Uusia tekstejä

  Viime viikkoina...

  Tässä oltiin Karlan kanssa hyvän ystäväni luona (hänellä melkein saman ikäinen tyttö myös) viettämässä aamupäivää. Oon saanut täältä Kuopiosta todella hyviä ja läheisiä ystäviä näiden vuosien aikana. <3

  Viime sunnuntaina kävin jazz-tunnilla, afro-jazzissa sekä kehonhuolto-venyttelyssä. Vaikka rakastan tanssitunteja, tuntui, että kehonhuolto-venyttely oli nyt tunti, jota todella tarvitsin! Arki on jotenkin niin kiireistä, että tollainen rauhallinen tunti teki ihan älyttömän hyvää. Pitää alkaa käymään siellä jatkossa useammin. 

  Matkuksessa kierroksella. Käytiin etsimässä Karlalle juhlamekkoa synttäreille ja jotain muuta pientä, tarpeellista kotiin.

  Viikonlopun leffa + herkkuilta. Ikean irtokarkkivalikoimalle suositus!

  Vm-Carpetin uusi matto on niin kiva! Valkoinen väri on tietysti aika arka, mutta pitää olla tarkkana sen kanssa. Toi beige alusta on Karlan leikkimatto ja se on PikkuVaniljasta hankittu. Ollut tosi tarpeellinen hankinta, etenkin kun Karla oli pienempi!

  Kaappien täydennystä...

  Tänään Karlalla oli seuraa, kun ihana pieni tyttö oli meillä hoidossa. :)

  Synttärimekkoa etsimässä... Oon yrittänyt etsiä mekkoa myös käytettynä, mutta vielä ei olla löydetty sopivaa.

  Uunikasvikset, yks meidän vakioruuista. :)

  Pian on kaikki lumet vihdoin sulaneet!

  Nyt ollaan käyty aika paljon leikkipuistoissa. On ollut niin kauniita, aurinkoisia päiviä, joten on ollut ihana olla paljon ulkona.

  Rakastan tätä maisemaa, mihin aina aamuisin herätään. :)

  Tykkää-merkinnät