VIIME AIKOINA…

1. Päiväkirjan kirjoittamista ennen nukkumaanmenoa. Ennen kirjoitin päiväkirjaa huomattavasti enemmän, tällä hetkellä käytän päiväkirjaa lähinnä luettujen tuntien, sekä liikunnan määrän merkkailuun. Päiväkirjan kirjoittamisesta olen kuitenkin aina tykännyt. Myöhemmin on ihanaa ikään kuin palata johonkin hetkeen ja "elää se uudelleen" jos on kirjoittanut vaikka jostain itselleen merkittävästä asiasta :)
2. Töiden tekoa kotisohvalla, parhautta! Ja vähän herkuttelua.. Bueno on mun ikisuosikki.
3. Ennen nukkumaan menoa Voi hyvin lehden lukemista ja netistä sarjojen seuraamista.
4. Treenin jälkeen on aina niin hyvä olo! Ja Pura juomapullo aivan huippu! :)
1. Viime viikon sunnuntai - päivään mahtui blogijuttujen tekemistä (tai lähinnä valokuvaamista) ja kansantalouden lukemista.
2. Perjantaina matkalla kotiin, takana oli ihan hyvä lukuviikko, sekä edessä rentouttava viikonloppu.
3. Rakas isoveljeni tuli käymään kotona ja vietimme peli-iltaa yhdessä perheen kanssa.
4. Lenkkeilyä ystäväni kanssa ja pakkasta taisi olla yli 20 astetta.. Tsemppasimme toisiamme pääsykoelukemisessa ja suunnittelimme yhteistä ulkomaanmatkaa, jonka aika varmasti toteutamme palkintona pääsykoeuurastuksesta.
Tässä oli pitkästä aikaa kuulumisia Instagram kuvien muodossa. Syksyllä toteutin näitä postauksia useammin, mutta huomasimpas juuri, etten ole viime aikoina muistanut päivittää instagramia lähellekään niin paljoa kuin yleensä. Tähän asiaan tulee kyllä tehdä muutos ja päivittää sinne vähän useammin kuulumisia elämästäni :)
Instagramin kautta voi ehkä päästä tietyllä tapaa lähemmäksi minua, sillä en aina niin tarkasti mieti mitä kuvia sinne lisään.. Instagramiin myös päivittelen paloja arjestani ihan reaaliajassa (tosin viime aikoina on vähän unohtunut!) ja seuraan mitä muiden elämään kuuluu milläkin hetkellä :) Aamuni alkaakin usein instagramin avaamisella :D Oletteko te instagramissa? Millä nimimerkillä teidät löytää sieltä? Minä olen siellä @veeramerenhelmi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Hei Miltsi ja oikein paljon kiitoksia tästä kommentistasi! Oli kyllä mukava aamun aloitus kun luin tämän, tuli hyvä mieli 😊 Kiitos kehuista ja hih ihana kuulla, että olen jollekin hyvä esikuva 😊 En ole ajatellutkaan koskaan asiaa!

Tällaista palautetta on kyllä mahtavaa saada, kiitos sinulle 😊 Ja ihanaa viikonloppua 😊
merenhelmi
,
Moikka Kata <3

Tosi kiva kuulla, että tykkäät kulmakynästä. Se on minunkin mielestä hyvä 😊 Ja kiitos tästä ihanasta kommentista ja iloista viikonloppua <3