Mulla alkaa muuten ensi tiistaina periaatteessa loma ja oon tässä selaillut äkkilähtöjä... Vaikka varteenotettavia vaihtoehtoja onkin ollut, ei Euroopan rantalomat niin älyttömästi houkuttele tällä hetkellä. Näin huhtikuussa monissa maissa, joihin on lyhyt lentomatka, ei oo kuitenkaan vielä mikään kovin lämmin. Tai päivälämpötilat menevät varmasti yli kahdenkymmenen, mutta illat voivat olla aika viileitä, eikä merivesikään ole vielä mitään ihanan lämmintä.. Jos taas lähtisi Eurooppaa kauemmaksi, ei kuitenkaan viitsi matkustaa koko vuorokautta viikon tai kahden viikon loman takia. Mutta täytyy nyt katsoa, milloin varaa seuraavan matkan ja mihinkä. Kieltämättä aika kauhea työ on ollut tämän kevään avoimen väylän kursseissa (etenkin niiden englanninkielisten kanssa, joita onkin ollut suurin osa...), joten pieni loma olisi kyllä paikallaan :)

Rentouttavaa illanjatkoa myös sinne ruudun toiselle puolelle!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Mitä Lempille kuuluu? Onko bloggaaminen jäänyt kokonaan?
merenhelmi,
Moikka!

Lempillä on ollut nyt tosi paljon kouluhommia ja tanssiharjoituksia. Hän palaa blogiin varmasti mahdollisimman pian kun kouluhommat helpottaa! 😊 Ja Lempille kuuluu tosi hyvää.

Edit. Tai itseasiassa huomasin juuri, että Lempi kirjoittaa parhaillaan täällä kotona uutta blogikirjoitusta, jonka hän julkaisee pian.

Mukavaa kevättä!
www.blogger.com/profile/015246971550904167