vinkkejä silmämeikkiin

Hei! Näin pikkujouluaikaan ajattelin koota tähän postaukseen vinkkejä juhlameikkiin, sekä tummaan silmämeikkiin liittyen, mukana tietenkin myös luonnollista arkimeikkiä. Nämä kaikki meikit on tehnyt ystäväni Anette, joka on kyllä taitava meikkaamaan!
1. Juhlameikistä löydät postauksen täältä. Tällaisen meikin tekisin jos lähtisin illanviettoon ystävieni kanssa.

2.
Luonnollinen meikki on aina hyvä valinta töihin tai kouluun lähtiessä. Postauksen arkimeikistä löydät täältä.
3. Tumma silmämeikki sopii täydellisesti esimerkiksi pikkujouluihin. Postauksen löydät täältä.
Ihanaa illanjatkoa kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

lumina
,
Kaksi viimeistä olivat ehdottomasti kauneimmat! Etenkin keskimmäinen. Itse tykkään käyttää yleensäkin ruskean eri sävyjä silmämeikissä niin arkena kuin juhlaan. Haha, jopa niinkin paljon, että ollaan kaverin kanssa jo vitsailtu, että mun meikkikaapista löytyy varmaan jo lähes kaikki ruskean eri sävyt 😉 Homma käy hankalaks jos kerran vuoteen tekis mieli laittaa jokin muuta väriä, jota ei tietenkään ole :p

terkuin,
Lumina
Anne,
Ihania meikkejä ystäväsi on sulle loihtinut! 😊 Varsinkin toi nro 3 iskee muhun todella, täytyykin kokeilla itsekin tuollaista seuraavaan juhlatilaisuuteen.

http://justsayinghianne.blogspot.fi/
justsayinghianne.blogspot.fi/
Ruusunen
,
Sulle sopii hyvin erilaiset meikit! Eka on mun mielestä nätein ja kauniin elegantti. 😊
Lila Syren,
Mun mielestä taas tuo viileä keskimmäinen on paras:D Kiva postaus!
http:/paastavarpaisiin.blogspot.fi
merenhelmi,
Oi kiitos 😊 Itsekin kallistun ehkä tohon keskimmäiseen 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Voi kiitos ihana 😊 Anette on kyllä taitava. Nyt lomalla tapaamme jälleen, olisi kyllä ihanaa päästä pitkästä aikaa meikattavaksi ja odottaa jännityksellä, minkälainen lopputulos tuleekaan aikaan 😊 Katsotaan jos saataisiin postausta aikaan joululomalla jostain uudesta meikistä.
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Kiva kuulla, kiitos Anne 😊 Meen kurkkaamaan sun blogia! 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Heippa Lumina 😊 Ompas mukavaa kun innostut kommentoimaan niin usein. Ruskealla luomivärillä saa kyllä kauniin meikin aikaan. Itse käytän liian harvoin tummaa silmämeikkiä... Täytyisi ottaa asiaksi kokeilla välillä vähän jotain uutta ja käyttää arkena vaalean luomivärin sijasta ruskeaa. Sephoralla on tosi kauniita ruskean sävyjä, niillä voisi tehdä meikin vaikka heti tänään <3 Kaunista päivänjatkoa sinulle ja kiitos ihanan inspiroivasta kommentista! 😊
merenhelmi.indiedays.com