VIIKONLOPUN VIETTOON!

Tämä tyttö pääsi vihdoin ja viimein viikonlopun viettoon! Matka kotiin kesti nimittäin muutaman mutkan takia lähemmäksi viisi tuntia... Onneksi kuppi kahvia vähän piristi siinä kesken matkan ja sain koneellakin kaikki työt tehtyä :) Siinä mielessä nämä melkein jokaviikkoiset reissaamiset ei niin haittaa kun matkat saa kuitenkin hyödynnettyä. Mutta täällä sitä taas ollaan! Harmi vaan, etten saa nauttia tästä minilomasta kuin hetken, sillä huomenna iltapäivällä lähden jo takaisin päin! Ajattelin kuitenkin tulla käymään kotona, täällä perheen luona on paljon mukavampaa (sori Olli) ;)
Tänään kun palasin kotiin huoneessani odotteli niin suloiset ystävänpäivälahjat Lorealilta, sekä Lumenelta. Teen niistä jossain vaiheessa myös tänne blogiin juttua, kauniita huulipunia ehdinkin jo kokeilemaan! Mukana oli myös muutamia ihania viestejä, tuli ihan väkisinkin parempi mieli "pitkästä" matkasta huolimatta :) Äidiltä sain myös muutaman kirppistuliaisen, kaksi mustaa nahkalaukkua, jotka tulevat varmasti näkymään asukuvissa! Nyt haen kupin vihreää teetä ja painun ajoissa nukkumaan, olen nimittäin nukkunut todella huonosti koko viikon ja se alkaa pikkuhiljaa vähän tuntumaan..
Ps. Blogini ulkoasuun on tulossa aivan pian upea muutos! Ihan mahtavaa.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Hei,

Emme ole eronneet. 😊 Tulen käymään aika usein kotona, koska haluan viettää aikaa myös perheen kanssa. Viikonloppuisin minusta on ihanaa viettää aikaa myös siskojen ja äidin kanssa.

Jos seurustelee, se ei mielestäni tarkoita sitä, että pitäisi olla kaiken aikaa yhdessä 😉
merenhelmi
merenhelmi,
Hei!

Kiitos mielipiteestäsi! Luonnossa kulmat näyttävät ihan saman sävyisiltä kuin hiukseni. Tykkään myös meikata kulmat niin, että ne näyttävät ns. ryhdikkäiltä ja korostaa huulia ja kulmia meikissä 😊
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229