Vinkki teen ystäville


Löydettiin Iittalan myymälästä mustia pöytätabletteja ja huomattiin, että ne on aivan loistavia teekannun ja teemukien alusena! Etenkin kun teekupeista tahtoo aina jäädä renkaan malliset jäljet pöytien pintaan. Ostettiinkin minun ja pikkusiskoni huoneisiin, sekä keittiöön pöytätabletit, jonka kaveriksi teekannut ja pari teemukia. On kyllä ihanaa kun voi joka aamu keittää juuri sitä teetä omaan teekannuun mistä tykkää. :-) Ja pöytätabletti ajaa kyllä hienosti asiaansa tehtävään suojata pöytien pintoja.
 (Yläpuolella olevissa kuvissa näkyy pöytäliina, mutta vain sen takia, koska se näytti kuvassa paremmalta ;-D Todellisuudessa tabletti on meillä suoraan puupyödän päällä esimerkiksi omassa huoneessani)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Minka,
ite rakastan teetä ! Ei vaan ole pitkään aikaan tullu juotua kun en juo nykyään kun vihreää teetä, ja en oo löytäny hetkeen ihan pelkkää vihreää teetä, aina siihen on tungettu jotain muuta. Ennen join ruskeaa ja harmaatakin, mutta kerran vihreää maistettuani ei ollut paluuta 😃 pitäis varmaan mennnä etsiskelemään että pääsisin taas nauttimaan tästä ihanasta juomasta 😊

mullakin on tapana tehdä pikku muutoksia jotta kuvat näyttäisivät mahdollisimman kivoilta 😃
www.blogger.com/profile/062202197077760142
Senja,
hyvä idea hei! 😊 mullakin on tota samaa sarjaa kuppeja kotona, tykkään ihan älyttömästi!
www.blogger.com/profile/161245189245606844