viime päivinä

Viime päivinä olen...
- Järjestänyt meidän asuntoa ja saanut sen pikkuhiljaa näyttämään vähän kotoisammalta.
- Suunnitellut reissua Ikeaan ja etsinyt Ikean nettisivuilta kaikkia tarpeellisia pienempiä juttuja, mitä pitäisi vielä hankkia.
- Etsinyt uutta valkoista, kiiltopintaista ruokapöytää.
- Tehnyt tuttavuutta kirjaston lukusalin kanssa.
- Totutellut uuteen unirytmiin: kymmeneltä nukkumaan ja seitsemän aikaan herätys. Tosin haluaisin vielä vähän aikaistaa herätystä... Tänään nukuin nimittäin ensimmäistä kertaa moneen päivään vähän myöhempään kun eilinen venähti tavaroiden järjestämisen takia. Nyt olo on sen mukainen. Väsyttää tosi paljon, eikä edes kahvi tunnu auttavan. Minulle sopii huomattavasti paremmin sellainen unirytmi, että painan pään tyynyyn ennen kymmentä... Helpommin sanottu kuin tehty ;)
- Pukeutunut kuvan mukaisiin syysvaatteisiin.
- Leiponut täytettyjä uuniomenoita vaniljakastikkeen kera.
- Käynyt lenkillä poikaystäväni kanssa ja ihaillut upeaa ruskaa.
- Venytellyt ja joogannut.
- Miettinyt kameraseuraan liittymistä.
- Alkanut lukemaan tosi ihanaa kirjaa: Paulo Coelho Brida.
- Kiertänyt kirppiksiä ja tehnyt todella hyviä löytöjä (Tommy Hilfiger shortsit 4€, Burberry paita 10€, Puma jumppahousut 3€, Esprit kauluspaita 1€...)
- Suunnitellut uusia ostoksia kotiin. Lexingtonin tuotteet houkuttelisivat.
- Käynyt kahvilassa työjuttujen merkeissä.

....On tämä syksy joka vuosi niin ihanaa aikaa :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Heippa Elisa! Se on jotenkin nin koukuttava kirja. Tänään täytyy kyllä ottaa se taas lukemisen alle 😊 Ja tosi ihanaa kuulla, että kirjat sopivat just omaan elämäntilanteeseen. Mikäs sen parempaa 😊 Mä oon lukenut sen Alkemisti-kirjan myöskin, niin hyvä, että tekisi melkein mieli lukea se uudelleen 😉 Brida-kirja on vielä aika alussa, mutta innolla odotan, minkälaisia ajatuksia ja lukukokemuksen kirja tuo tullessaan. Rentouttavaa viikonloppua sinulle ja kaunista syksyä. Paulo Coelhon kirjat on mun yksiä lemppareita<3
merenhelmi.indiedays.com
annika
annika,
Mulla onollut juuri toi sama unirytmi nyt kesästä lähtien ja oon kyllä kiitellyt siitä itseäni. Aamut on ihan erilaisia kun saa tarpeeksi unta, enkä viikonloppuinakaan nuku pitkään, koska ei se kyllä ainakaan piristä.

Kiiltovalkoinen keittiön pöytä on välillä mullakin ollut haaveissa, toivottavasti löytyy pian 😊

Kiva että tuntuu mukavalta muutto uuteen kaupunkiin.
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229