viime aikojen kirppislöytöjä

Rakastan vaatteita. Viime viikolla ostin muistaakseni 5 muovikassillista uusia, tai ehkä enemmänkin. Tai uusia ja uusia, kirppikseltä tietenkin. :) Ainoastaan, mitä tuntuu välillä vähän vaikealta löytää käytettynä, ovat laadukkaat takit, sopivat alusvaatteet ja hyväkuntoiset treenivaatteet. Niimpä jos jotain ostan uutena, useimmiten juuri edellä mainittuja. Käytännössä kaikkea muuta löytyy. Ostan vaatteita uutena harvoin mm. siitä syystä, koska vaatteiden arvo yleensä tippuu huomattavasti siinä hetkessä kun ne kantaa ostoskassissa vaatekaupasta pihalle. Ja jos jostain uutena ostetusta haluaa sittenkin luopua, ei käytetyistä vaatteista makseta useimmiten kovinkaan paljon verrattuna niiden ovh. hintaan. Ekologisuus on myös yksi merkittävä syy siihen, miksi takia en mielellään hanki vaatteita uutena. Tulee parempi mieli itsellekin kun pitää käytettyjä vaatteita, eikä aina hanki uusia.

Tässä postauksessa näkyy joitakin lemppareitani viime aikojen kirppislöydöistä. Kaikkia näistä ei tarvitse tietenkään nyt keväällä kun ovat niin paksuja ja lämpöisiä (kuten noi villapaidat), mutta viimeistään ensi syksynä tulevat varmastikin kovaan käyttöön!

Kirppikseltä kerään oikeastaan vain laadukkaista ja kestävistä materiaaleista valmistettuja vaatteita, asusteita, kenkiä jne. Oon pistänyt merkille, että useimmiten mun kirppisostokset löytyy pitkälti seuraavilta merkeiltä: Hilfiger, Gant, Bandolera, Ralph Lauren, Ril's, COS, Filippa K, Marc O`Polo, Sand, Mexx, Andiata jne... Niin ihmeellistä kuin se onkin, monia vähän hintavampia vaatteita löytyy yllättävän paljonkin käytettynä ja vielä hyväkuntoisena. Tietenkään mikään merkki ei välttämättä takaa hyvälaatuisesta ja vuosia käytössä kestävää vaatetta, mutta useimmiten vaatteet, joita kutsumme merkkivaatteiksi, on valmistettu kestävimmistä materiaaleista. Ensimmäisenä en kuitenkaan kirppiksellä katso merkkiä, vaan vaatteen materiaalia.

Tommy Hilfigerin neulemekko maksoi 4€. Oli pakko kokeilla tätä jo ton laukun ja kellon kanssa... Ainakin tää mekko näytti omaan silmään ihan aidolta. Jotenkin tosi suloinen!
Mekko vois käydä myös ton kirppikseltä löytämäni Bandoleran laukun kanssa.
Vagabond ballerinat 2€. Näitä kuitenkin tarvitsee kesällä!
Pari Hilfiger neuletta ja Marc O'Polo neule, sekä Bandoleran laukku kirppikseltä. Huivi on hankittu uutena aiemmin.. :) Paidat olivat muistaakseni noin 4 euron luokkaa kappaleelta. Ei siis paha ollenkaan kun miettii mitä ne maksaa uutena.


Pari COS neuletta, merinovillaa :) Tota harmaata käyn vielä vähän nyppykoneella läpi.
Tää keltainen on ihanan pirtsakka nyt kevääksi! Oliskohan tää keltainen ollut noin 3€ ja harmaa 8€.
100% merinovillaa.Monista Bandoleran vaatteista tykkään kovasti. Tän laukun ostin vähän aikaa sitten 8 eurolla. En yleensä tykkää tän tyylisistä laukuista, mutta tää oli jotenkin yllättävän kiva ja rento, joten oli pakko napata mukaan!Peili vähän heijastaa, mutta otin tästä nyt sivultakin yhden kuvan...Laukku vois sopia mm. ton Mulberryn huivin kaveriksi. Tosin nyt tähän aikaan keväästä en käytä näin paksua huivia, mutta ens syksynä sitten ;)Anne Linnonmaa neule oli muistaakseni 1€. Ja mun lemppari... Tästä Marie Jo kaunokaisesta olin tosi iloinen! Oon pitkään halunnut kauniin korsetin (:D), mutta useimmat oikeesti nätit maksavat aika paljon, enkä ole viitsinyt maksaa yhdestä korsetista mitään yli 200 euroa. Mutta niin siinä jälleen kävi, että tää tuli vastaan kirppiksellä 15 eurolla, ja vielä sopivan kokoisena! Laputkin oli vielä tässä kiinni, joten korsettia ei oo todennäköisesti käytetty kertaakaan! :) Ovh. 216€, joten 15€ euroa tuntui tästä tosi vähältä :) Niin upea!


Sellainen harrastus minulla.. :) Voisin taas jossain vaiheessa kuvailla lisää ostoksiani jos haluatte. Nyt jatkan päivääni juomalla pikaisesti kahvit, sekä lähden loppupäiväksi töihin! Enää huominen päivä hommia ja perjantaina lähden lomalle perheeni luokse! <3

Tykkää-merkinnät