Viime viikkoina...

Heippa taas kaikille! Pieni tauko blogista, mutta täällä on hiukan kiirettä pitänyt. Vielä muutama päivä hommia edessä (tänään mulla on muun muassa tentti yhdestä englanninkielisestä kurssista), mutta torstaina lähden treenin jälkeen pienelle lomalle perheeni luokse. Rakas ystäväni Anette saapuu myös Vaasasta takaisin kotikulmille ja nähdään pitkästä aikaa.. Meillä on varmasti voimaannuttava ja rentouttava viikonloppu edessä yhdessä äidin, Lempin, Linnean ja Aneten kanssa. Paras porukka! :)

Tässä olisi muutamia otoksia viime viikoilta. Treenaamista, kehonhuoltoa, joogaa, venyttelyä, lenkkeilyä, terveellistä ja ravintorikasta ruokaa, opiskelua, kirppislöytöjä ja auringosta, sekä kevään saapumisesta nauttimista! Viime viikkoihin on myös sisältynyt stressaamista, liikaa kahvia ja muutamia huonosti nukuttuja öitä.

Viime keväänä kun luin pääsykokeisiin en huolehtinut kehosta niin paljon kuin olisi pitänyt (en muun muassa harrastanut lähellekään tarpeeksi liikuntaa, valvoin usein myöhään ja join ihan liikaa kahvia). Nyt olen kuitenkin yrittänyt parantaa tapojani parhaani mukaan. Oon joogannut lähes joka aamu (ehkä paras tapa aloittaa uusi päivä!), treenannut ahkerasti, kiinnittänyt huomiota terveelliseen ruokavalioon, juonut paljon vettä, lenkkeillyt, mennyt ajoissa iltaisin sänkyyn ja yrittänyt ajatella mahdollisimman positiivisesti kaiken aikaa. Olo on kyllä ihan toisenlainen... Sen lisäksi olen yrittänyt pitää säännölliset ruoka-ajat, alkanut syömään vitamiineja ja ottanut mahdollisimman paljon selvää ravinnosta ja terveydestä. Aina voi oppia uutta! Myös poikaystäväni on näköjään innostunut terveyteen ja ravintoon liittyvistä asioista ja sekin yhdistää nykyään meitä :D Välillä oikeesti huvittaa kun opiskellaan samoja kursseja, meillä on samat harrastukset ja lähes kaikki mielenkiinnon kohteet :D Mutta olen kyllä niin kiitollinen, että saan jakaa arkeani hänen kanssaan. Voisin sanoa, että kaikista kiireistä huolimatta oikeasti nautin arjesta tällä hetkellä.
Ps. On muuten mukava huomata, että olette löytäneet tänne "uuden blogin" pariin. Tämä blogin ulkoasu on vielä työnalla, mutta asia saadaan kyllä korjaantumaan! :)  

Onnistunutta päivää kaikille! Palailen kommentteihin mahdollisimman pian :)
Kuvat: Instagram @veeramerenhelmi 
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Satumetsä
Satumetsä,
Etsy:stä saa muuten ostettua kätevästi erilaisia blogipohjia. Kannattaa käydä kurkkaamassa, jos sivusto on ennestään tuntematon 😊
www.blogger.com/profile/160567023981706876
merenhelmi
merenhelmi,
Kiitos vinkistä! 😊 Meen kurkkaamaan 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
IP: 82.99.3.229