viimeisiä lomapäiviä...

Tästä ihanasta, talvisesta Hilfiger-paidasta tulossa lisää kuvia!

Heippa hei! Olen edelleen täällä Keski-Suomessa perheeni luona ja takaisin Kuopioon olisi tarkoitus lähteä joko huomenna tai sitten ensi viikolla loppuviikosta. Suunnitelmat ovat vielä nyt vähän auki, mutta täytyy sanoa, että on kyllä ollut oikeasti niin rentouttava ja voimaannuttava loma tähän mennessä. Ollaan tehty itse hampurilaisia ja ranskalaisia, pähkinäinen mustikkajuustokakku mutakakkupohjalla muutamaankin kertaan (tuli ihan älyttömän hyvää, laitetaan siskoni kanssa ohjetta myös blogiin jossain vaiheessa!), lenkkeilty, venytelty, luettu kirjoja, katsottu sarjoja, istuttu porealtaassa... Ja niin edelleen. Kokonaisuudessaan nämä pari viikkoa on siis sisältänyt rentoa yhdessäoloa ja kun miettii, niin onhan tässä ollutkin lomaa ihan kerrakseen. Liikuntaa alkaa olla jo ikävä, vaikka joka päivä ollaankin kierretty noin tunnin mittainen lenkki. Mutta miten paljon odotankaan sitä, että pääsen Kuopioon kuntokeskukseen takaisin treenien pariin. Jotenkin sitä arkea alkaa jo kaipaamaan, loma on kuitenkin mennyt lähinnä rentoutuessa. Tosin innostuin tekemään vielä yhden kurssin näiden muutaman viikon kotona oleilun aikana ja uuden vuoden aatto ja sitä edeltävät päivät menikin sitten siinä... Tänä vuonna haluaisin kyllä viettää uuden vuoden joko poikaystäväni tai ystävien kesken hyvästä ruuasta ja jälkiruuista nauttien. Tällä kertaa uutena vuotena meni kahvia ja hermot :D Aloitin kansantalouden kurssin viimeistelyä uuden vuoden aattona päivällä kolmen aikaan (viimeinen palautuspäivä oli sopivasti 31.12.2014...), mutta olin taas huonon tapani mukaan vähän viime tipassa ja naputtelin kurssin palautukseen kahta minuuttia vaille vuoden vaihtumisen. Mutta voi sitä tunnetta kun puolenyön aikaan kurssi oli palautettuna ja ulkona alkoi juuri varmasti upeimmat ilotulitukset sitten moneen vuoteen! En yleensä (ainakaan tarkoituksella) jätä minkään kurssin palautusta niin viime tippaan, että jää minuuteista kiinni, mutta tulipahan nyt kuusi opintopistettä lisää. Sen urakoinnin jälkeen tarvitsinkin muutaman vapaan, mutta huomenna olisi taas tarkoitus jatkaa kurssien parissa, jotta saa suunnitelmien mukaisen opintopistemäärän kasaan tältä keväältä.

Nyt koitan jatkaa tässä parantumista, jotta pääsen viikon kuluttua lähtemään sinne Lontooseen!

Rauhallista iltaa kaikille.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sanna
,
Ootko värjännyt hiukset? 😊
merenhelmi,
Heippa Sanna! En oo värjännyt hiuksia! 😊 Tähän kuvaan en oo tehnyt mitään hiuksilleni, suoristamista lukuunottamatta. Mukavaa päivänjatkoa!
merenhelmi.indiedays.com
Siini
,
Blogisi on kyllä ihanaa piristystä, kun itsekin lomalla olen joutunut hiukan ahertamaan koulujuttujen parissa. Paljon tsemppiä sulle tämän vuoden opintoihin! 😊 ps. Tuo LV:n laukku on upea.
merenhelmi,
Aivan ihanaa kuulla, että olet tota mieltä ja kiitos todella paljon, samoin sinulle 😊 Toivottavasti opiskelujutut sujuivat hyvin lomalla. Itselläni nyt tuli pieni tauko väkisinkin kirjoihin flunssan ja kuumeen takia. Oli parempi vähän levätä. Mutta onneksi nyt olen jo parantunut. Ja hih, laukku on itseasiassa äidiltä lainassa 😉
merenhelmi.indiedays.com