viime viikoilta

Tässä olisi jälleen viime hetkien kuvia ja hiukan kuulumisia! Mitään sen kauhean ihmeellisempää ei varmaan elämässäni tapahdu nyt näiden kuukausien aikana (ennen pääsykoetta) tai sitä perusarkea kummempaa, mutta voi että kun alkaa kesä! Sitten oon niin vapaa! :) Olen ajatellut, että pääsen yliopistoon tai en, niin pidän aika varmasti välivuoden. Viime vuodet ovat kuitenkin olleet niin työn ja opiskelun täyteisiä (ei siinä mitään, tykkään molemmista tosi paljon!) mutta on tosi mukavaa kun voi vihdoin viimein toteuttaa haaveita vaikka matkustelun suhteen ja panostaa täysillä blogiin. En nyt kuitenkaan liikaa mieti sitä kesää ja tulevaa, koska tässä on tämä koko pitkä, aurinkoinen kevät edessä. Vaikka tuntuu, että oon jo vähän poikki lukemiseen niin hyvistä keleistä saa kyllä niin paljon energiaa.. Toivottavasti saataisiin aurinkoa myös tälle päivälle. Hitsi mä aina innostun kirjoittamaan ihan kauheesti ja yritän aina rajoittaa, etten kirjoittaisi ihan kilometripostauksia ;)
Näissä kuvissa näkyy kuitenkin mitä viime viikkoihin on mm. sisältynyt. Olen lenkkeillyt aika paljon ja alkanut liikkumaan enemmän. Olen piipahtanut rakkaan ystäväni kanssa kahvilassa ja ollut yllätys yllätys valmennuskurssilla. Ja tossa viimeisessä otoksessa vilahtavat mielestäni tosi kivat paidat jotka vein poikaystävälle tuliaiseksi (niistä postailin tänne postaukseen) sekä Lumenelta saamani kevätmeikit, joita ystäväni Anette innostuikin jo testaamaan. Täältä postauksesta voit lukea rakkaan ystäväni kokemuksia kyseisistä meikeistä. Ajattelin myös itse postailla omia kokemuksia noista tuotteista. Luomivärejä ehdinkin jo kokeilemaan viime viikonloppuna, ne levittyivät nätisti ja pysyvyys on myös hyvä.
Mutta nyt lopetan höpöttämisen.. ;) Kivaa päivää kaikille! Seuraavaksi on tulossa postausta hiusnaamioistani joilla olen saanut hiukset pehmeän ja mielestäni paremman näköisiksi. Mutta palaan siihen aiheeseen seuraavalla kerralla!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

lumina
,
Hei ja ihanaa kevään odotusta sinne! 😊

Harmi, kun hetken jo näytti, että talvi on väistynyt ja kevät tulee pian (ainakin eteläsuomessa) niin sitten iski lumisateet taas.

Suosittelen kyllä pitämään sen välivuoden, jos siltä tuntuu! Itse olen ainakin huomannut eräänlaista väsymystä jatkuvaan opiskeluun (ja työskentelyyn), kun porhalsin suoraan peruskoulusta ammattitutkintoon ja sieltä aloitin korkeakouluopinnot saman tien. Ja nyt viime aikoina on keskittyminen meinannut herpaantua pahastikkin, kun ei jaksa ainaista opiskelua. Olen itsekin miettinyt, jos keskeyttäisin hetkellisesti opintoni ensi vuonna ja pysähdyn miettimään, onko tämä nyt sitä mitä oikeasti haluan tehdä. Haluaisin kuitenkin saada hyvät paperit ulos, mutta jos keskittyminen on niin vaikeaa, niin luultavasti kannattaa pitää taukoa.

Miten jaksat muuten tsempata itsesi aina liikkeelle? 😊Haluaisitko tehdä joskus tarkemman postauksen liikuntatavoista (tarkoitan, mitä kaikkee harrastat, kuinka usein, jne jne jne 😃 )?
merenhelmi
,
Hei Lumina ja kiitos oikein paljon! Ja niimpä. Kyllä se talvi tuli sitten takaisin.. Onneksi tänään on ollut aurinkoinen ja kaunis päivä.

Kiitos kun jaoit omia kokemuksia ja olen kyllä samaa mieltä, että välivuoden pitäminen voi olla oikein hyvä vaihtoehto. Sitten jaksaa taas seuraavana vuonna entistä paremmalla energialla kun on tehnyt jotain muuta jonkin aikaa 😊

Ja kiitos blogipostausvinkistä! Itseasiassa voisin tehdä sellaisen postauksen! 😊 Voisin julkaista sellaisen vaikka seuraavalla viikolla. Mutta tosiaan oon aina tykännyt liikunnasta ihan kauheesti niin oikein ootan, että pääsen lenkille 😃 Liikunta on mielestäni tosi mukavaa kun tulee pirteämpi ja niin hyvä olo. Ja sitten myös hyvä musiikki auttaa. Jos kuuntelee lenkillä hyvää musiikkia niin on myös tosi kiva kävellä (tai juosta). Ja vaikka se, että kun lähtee esim. just lenkille niin päättää lenkin alussa, että ajattelee vain positiivisia asioita niin lenkistä saa myös sellaista henkistä hyvää oloa. Hmm ja tietenkin kannattaa harrastaa sellaisia lajeja joista tykkää. Mä tykkään ihan kauheesti uinnista ja tanssista. Kun harrastaa lajeja joihin on sellainen palo niin oikein odottaa, että pääsee taas liikkumaan 😊 Mutta siinä ainakin joitakin, lisää voisin kirjoittaa siihen postaukseen. Toivottavasti luet vielä vastaukseni, vaikka vähän viivästyikin 😟

Kivaa perjantai-iltaa 😊