Vinkki! Loistava tuote!

Oon pitänyt hiukan vapaata täältä blogista, eilen lähdin mökillä käymään, torstaina vietin aikaa kirjastossa, miten tylsää olikaan palata taas opiskelujen pariin! Mutta nyt pitää vain tsempata siihen asti kunnes kirjoitukset ovat ohite, ja sitten on se parin viikon loma! ;) Tänään ollaan syöty ihana aamupala, Anette tuli meille viettämään viikonloppua ja kohta lähdetään saunomaan ja porealtaaseen juttelemaan.

Mutta tosiaan.. Se mistä mun oli tarkoitus kertoa teille on yksi suosittelemisen arvoinen tuote, nimittäin GHD-lämpösuoja! Sitä ovat monet parturikampaajatkin suositelleet, etenkin ghd-rautaa käyttäessä tuote tuntuu erityisen loistavalta. Listasin nyt kaikessa yksinkertaisuudessa plussat tuotteesta, miinuksia ei ole. :) 
+ Kuivuu nopeasti ja ei tarvitse odottaa kauaakaan, että pääsee suoristamaan hiuksia.
+ Suoristaminen ei voisi käydä helpommin kun tämän lämpösuojan ansiosta rauta liukuu kiitettävän hyvin hiuksen pinnalla.


+ Sen jälkeen kun olen käyttänyt tätä tuotetta hiukseni ovat olleet paremmassa kunnossa, kuin aikaisemmin kun suoristin hiuksia ja käytin eri lämpösuojaa. Uskon vahvasti, että tämä suojaa hiuksia! 
+ Levittyy hyvin hiuksiin, helppo suihkuttaa hyvän sumuttimen ansiosta.
+ Ja yhtenä vinkkinä, että tätä saa tilattua Lookfantastic sivuilta täältä hintaan 6,65€. Että ei ole ainakaan hinnalla pilattu. Lookfantastic sivuilta pystyy ilmeisesti tilaamaan ihan Visa Electronillakin, huomasimme sen juuri Aneten kanssa! Aurinkoista päivää!:)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

jm,
Osaatko sanoa myydäänkö tota myös kaupoissa ja millä hintaa? Olis nimittäin kiva kokeilla tota, mutta netistä tilattuna toimituksessa menee mun tilanteessa liian kauan 😟
www.blogger.com/profile/110042190849115642
Anonyymi
,
tosiaan paljon toi maksaa ?=)) ja onko kakissa partureissa myynnissä?
Anonyymi
,
mitä eroa on ghd-raudalla ja normaalilla suoristusraudalla? 😃
merenhelmi,
Hei 😊

En valitettavasti osaa sanoa, että myydäänkö tota kaupoissa. :/ Mutta ainakin tuolla Lookfantastic sivuilla myydään tota tuotetta.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Tuotetta saa tilattua Lookfantastic sivuilta hintaan 6,65€. En valitettavasti osaa sanoa, että myydäänkö partureissa tota tuotetta, tietääkö kukaan? 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Ghd-rauta on suoristusrauta, mutta mielestäni se on huomattavasti parempi kuin monet esimerkiksi edullisemmat suoristusraudat. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Crazyh,
Tosi hyvä, monipuolinen ja kattava esittely. Aion ehdottomasti ostaa tämän tuotteen! 😊 Kiitos.
www.blogger.com/profile/025841994926207910
merenhelmi,
Moi 😊

Joo, tykkään ainakin itse tosta tosi paljon ja Anettekin on kehunut. Toivottavasti säkin tykkäät tästä tuotteesta. Kivaa iltaa, mukava kun kommentoit! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167